Προς το περιεχόμενο

OBLIVION-NW2-DARK MESSIAH-GOTHIC 3 = Ποιο σας αρεσε?

gust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και αυτην την περιοδο ειχαμε πολλες και καλες κυκλοφοριες στον χωρο των RPG με πολυαναμενομενους τιτλους ξεκιναω αυτο το topic για να ανταλλαξουμε αποψεις και να "κρινουμε" αυτα τα games!!

-Για το oblivion δεν εχω να πω πολλα, εχω λιγο καιρο που το παιζω και εχω μεινει πραγματικα αφωνος!Φοβερα ολοκληρωμενη δουλεια, αχανης κοσμος για εξερευνηση (με κανει να χανω τον μπουσουλα ορισμενες φορες λογω πολλων quest και μονοπατιων), φοβερα γραφικα και ηχος. Πολυ καλο playability (με καπως θα ελεγα δυσκολο inventory tab)!

Κοινως so far so good......!!

Το συνιστω ανεπιφυλακτα!

-To Dark messiah εγκατασταθηκε μολις εχτες στο pc μου.

Συνοπτικα θα ελεγα οτι εχουμε ενα might and magic half life 2 (με ξενερωσαν πολυ τα ιδια μενου ...:cry: )Η ιδια μηχανη γραφικων της valve σε εναν φανταστικο κοσμο ηρωων.Πολυ πρωτοτυπο rpg με εμφανης τις action-fps επιρροες του!Απο το λιγο που το επαιξα μου φανηκε συμπαθητικο.....η συνεχεια θα δειξει.

-Για το Gothic 3 θα αρχισω λεγοντας οτι ισως το μεγαλο promotion και η μεγαλη αναμονη του δεν του εκαναν και πολυ καλο.Τουλαχιστον εγω περιμενα περισσοτερα.Θα το χαρακτηριζα ενα κατωτερο oblivion clone.

Το παιχνιδι χανει πολυ και λογω των πολλων bug του,ειλικρινα τσαντιστηκα με τους programmers του παιχνιδιου οταν το επαιζα...πολυ ατσαλη και βιαστικη δουλεια για final εκδοση.Τελος στα αρνητικα του παιχνιδιου βαζω και τις μεγαλες απαιτησεις του σε υπολογιστικη ισχυ.Δεν ειναι δυνατον ολοι να διαθετουν hi-end μηχανηματα.Το παιχνιδι σερνονταν σε athlon 3200+ 64.....Αν ειναι δυνατον....!

-Τελος για το Νeverwinter nights 2 δεν ξερω ακομα τι να πω....Θα το αγορασω το σαββατο.Εχω παιξει ολη την πρωτη σειρα με τα expasion και μπορω να πω οτι ειμαι fun.!:-D

Ελπιζω να μην απογοητευτω!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Το Oblivion είχε φάση. Πολύ ωραία γραφικά, αλλά και πάλι όταν είναι πολύ freeform το παιχνίδι, χάνει λίγο την συνοχή του. Δεν με κράτησε πολύ.

Παίζω NWN2 τώρα, έχει διάφορα bugs, αλλά το story του και οι ιστοριούλες των companions και οι χαρακτήρες τους με τραβάνε περισσότερο. Ε, φταίει που είμαι και D&D fan κι έχω παίξει και μερικές φορές το tabletop. :P

Dark Messiah και Gothic 3 δεν έχω παίξει.

Δημοσ.

Oblivion - Απλά Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο. Απίστευτη αίσθηση ελευθερίας, πολυ ωραίες αναζητήσεις-ιστορίες κλπ, αν και θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Υπέροχα γραφικά, ειδικά με τα έξτρα mods. Σίγουρα απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ.

