Προς το περιεχόμενο

Το ψέμα που έχω φάει δεν λέγεται

Alexis407

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ακούστε με λίγο θέλω την γνώμη σας πάνω σε αυτό!

Έχω ένα συμμαθητή στη σχολή που πιθανότατα είναι πολύ ψεύτης κ γιατί το λέω αυτό!

Εχθές ημέρα πέμπτη μου λέει όταν μπαίνω στην τάξη για να κάνω μάθημα διάφορα για το ιντερνετ κ μου λέει ότι είχε μπει στο υπουργείο οικονομικών κ είχε κάνει κάποια κλοπή πιο παλιά χωρίς να τον καταλάβουν!!!

Κ πως σήμερα προσπαθούσε να βρει τον κωδικό ενός server (του υπουργείου οικονομικών)!!για να μπορεί να έχει πρόσβαση !!του λέω ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει ότι σε περίπτωση που το κάνει θα τον πιάσουν!

Η απάντηση του ήταν ότι δεν τον πιάνουν !!! ότι έχει στήσει δίκτυο με 5 Υ/Η κ κάτι βλακείες!!

Ακόμα μου έλεγε ότι έχει στο σπίτι του Τ1 κ Τ3 σύνδεση κ κατεβάζει με 14Μbps!!!!!

Μπορείς αυτή την στιγμή να έχεις τέτοια σύνδεση στο σπίτι σου???? Θα τρελαθώ

Λέτε να είναι τόσο καλός κ να κλέβει το κράτος χωρίς να το πιάνουν????

Ακόμα όταν του είπα ότι αν δεν βρουν εσένα θα βρουν το ISP κ θα σου κάνει αγωγή η εταιρία που σου παρέχει internet μου είπε ότι αλλάζει τον ISP του με έναν στην Αμερική!!!

Το τελευταίο που μου είπε είναι ότι έχει κατεβάσει από τα περισσότερα site με Torrent όλα τα torrent που δίνουν!!!

Πείτε μου γιατί θα ξεχάσω κ αυτά τα πάρα πολύ λίγα που ξέρω σχετικά με το Internet!!!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε, ο τύπος αυτός που λες δεν είναι συμμαθητής σου. Είναι απλώς προκάλυμμα για την υπηρεσία στο όνομα της οποίας ενεργεί. Τα ξέρω αυτά γιατί ο πατέρας μου δουλεύει στην ΚΥΠ και συνεργάζεται συνέχεια με τέτοια τυπάκια. Όχι πολλά πολλά με αυτόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνεις η παράπλευρη απώλεια.

Δημοσ.

Εγώ έχω T10 :P οι ιδιώτες(Μόνο στην αμερική καθώς το Τ δηλώνει αμερικάνικο πρωτόκολλο) μόνο Τ1 γραμμή μπορούν να πάρουν και στοιχίζει 300 ευρώ το μήνα.Η δική μας αντίστοιχη είναι η Ε1 :)

Δημοσ.

ναι αλλαξεις την isp σου γινεται ευκολα με διαφορα προγραματα.

για να κατεβασεις με 14mbs αν εισαι αθηνα και εχεις λεφτα γινεται επισης τωρα για το υπουργειο δεν ξερω.

τι μπορει να κλεβει?

πληροφοριες?

και παλι τι να τις κανεις?

λεφτα απο υπουργειο δεν παιρνεις αν το κανεις σε καμια τραπεζα τοτε το συζηταμε.

Δημοσ.

Έχει μάθει στη C++ να γράφει ένα "hello world" έχει μάθει πως να βάζει σχόλια σε php διαβάζει και λίγο κανά forum ξένο με χακεριές,ξέρει τι είναι firewall και λέει ότι χάκεψε και το υπουργειο οικονομικων....χαχαχαχαχα

Πολυ ψέμα ο τυπάς...Τ1,Τ3? δεν του είπαn ότι είναι πρότυπα αμερικάνικα αυτά?Στην ελλάδα για Ε1 μιλάμε και μας πεφτουν τα μυαλα...Άκου εκεί...

ΕΕΕ φίλος?μην σε πιάνει κορόιδο και έγω όταν μπηκα στη σχολή πολλοί κουμπιουτεράκηδες και καλά βρήκα,αλλά όλοι ήταν μούφα...κάτσε μάθε κάποια πράγματα και κανε ερωτήσεις να δεις τι θα σου απαντάει...θα ήθελα πάντως να τον άκουγα να μιλούσε εδώ στο forum να δούμε τι θα μας έλεγε....

Πάντως περιμένω την συνέχεια απο τις μ@λ@κιες του...:roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

Oi pseftes aftou tou eidous einai akros enoxlitikoi. John ksidies tous legame otan pigane ego sxoleio. Stamata na tou milas kai otan se psilopriksei fefge apo konta tou. Min ton vriseis i agriepseis giati tote ginonte pio enoxlitikoi kai akoma kai an ton xtipiseis pali de tha se afisei isixo. Siga siga kai sistimatika ksefortosou ton, Allios tha se trelanei apo to poli psema. Ksero ti sou leo.

Δημοσ.

ρε συ?παναγιωτη τον λενε τον φιλο σου?

ειχα και γω εναν τετοιο που γεμιζε την παρεα με μουφες,

τωρα τον εχουν ξεκοψει ολοι και εχει βρει αλλους

να παραμυθιαζει!

μηπως ηρθε και τα λεει σε σενα?

Δημοσ.

afou exei diktio me 5 pc nai tote den ton pianoun :P.

ti tha pei o kathenas.pes tou thelo screenshot.malon ine apo ta atoma pou emathan na xirizontai ena sub seven kai xeretai gia ta katorthomata tou.ti malakies lene.kai aporo an xeroun ti simenei linux ti simenei ssh ktl ktl

Δημοσ.

proxthes pou phga kai kolopeiraksa thn 1 apo tis 3 mclarenf1 pou exw ....aytokinhto pou to agorasa me tis 3543645 hlektronikes lhsteies pou ekana stis 254354 trapezes ana thn yfhlio XWRIS na me piasoun...me peire thl o kollhtos mou o coperfield...."dioti me sevetai pou tou exw mathei tosa magika"

kai mou leei re koufalitsa tha rthw ellda na se dw ti kaneis...kai epei tis eykairias tha kanw kai kati parastasoules...ekei pou les pou eixame petaxtei me to idiotiko jet stin budapesth kai piname ena krasaki den anteksa kai to to eipa "david sou exw .... thn cindy"ekei tholose ta phre kai prospathise na me eksafanish alla tote gia kalh mou tyxh emfanisthke i cindy mazi me thn naomi kai 3-4 alles kai tou eipe...den fteei aytos david egw den anteksa sthn akatamaxhth gohteia tou....ta idia alloste den epathe kai i ajelina? kai i aniston?........vevea me thn aniston htan allios giati tote gyrnousa ton polemo ths troias me ton brand kai tvn estrwna ayton sthn douleia kai egw petagomoun spiti kai tou .... thn gynaika....Ax twra pou eipa brand thymame pou mou proteinan na protagonisthsw sto MI3 alla den to ekana giati o makigier htan xalia......alla eixan kati pc gia ta gyrismata 256pyrina me 7kila ram 3kyvika disko...kai syndesh me internet gia katevasma? asta doryforikhme teleferik gia na erxontai pio polla dedomena mazi......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...