poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 novar esi ise apithanos.na po kai ego kati. o OTE DEN FTEEI POTE.ELISE OLES TIS BLAVES KAI TO THEmA BANDWIDTH.i adsl tha ginei dorean
navar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 novar esi ise apithanos.na po kai ego kati.o OTE DEN FTEEI POTE.ELISE OLES TIS BLAVES KAI TO THEmA BANDWIDTH.i adsl tha ginei dorean kathomai kai grafw mlks epi 10 lepta kai esy polly apla eipes ena poly megalhtero psema.....se mia mono grammh!!!!!! eyge file poulino!
vagos789 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 afou exei diktio me 5 pc nai tote den ton pianoun . Αυτο ειναι αληθεια,οταν το δικτυο εχει 5 υπολογιστες,τότε εισαι ατρωτος. Αν εχει 4 ειναι απλως επιφοβο, αν εχει 6 τότε θα πας φυλακη σίγουρα.
dimi7RiS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 malon ine apo ta atoma pou emathan na xirizontai ena sub seven kai xeretai gia ta katorthomata tou.ti malakies lene.kai aporo an xeroun ti simenei linux ti simenei ssh ktl ktl που το θυμηθηκες αυτο...
activex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 edaksi yparxoun auta pantou re paidia...egw iksera ena palikari pou kitouse apo kato ta cd kai elege an exei io! ti na leme tora...to oraio einai oti auth pou ta lene ta pisteuoun kati tetia.
vagos789 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Κι εγω ξερω 300 τετοια παληκαρια και ειναι ολοι στην Βουλη!
Stratos2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Καποτε ειχα μπει και εγω στη NASA και μπλα μπλα μπλα..... Βρε παλικαρι τι μ@λ@κιες καθεσαι και ακους ?????? Τουλαχιστον κρατα τον φιλο σου ,γιατι το παλικαρι εχει "λαμπρο μελλον" σαν πολιτικος ....οποτε και να σου χρειαστει καποτε η βοηθεια του....χεχεχεχεχε :)
spell1977 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αυτό δεν ειναι topic, είναι ο λάκος με τα φίδια...
kanenas_allos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μου θυμίζει μια περίπτωση παραμυθά στο σχολείο που όταν όταν πήγαινε τουαλέτα, επιστρέφοντας έλεγε ότι του την είχαν πέσει νίντζα!!! Πες του φίλου σου εκτός από Τ1(000) να αποκτήσει και μια ταπεινή PSTN με την πραγματικότητα...
vagos789 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μου θυμίζει μια περίπτωση παραμυθά στο σχολείο που όταν όταν πήγαινε τουαλέτα, επιστρέφοντας έλεγε ότι του την είχαν πέσει νίντζα!!!.. Gay νίντζα που θέλανε να δούνε το πουλί του;
warchief Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Το πως κατάφερε να έχει βέβαια Τ γραμμη στην Ελλάδα (Ευρώπη γενικότερα), είναι ένα θέμα!!! Πείτε του να συνεργαστεί και με τον ΟΤΕ μπας και δείτε καμμιά άσπρη μέρα με τις DSL (ίσως μπορεί να τις γυρίσει με την συνεργασία του Copperfield παραπάνω σε fiber to the home ) Να είστε καλά ρε παιδιά μου φτιάξατε την μέρα!!!
yannis27gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Κι εγω ξερω 300 τετοια παληκαρια και ειναι ολοι στην Βουλη! Απλώς κορυφαίο!
Dangelo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 lllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! auta einai ta kala.... :D:D pes tou na ta epi edw auta na gelasoume kai ligo... lolololololol... A! episis rwthse ton ti apegine tlk o bin ladden? zei? pethane??? kati tha xerei to palhkari.. episis poios skotwse ton JFK???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.