Dark Messiah -πολύ ωραίο hack n slash rpg, μου θύμισε λίγο rune-god of war, μοιάζει σαν 1 μείξη των 2. Λίγο σύντομο όμως :( και χωρίς μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Gothic 3 - 4-5 ώρες μόνο έχω προχωρήσει, φαίνεται ωραίο, αλλά θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο σύστημα μάχης. Σίγουρα δεν φτάνει το Oblivion ούτε σε βάθος,ούτε σε γραφικά (αν εξαιρέσουμε την μεγαλύτερη ποικιλία σε τοπία που προσφέρει ), θα μπορούσα όμως να το χαρακτηρίσω σαν διασκεδαστικό rpg, αν κάποιος έχει ισχυρό μηχάνημα ( και 2 γίγα ραμ )

Neverwinter Nights 2 -Μόλις 2-3 ώρες στο παιχνίδι, κλασσικά dnd είχα να παίξω απο εποχή Icewind Dale, αλλά βλέπω οτι το παιχνιδάκι φαίνεται πολύ καλό, κλασσικό rpg, σίγουρα με αρκετό βάθος και αντοχή στον χρόνο.

Δημοσ.

1 epeidi einai ola rpg den simainei oti prepei na sigrithoyn

2 pws ekanes to gothic klwno toy oblivion, aplws tha pw oti einai akyro

3 to dark messiah to krataw epeidi einai poli kali i mixani tis valve giati etsi kai allws to oblivion den elege tpt

kai to neverwinter den ftanei ston prokatoxo toy

to gothic tha to piasw molis pesoyn oi apaitisis

Δημοσ.

Oblivion - όντος ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει, η αίσθηση ελευθερίας του είναι μοναδική.

Dark Messiah - Το δοκίμασα μόνο για 30 λεπτά, δεν μου αρέσει να παίζω σε 1st person οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά.

Gothic 3 - Καλό φαίνεται αλλά αρκετά buggs και ιδιαιτέρως βαρύ σαν παιχνίδι...παγώνει για λίγο σε τυχαία σημεία και αυτό είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό, από ότι διάβαζα όμως θέλει 1,5gb μνήμη και εγώ έχω μόνο 1gb.

NWN 2 - Μόλις εχθές το πήρα στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος...πολύ ωραίο story σε κολλάει και όντος κλασσικό DND. Σύντομα θα γεμίσει και το internet με modules οπότε θα πιστεύω ότι θα μας κρατήσει σε ενδιαφέρον.

Δημοσ.

oblivion- mou arese genika an kai mou kolouse ligo akoma kai me 7600gt . genika to piga makria mexri pou varethika (kapou arxizei kai epanalamvanete )

dark mesiah - to arxisa prosfata kai entiposiastika apo ta grafika . mou tin spaei pou mexri tora toulaxiston akolouthei grammiko senario kai den epilegeis pou thes na pas

gothic 3 - efage uninstall se 15 lepta

nw2- to perimeno

Δημοσ.

oblivion-φοβερο game με πανεμορφα γραφικα αν και λιγο καταθληπτικη η ατμοσφαιρα του.τα περισοτερα quest του εχουν φοβερο story.

dark mesiah-απο τοτε που εμαθα οτι τελικα δεν ειναι τοσο rpg αλλα πιο πολλη action δεν ασχοληθηκα μαζι του

gothic-o σουγλακος σε rpg ασε που δεν παιζει και με τιποτα

neverwinter nights 2-φοβερο game λιγο αν και δεν ειχα χρονο να ασχοληθω λογο nightfall αλλα λιγο που επαιξα ειδα οτι εχει γινει φοβερη δουλεια

Δημοσ.

viper2005 δεν συγκρινουμε τα παιχνιδια μεταξυ τους....

Απλα αναφερουμε τι μας αρεσε και τι οχι σε καθε ενα απο αυτα.

Ειναι καλο να επισημανουμε αυτα τα σημεια για να βοηθησουμε και οσους σκεφτονται την μελλοντικη αγορα καποιου απο τα παραπανω!

Δημοσ.

kai pali den allazei to gegonos oti einai diaforetika paixnidia metaksi toys

px to ena einai first person, to allo exei kai epilogi gia 3rd person, to allo exei kai party enw ta alla den exoyn

to mono poy ta sindeei einai oti ayta ta 4 exoyn to titlo rpg

[an kai merika diaferoyn akoma kai sto sistima level up]

opws katalabaineis einai kapws adiko

Δημοσ.

