getty Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Λέτε να την έριξε, φαντάζομαι ατάκα "τώρα που γνωριστήκαμε θα μου χαρίσεις το msn σου;" lol
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 ειναι πιο ευκολο να σου δωσει Msn παρα τηλ
NullScan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Άμα ο τύπος την έριξε με τα 8 gb του iPod θα ερχίσω κι εγώ να λέω στα γκομενάκια για tcp stack. Κατ' αναλογία, δεν θα μου κάτσει η belucci?
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Άμα ο τύπος την έριξε με τα 8 gb του iPod θα ερχίσω κι εγώ να λέω στα γκομενάκια για tcp stack. Κατ' αναλογία, δεν θα μου κάτσει η belucci? malon stin sigkekrimeni periptosi tha sou katσει κανα αγορι μια και αμα κοπελα ακουσει την λεξη tcp αντι8ετα με το ιπον(ιποδι) δεν 8α ξερει καν τι ειναι.
Cromb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 malon stin sigkekrimeni periptosi tha sou katσει κανα αγορι μια και αμα κοπελα ακουσει την λεξη tcp αντι8ετα με το ιπον(ιποδι) δεν 8α ξερει καν τι ειναι. Απίστευτο πόστ....poulinos, σε φαντάστηκα να αρχίζεις να γράφεις(greeklish) και στη συνέχεια... συννεφάκι πάνω από το κεφάλι σου ο lucifer να βρίζει ... συνεχίζεις ελληνικά.. :mrgreen: Και τώρα ο Lucifer να κάθεται πάνω από τη λέξη "katσει" αναποφάσιστος για την τύχη της... Να σαι καλα...μ εκανες και γέλασα μετά απο μια απίστευτα κουραστική μέρα...
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 αυτα τα ελληνικα.εχο φαει ban και χωρις να βγει το συννεφακι
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Καλά ο πουλίνος το κάνει συνέχεια αυτό. Εκεί που πάω να το σβήσω, βλέπω καπάκι την πρόταση να συνεχίζει στα Ελληνικά. Και κάθε φορά τα Ελληνικά περισσότερα απ'τα greeklish, ε με τι καρδιά να το σβήσω μετά. ;p
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 η δυναμη της συνηθεια Luci.πρεπει να σου φερω και αλλα βινιλια για να σε δοροδοκισ¨ο.χαχα.8α τα γραφο ολα ανορ8ογραφα ωστε να με παρακαλας να γραψω ελληνικα.ποιοσ εβγαλε αυτον τον χαζο κανονα.στο τελος 8α πουν παντου για ελληνικα.ασ βαλουν ενα προγραμμα να τα μεταφραζει οταν πας το submit.
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Κάτι τέτοιο ψήνεται απ' ότι θυμάμαι, αλλά μέχρι τότε, τον μπουλίνο, πρέπει να το παίζω μπάτσος. ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.