Προς το περιεχόμενο

Το ψέμα που έχω φάει δεν λέγεται

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν του λες, ενθουσιασμένος για όσα σου λέει, να γραφτεί στο Insomnia.gr για να μας πει όλα αυτα τα τρομερά που έχει κάνει και να τον συγχαρούμε; whistle.gif

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιδί φέτος τον γνώρισα εδώ κ 3μηνες !Δεν τον είχα για παραμυθά!!

Η πλάκα είναι ότι όταν του είπα ότι έχω δουλεύσει λίγο το NETBUS , SUBSEVEN,

Το AccesDiver κ κάτι άλλα που είναι για σκανταλιές στο Internet δεν τα ήξερε καν!! κ ήθελε να του τα πασάρω κ να του μάθω πως δουλεύουν !!! Καλά όταν είδε το Bloover κ Bluejuck στο κινητό μου έκανε τούμπες!!!

Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!

Δεν ήξερα τι να του πω όταν είχε πάρει φόρα κ μου έλεγε τα παραμυθία του!!!

Κ φαινόταν μια χαρά παιδί !!!! Αχχχχχχ καμένος ήταν κ αυτός !!!

Να είστε καλά ρε παιδιά !!!!!!

Δημοσ.
παντως παιδια φανταστειτε μια στο τρισεκατομμυριο το παιδι να λεει αληθεια. κ να διαβαζει το topic τωρα....

Και φαντάσου να είσαι εσύ αυτό το παιδί... LOL.gif tongue.gif

Δημοσ.

Εγω λέω να μην τον αποθαρρυνεις! Λεγε του "ελα ρε, για λεγε", και τετοια, δειχνε του οτι τον θαυμαζεις, να σου λεει κι αλλα, και να τα γραφεις εδω, να ενημερωνομαστε κι εμεις για τις εξελιξεις!!!

Δημοσ.

babyboy Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σας πω την συνεχεια!!!

ρε Greenhouser κ Cristina για πιο λιγο να το γραψω αν ειμαι εγω!!!!

Δημοσ.

Alexis407 δεν μιλάνε για σένα αλλα για τον Greenhouser...

Αντε μην τα πάρω δηλαδή ούτε ένα forum δεν ξέρεις να διαβάζεις και ο φίλος σου ήδη έχει κατεβάζει όλα το torrents του κόσμου,. Ελεος δηλαδή...

Δημοσ.
kathomai kai grafw mlks epi 10 lepta kai esy polly apla eipes ena poly megalhtero psema.....se mia mono grammh!!!!!! eyge file poulino!

euxaristo euxaristo

Αυτο ειναι αληθεια,οταν το δικτυο εχει 5 υπολογιστες,τότε εισαι ατρωτος.

Αν εχει 4 ειναι απλως επιφοβο, αν εχει 6 τότε θα πας φυλακη σίγουρα.

xaxa

που το θυμηθηκες αυτο...

oraio kalo programma.

edaksi yparxoun auta pantou re paidia...egw iksera ena palikari pou kitouse apo kato ta cd kai elege an exei io!

ti na leme tora...to oraio einai oti auth pou ta lene ta pisteuoun kati tetia.

:)

malon fenetai kana skouliki stin epifaneia

Δημοσ.

Μηπως γινεται να με φερεις σε επαφη με το φιλο σου? Σκευτομαι να γραψω μια σειρα απο παραμυθια για μικρα παιδια! Μολις βρηκα συγγραφεα.

Αυτο το post επρεπε να γινει stiky και οχι αλλα που γινονται.. Εχω ριξει τετοιο γελιο διαβαζοντας το.. Να ναι καλα τα παιδια παραπανω με τις πολυ ευρηματικες απαντησεις τους ομολογουμενως.. Δεν μας ειπες ομως, μηπως ειναι γιος πολιτικου στα αληθεια? Εκει θα μπορουσα να δειξω μια κατανοηση...

Δημοσ.
Προσεχε τι λες γιατι Το Υπουργειο ηταν Μονο η Αρχη.

Oooooh... Με τρομάζεις! pray.gif

Είμαι σίγουρη πως ο paredwse και η paschalia ήταν δικοί σου μαθητές...

Αλλιώς δεν εξηγείται να είναι τόσο καλοί hackers... :P

Δημοσ.

οχι ρε φιλε δεν ξερω αν εχει σχεση με την πολιτικη γενικα, δεν μου εχει πει κατι τετοιο!!!! Ρε παιδιά μην είμαστε κακοί! Μήπως το παιδί έχει πολύ μα παρά πολύ υψηλό IQ κ δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης του ???αισθάνομαι πολύ μειονεκτικά !!!!!Θέλω κ εγώ να κατεβάσω όλα τα Torrent που υπάρχουν!!!

Αν θέλει κάποιος να βάλουμε μια κόντρα ας το πει !!!ποιος θα κατεβάσει πρώτος όλα τα Torrent!!!δέχομαι κάθε πρόκληση !ακόμα κ να μπω στον λευκό οίκο να κλέψω τα προσωπικά αντικείμενα του Μπους χωρίς να με βρει κανείς !!!αλλα δεν το κανω γιατι βαριεμαι!!ακομα δενθπαρχει περιπτωση να με βρουν γιατί έχω στήσει 8 H/Y άρα θα έχω διπλή κ καλύτερη ασφάλεια από το φίλο μου που μου την λέει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...