Προς το περιεχόμενο

gia karta grafikon 8800

TECK2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι φιλε μου ουτε αρπαχτηκα ουτε τσακωθηκα με καποιον εδω απλα το αναφερω γιατι οπως το παιδι που ανοιξε αυτο το θεμα και δεν εχει ιδεα που θα ακουμπισει τα λεφτακια ετσι υπαρχουν και αλλα φιλαρακια εδω μεσα που απλως θελω να τους δωσω να καταλαβουν οτι δεν αξιζει να ακουμπας καθε τρεις και λιγο λεφτα για vga και επεξεργαστες αν το pc θελεις μονο για games. Το ξερω οτι και εγω πορωμενος ειμαι με τα games και το pc και γι`αυτο πριν λιγο καιρο τα εσκασα για την 7900gs αλλα πιστεψε με ειναι και η τελευταια φορα που σκαω λεφτα για να παιξω παιχνιδια στο PC.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι φιλε μου ουτε αρπαχτηκα ουτε τσακωθηκα με καποιον εδω απλα το αναφερω γιατι οπως το παιδι που ανοιξε αυτο το θεμα και δεν εχει ιδεα που θα ακουμπισει τα λεφτακια ετσι υπαρχουν και αλλα φιλαρακια εδω μεσα που απλως θελω να τους δωσω να καταλαβουν οτι δεν αξιζει να ακουμπας καθε τρεις και λιγο λεφτα για vga και επεξεργαστες αν το pc θελεις μονο για games. Το ξερω οτι και εγω πορωμενος ειμαι με τα games και το pc και γι`αυτο πριν λιγο καιρο τα εσκασα για την 7900gs αλλα πιστεψε με ειναι και η τελευταια φορα που σκαω λεφτα για να παιξω παιχνιδια στο PC.

΄Οπως σου είπε και ο agpr θέμα επιλογών είναι όλα αυτά. Εσύ προτιμάς τις κονσόλες τελικά, άλλος τα PC.

Σαφώς και σέβομαι την άποψή σου, αλλά αυτό από την άλλη δεν σημαίνει ότι συμφωνώ για τον εαυτό μου και τις δικές μου επιλογές αποκλειστικά. Σε πολλές ενασχολήσεις θα μπορούσα να σπαταλάω τα λεφτά μου και να μου στοιχίζει πολύ περισσότερο από μια ετήσια αναβάθμιση στον Η/Υ.

Δημοσ.

φίλε ailuros δεν προτιμαω τις κονσολες αλλα τα pc και ειμαι και πολυ πορωμενος μάλιστα με αυτα, αλλα οπως ειπα δεν αντεχω να με πιανουν μα...κα καθε 6 μηνες οι παραπανω εταιρειες που ανεφερα και γι`αυτο πηρα την αποφαση να στραφώ προς της κονσολες. Τουλαχιστον εκει νιωθω οτι με σεβονται καπως περισσοτερο σαν καταναλωτη....

Δημοσ.
φίλε ailuros δεν προτιμαω τις κονσολες αλλα τα pc και ειμαι και πολυ πορωμενος μάλιστα με αυτα, αλλα οπως ειπα δεν αντεχω να με πιανουν μα...κα καθε 6 μηνες οι παραπανω εταιρειες που ανεφερα και γι`αυτο πηρα την αποφαση να στραφώ προς της κονσολες. Τουλαχιστον εκει νιωθω οτι με σεβονται καπως περισσοτερο σαν καταναλωτη....

Kοίτα μιας και κάποτε υπήρξα μηχανόβιος, και εγώ μπορεί να αισθανόμουν ότι κάθε δίκυκλο μπορεί να σου κάνει την δουλειά σου, αλλά πάραυτα κατέληγα σε χιλιάρες. Και ας μην έχουμε τους δρόμους να τρέξεις τέτοια εργαλεία ουσιαστικά.

Θέλεις να σου πω πόσα ξόδευα αλλάζοντας κάθε 2 χρόνια περίπου μηχανή; Καταναλωτές είμαστε, ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο απαυτός μας :D (και φυσικά πάντα με ότι και όσα γουστάρει ο καθένας).

Τετράποδο που ενίοτε κυκλοφορεί στα κεραμύδια....τι είναι; :Ρ

Δημοσ.

ρε παιδι μου δεν ειπα οτι δεν συμφωνω μαζι σου και εγω της ίδιας λογικης ειμαι, η καλυτερα ήμουν μεχρι πριν λιγες μερες. δεν ξερω εχω φαει πολύ ξενέρωμα τελευταια με τα games των PC. Τελος παντων ας το κλεισουμε εδω γιατι αλλαξαμε πολυ το post του αναποφασιστου φιλου μας TECK2006

Δημοσ.
ρε παιδι μου δεν ειπα οτι δεν συμφωνω μαζι σου και εγω της ίδιας λογικης ειμαι, η καλυτερα ήμουν μεχρι πριν λιγες μερες. δεν ξερω εχω φαει πολύ ξενέρωμα τελευταια με τα games των PC. Τελος παντων ας το κλεισουμε εδω γιατι αλλαξαμε πολυ το post του αναποφασιστου φιλου μας TECK2006

To spam bot; Μάλλον τον πήρανε τέσσερις μην δίνεις σημασία ;)

Δημοσ.
................. αλλα πιστεψε με ειναι και η τελευταια φορα που σκαω λεφτα για να παιξω παιχνιδια στο PC.

