Lomar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 οεο; Χαίρεται, έχω κατεβάσει ένα επεισόδιο του south park και είναι γυρισμένο ανάποδα, δλδ όχι μόνο τα πάνω κάτω, αλλά λές και αυτός που το τραβούσε το έβλεπε απο καθρέφτη!! Μήπως ξέρεται πως να κάνω το playback του video να φαίνετε κανονικό; Έψαξα για plug-in αλλά τπτ, και κάτι ρυθμίσεις του winamp, δεν ήταν αρκετά εκτεταμμένες για το τελικό αποτέλεσμα!!! Ευχαριστώ για την όποια απάντηση, ακόμα και αν δεν βοηθήσει
sculper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 έχεις την καλοσύνη να μου πεις και εμένα! έκανα χαζομάρα με ένα video ψηφιακής μηχανής! ευχαριστώ!
a123xxsp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ναι για ρίξε την απάντηση εδώ ενδιαφέρει και άλλους
kx5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά το πμ δεν είχε να κάνει με το πως γυρίζεις τούμπα ένα video (έχει σχέση με το S.P.). Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα.
Lomar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 thnks kx5!!!! +1!!! Παρόλα αυτά ο φίλος sculper το χρειάζεται και πιστεύω πως ίσως μια αποφράδα μέρα όλοι μας να το χρειαστούμε!!!
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 O ffdshow codec στις ρυθμίσεις του στο section "Output", έχει επιλογή για "Flip Video"...
Lomar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 thnks!!! το βρήκα απο τον γούγλη!!! Ακόμη δν το δοκίμασα, μόλις το κάνω θα ποστάρω τις εντυπώσεις
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Να προσθέσω και το εξής: Αν είστε ευχαριστημένοι με τον codec που χρησιμοποιείτε και δε θέλετε να αναλάβει ο ffdshow την αποκωδικοποίηση του video file σας, μπορείτε κατά την εγκατάστασή του να απο-επιλέξετε τους υποστηριζόμενους τύπους video και να αφήσετε μόνο το Uncompressed Video. Έτσι, μετά την αποκωδικοποίηση από τον εκάστοτε codec, ο ffdshow θα μπαίνει "σφήνα" λαμβάνοντας το ασυμπίεστο πλέον video stream, και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα post-processing φίλτρα του, πχ. το flip που είπαμε πιο πάνω, την εμφάνιση υποτίτλων, αλλαγή contrast/brightness/saturation και πολλά ακόμα που δε θυμάμαι...
Lomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 to videaki eftiakse apo mono tou, xwris na xreiastei kan na mpw ston media player kai na kanw kati (mporei na einai autonoito auto, dn kserw k polla apo codecs)!!! Pantws eftiakse!!! thnks parsifal!!!! +1 to parsifal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.