jean Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ψευτάκος , είχα και εγώ έναν στο σχολείο που πριν 3 χρόνια μου έλεγε ότι είχε dsl τσάμπα και κατέβαζε με 1mb/sec
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 φιλε pouline, το 1gbps που σου λεω το ειδα στο site του ΕΔΕΤ-GRNET γιατι δεν εχω καποια σχεση με ΠαΜακ ))))))))))))))))))
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 opos kai na to peis stin praxi to idio einai
navar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 poulinos pws legetai to kounelaki pou exeis sto avatar sou? xaritomeno einai!
Kandinsky Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 @alexis407 : Φιλαράκι γιατί τα ξεφούρνισες όλα αυτά? Εγώ στα είπα εμπιστευτικά και τα έκανες βούκινο? Με ανάγκασες να κλέψω το pass του χρήστη Kandinsky για να σε συνετίσω. @Κandinsky : Βάλε κάτι πιό δύσκολο σε παρακαλώ απ' το "eimaiomorfoagori".....:twisted: Πίσω απ' τις λέξεις κρύβεται ο συμμαθητής του alexis.....
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 EEEE ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH!!! Τα πρώτα post είναι έτσι επειδή το thread ήταν σε άλλο υποφόρουμ αρχικά. Από δω ---> <--- κ κάτω μόνο Ελληνικά. ;p
gtsamour Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 poulinos pws legetai to kounelaki pou exeis sto avatar sou? xaritomeno einai! O Rogger Rabbit είναι, μην κοιτάς που είναι λίγο μπαζμένος, τον έχει βαρέσει τουφέκι... :))))))))))
andrip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 χαχα κορυφή όλο το thread σήμερα τύπος στο τραίνο μίλαγε σε μια κοπέλα (δε λέω της την έπεφτε ) βγάζει η κοπέλα το κινητό με τα ακουστικά αααααα δεν έχεις ipod? (αρχίζει αυτός) μπα όχι λέει αυτή, αξίζει να πάρω; χωράνε πολλά τραγούδια; ΑΠΑΝΤΗΣΗ του τύπου. Αμε, παλιά υπάρχαν με 1,2 και 4gb και το τελευταίο που έβγαλε έχει χωρητικότητα 8gb!!!! ΜΑΖΕΕΕΥΤΕΕΕ ΤΟΥΥΥΥΥΣ σημείωση: ipod υπάρχει 60gb εδώ και ένα σχεδόν χρόνο (τώρα νομίζω βγήκε και με 80)
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 poulinos pws legetai to kounelaki pou exeis sto avatar sou? xaritomeno einai! διαβασε περιοχη να δεις πως το λενε.φουσκωτουλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.