+100000000000000000000000000!!!!!!!!!!

Δεν ξερω ρε παιδια , αλλα μια 8800 GTX για παραδειγμα, αξιζει περιπου 50% παραπανω απο ενα xbox360 ή οσο ενα PS3 ??? (εφοσον μιλαμε για games ?) ...

Δημοσ.

Αν το παλικάρι έχει τα λεφτά, ας πάρει την 8800. Έχει διάφορες εκδόσεις, η μία έχει και μανίσια υδρόψυξη επάνω της. Το ότι θα βγούνε κι άλλες εκδόσεις αυτό είναι σίγουρο. Το ότι οι τιμές θα αλλάξουν και αυτό είναι σίγουρο. Μην περιμένεις όμως τραγικές διαφορές, από τα 500 που έχουν θα πάνε 450 κι άμα.

Την κάρτα θα την έχεις πολύ παραπάνω από ένα χρόνο. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε κάρτα αυτή την στιγμή. Δεν πρόκειται να σου γονατίσει για χρόνια. Αν έχεις καλό τροφοδοτικό και θέλεις να έχεις directx10 και αντέχει η τζέπη σου, εγώ θα σου πώ ότι αξίζει. Έχω δει εικόνες πως θα είναι η απεικόνιση του directx10 και χάζεψα.

Δημοσ.
+100000000000000000000000000!!!!!!!!!!

Δεν ξερω ρε παιδια , αλλα μια 8800 GTX για παραδειγμα, αξιζει περιπου 50% παραπανω απο ενα xbox360 ή οσο ενα PS3 ??? (εφοσον μιλαμε για games ?) ...

Κουβεντα να γινετε...

Το xbox τι καρτα γραφικων φοραει?Με ποια καρτα pc συγκρινεται σε ποιοτητα απεικονησεις και ταχυτητα?

Δημοσ.

ti les kale!!! vevaiws kai ypostirizei kai einai to prwto pc-ides pou exei dx10....ati grafics unifides textures... to loipon... egv lew pws den aksizoun oi kartes grafikwn high-end... me ti kamia.. mono an exeis 22"wide kai thes na paizeis sti native... pare mia x1950pro kai kane ti doulia sou opws tha tin ekanes me tin 8800gtx gia 2 xronia me 10-20 frames ligotero kai ti egine?me 50 eisai pananetos.. tha ta exeis....mexri na vgoun paixnidia pou na trexoun MONO me dx10 kartes oi 8800 tha einai sa na exeis 5500....

Δημοσ.
ti les kale!!! vevaiws kai ypostirizei kai einai to prwto pc-ides pou exei dx10....ati grafics unifides textures...

Unifides textures? Σαν μέγαιρες από αρχαία τραγωδία μου ακούγεται αυτό.

Το Xenos του XBox360 μπορεί να έχει ενοποιημένες μονάδες shaders (unified shader units), αλλά το D3D10 προυποθέτει πολύ περισσότερα από αυτό. Εκτός των άλλων υπάρχει πλέον και τρίτος τύπος φωτοσκιάσεων ονομαζόμενοι geometry shaders. Ενώ λοιπόν στο 360 έχεις ΑLUs που είναι ικανά να χειριστούν pixel+vertex shaders, στις D3D10 GPU οι μονάδες χειρίζονται pixel+vertex+geometry shaders.

Tώρα για τις άλλες "μηδαμινές διαφορές":

DX10_specs.gif

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gf8800_2.html

Kαι εδώ για να συγκρίνεις με τις δυνατότητες του Xenos:

http://www.beyond3d.com/articles/xenos/index.php?p=09

Δεν νομίζεις ότι οι 4000 εντολές έχουν μια μικρή διαφορά από τις 64.000 που είναι απαραίτητες στο D3D10; XBox360=D3D10 compliant my a** :D

to loipon... egv lew pws den aksizoun oi kartes grafikwn high-end... me ti kamia.. mono an exeis 22"wide kai thes na paizeis sti native... pare mia x1950pro kai kane ti doulia sou opws tha tin ekanes me tin 8800gtx gia 2 xronia me 10-20 frames ligotero kai ti egine?me 50 eisai pananetos.. tha ta exeis....mexri na vgoun paixnidia pou na trexoun MONO me dx10 kartes oi 8800 tha einai sa na exeis 5500....

Kαμία αντίρρηση. Μέχρι φυσικά την άνοιξη που θα βγούνε οι μεσαίες κάρτες της σειράς G8x (ασχέτως ότι η διαφορά μεταξύ μιας X1950PRO και μιας 8800 δεν είναι μόνο 10-20 καρέ. Η απλή 8800GTS είναι προς στιγμήν περίπου 30% γρηγορότερη από μια X1950XTX).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...