Προς το περιεχόμενο

Endeixtikes times autonomias

xenofontas_hw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Acer 3022WLMi κλειστά DVD, Wi-Fi, Firewire, Ethernet, modem έχω φτάσει μέχρι 2:39. Τις συσκευές τις έχω κάνει disable από Device Manager και ουσιαστικά έχω παρατηρήσει (μετά και από υπόδειξη ενός video tip του Cnet.com) ότι κάνουν αρκετή διαφορά.

Φυσικά ο παραπάνω χρόνος έγινε με minimum brightness και χωρίς να τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή (βλ. F@Home).

Δημοσ.

Βλεπω την αυτονομία των ''φορητών'' και νευριάζω... Εναι δυνατόν να είναι τοσο μικρή και να απαντάμε με "ολα απενεργοποιημένα αντέχει τόσο"? Εχει προχωρήσει τόσο πολύ η τεχνολογία και οι μπαταρίες είναι πολύ πίσω... Θα με βοηθούσε πολύ να έχω ενα πραγματικά φορητό υπολογιστή αλλά δεν αγοράζω γιατι θα πάρω απλά ενα μηχάνημα που μετακινείται ευκολα απο ενα σημείο στο αλλο και οχι ενα εργαλείο που με βοηθάει οποτε θελω, να αντέχει δηλαδη 12ωρες full load. Με αυτά τα μυαλα βεβεαια θα αγοράσω το 2021 φορητό..

Δημοσ.

ASUS A7D 17inch με wifi σε λειτουργία και browsing 2:15 μέχρι να φτάσει στο 10% η μπαταρία

Σχετικά καλό το βρίσκω

Φωτεινότητα στα 2/5

Δημοσ.

me fs amilo l1300 sthn arxh gia douleia grafeiou (office) kai ligo programmatismo se c antexe gurw stis 3h kai 20min twra meta apo 22 mhnes antexei 2h kai 15min peripou (xwris na apenergopoiw tpt) me thn mpataria ths manas tou

Δημοσ.

Με Vaio FS215 αμα πιασει μιαμιση ωρα κανω παρτυ...

Παντως το θεμα δεν ειναι η εξελιξη των μπαταριων, οι μπαταριες για δεδομενο βαρος και κοστος εχουν φτασει στα ορια τους. Το θεμα ειναι η μειωση της καταναλωσης.

Δημοσ.

Hp Compaq nx7010

Cpu: Pentium M Centrino 1.6 GHz

Hdd: Seagate Momentus 7200rpm 80 GB

Ram: 2x 512 MB DDR 333MHz

Monitor: 15.4" 1680x1050 οχι γιαλυστερη και ρυθμισμενη στην full φωτεινοτητα

Wi-fi: On γιατι απο εκει παιρνω Internet

Bluetooth: On γιατι εχω bluetooth ποντικι

Με χρηση Internet και δουλειες γραφειου κραταει γυρω στις 3 ωρες και 20 λεπτα.

Αν βαλω το προγραμμα Notebook Hardware Control με το οποιο ριχνω ακομα περισσοτερο την ταση του επεξεργαστη

(περα απο τα καθορισμενα ορια , του κανει δηλαδη undervolting)

εχω αυτονομια περι τις 4 ωρες και 30 λεπτα.

Τον εχω ενα περιπου χρονο αλλα προσεχω πολυ την μπαταρια του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...