Διαβαζω σε διαφορα ξενα forum (και gamespot) οτι το nw2 εχει πολλα bugs!

Τι γινεται ρε παιδια?

Μπορει καποιος να μας πει ποσο προβληματικο ειναι το παιχνιδι?

Μιλαμε για μικρα ή μεγαλα bugs?

Αν ειναι σαν το gothic 3 καλυτερα να μην το αγορασω το παιχνιδι!(Λεμε τωρα......Lol)

Δημοσ.

1) Oblivion: Εμφανίστηκε πρώτο ανεβάζοντας τον πήχυ ψηλά για τα επόμενα. Εξαιρετικά γραφικά, αξιολογότατο rpg κι ελευθερία κινήσεων. Η main ιστορία μου φάνηκε σχετικά σύντομη πάντως.

2) Dark Messiah: Δεν ανήκω στους φανατικούς της rpg "καθαρότητας", αλλά κάτι τέτοιες προσπάθειες που συνενώνουν action με hack'n'slash τις θεωρώ μακράν της φιλοσοφίας των rpg. Βαριέμαι αφόρητα ακομα και το "προχωράω και σκοτώνω" μοτίβο που κουβαλάει και το Dungeon Siege και γενικώς δεν τα πάω καθόλου καλά μαζί τους. Περισσότερο ενδιαφέρον κι απροσδόκητη εξέλιξη μου προσφέρει μια ταινία του Αγγελόπουλου. Μπορεί να είναι εξαιρετικό το DM, αλλά όχι ως rpg.

3) Gothic 3: Παραβλέπω τις απαιτήσεις του ή αρκετά bugs (αν και συνολικά δεν αντιμετώπισα τρελά προβλήματα, παρά μόνο αυτά που είχαν να κάνουν με τα minimum requirements) και το κρίνω ως ιδέα. Σε σύνολο κόσμου προτιμώ την ποικιλία του σε σχέση με το Oblivion...δάση, καταρράκτες, έρημοι, πάγοι κοκ συνθέτουν ένα πιο πλούσιο περιβάλλον που διατηρεί αμείωτο το οπτικό ενδιαφέρον, ενώ εκτίμησα ιδιαίτερα και την ιστορία του.

4) Neverwinter Nights 2: Το πλέον rpg εξ όλων, βασισμένο στις αρχές και τους κανόνες που διέπουν το είδος. Φυσικά υπολείπεται σε γραφικά σε σχέση με τον όποιο ανταγωνισμό, αλλά δεν "παίζεται" στην αλληλεπίδραση των χαρακτήρων και στην αίσθηση πως μεταχειρίζεσαι ομάδα με τις αντιθέσεις και τις συμφωνίες του. Όσες φορές και να το παίξεις είμαι βέβαιος πως θα συναντήσεις και κάτι πρωτόγνωρο σε διαλόγους. Πολυεπίπεδο και σκεπτόμενο rpg.

• Moderators
Δημοσ.

Έχει κάποια bugs, αλλά δεν έχει τίποτα game-destroying. Με κανα 2 patchάκια θα στρώσει. Είμαι στο Act III και δεν είχα βρει πουθενά κάτι να με σταματήσει από το παιχνίδι σε bug.

Δημοσ.

Oblivion: Τεχνικα αρτιο, εκπληκτικα γραφικα(λιγο πλαστικοποιημενα), αλλα σεναριακο βαθος το απολυτο μηδεν, επαναλαμβανομενος κοσμος και συστημα lvl απαραδεκτο.Ενα rpg για ευρεια καταναλωση.

Dark Messiah: Δεν το ακουμπησα...δεν εχω αποψη.

Gothic 3: Παρολα τα προβληματα του(και δεν ειναι και λιγα) θεικη ατμοσφαιρα, σεναριακο βαθος, ζωντανος κοσμος και βαθμος δυσκολιας μεγαλος.Φτιαγμενο για να ζησεις εναν κοσμο και οχι απλα (βλεπε Oblivion) για να τον περπατησεις.

Neverwinter Nights 2: Η φραση του blueviper "...σκεπτομενο rpg" τα λεει ολα.Το απολυτο rpg αλλα για τους μυημενους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...