Προς το περιεχόμενο

gia karta grafikon 8800

TECK2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geias sas

exo ena core2 duo 6400

alla θελο να αγορασο μια νεα καρτα γραφικον

οπος τιν 8800 τιν νεα σειρα τις nvidia

αλλα σκεφτομαι αμα την αγορασο τορα τα χριστουγεννα

θα αξιζει ΄΄ να την αγορασο;;;;

θα μου κρατισει 1 χρονο απο τορα η θα ειναι για πεταμα;;;;

τα παιχνιδια θα μου παιζουνε σε μεγαλες αναλισεις;;; και με καλιτερα γραφικα΄΄΄΄¨΄΄΄:;;;;;

και παιχνιδια με direct 10 ποτε θα βγουνε;;;;

η να περιμενο

εχο δει στο πλασιο και στο multirama kai sto eshop για καρτες γραφικον 8800 me 440 euro

πια ειναι η καλιτερι μαρκα απο 8800

και στα 3 μαγαζια;;;

εχο μια καρτα gforce 6300 pci

τι να κανο;;;;;

τι με συμβουλευται να κανο;;;;;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα διαφωνήσω πάλι και θα προτείνω 8800GTS/GTX αμα θες δυνατή κάρτα και με υποστήριξη DX10. Για κάρτες όπως αυτή που προτείνει ο φίλος @topos νομίζω καλύτερα θα ήταν να περιμένεις κανα μήνα ακόμα να πιάσουν πάτο οι τιμές τους....

Επίσης νομίζω η X1950PRO δεν είναι πολύ καλη επιλογή στα 214€ τη στιγμή που βρίσκεις Χ1900ΧΤ/7950GT στα 260€

Δημοσ.

Χρήστης ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει καλύτερα αν και τι του χρειάζεται, χρήστης βλέπει τι μπορεί να διαθέσει και αποφασίζει ανάλογα. Και όχι η υποστήριξη D3D10 αυτή τη στιγμή ακόμα αποτελεί δευτερεύον κριτήριο.

Αν το πρωταρχικό κριτήριο είναι η ποιότητα απεικόνισης έρχεται πρώτη η 8800GTS και αμέσως μετά μια Χ19x0-οτιδήποτε με τελευταία και καταιδρωμένη μια 79x0.

Aν τώρα ενδιαφέρουν μόνο οι στείρες επιδόσεις όπως θου Κύριε 3dfart scores, υπάρχουν σαφώς καλύτερες λύσεις όσων αφορά την τιμή/απόδοση. Μέχρι φυσικά να βγει το 3dfart2007 ή όπως θα το λένε.

Δημοσ.

Opote Ti Na Kano

Na Agoraso Mia Direct 10 Karta;;;

Or Na Paro Mia Pio Apli

Ama Paro Mia Direct 9 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ

ΚΑΝΟ ΛΑΘΟΣ

ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΟΡΑ ΤΙΝ Direct10 Se Kana 2 Mines

Leei Na Tin Paro;;;

Can You Help Me Pleaease;;

Alloi Lene Na Kano Tin Kinisi Aloi Oxi

Ti Na Kano Telika΄΄΄΄;;;;;

Δημοσ.
Opote Ti Na Kano

Na Agoraso Mia Direct 10 Karta;;;

Or Na Paro Mia Pio Apli

Ama Paro Mia Direct 9 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ

ΚΑΝΟ ΛΑΘΟΣ

ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΟΡΑ ΤΙΝ Direct10 Se Kana 2 Mines

Leei Na Tin Paro;;;

Can You Help Me Pleaease;;

Alloi Lene Na Kano Tin Kinisi Aloi Oxi

Ti Na Kano Telika΄΄΄΄;;;;;

Θα μπορούσες άνετα να πάρεις μια καλή καρτούλα των 200 περίπου ευρώ της επιλογής σου σήμερα και να ξανασκεφτείς την αναβάθμιση μετά την ερχόμενη άνοιξη. Η άνοδος των επιδόσεών σου θα είναι δραματική όπως και να έχει σε σχέση με την σημερινή σου κάρτα γραφικών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι με μια 8800 σήμερα θα πετάξεις τα λεφτά σου. Απλά θα σου κοστίσει πολύ πιο ακριβά από ότι αν περιμένεις λίγο ακόμα.

Δημοσ.

me tin 6300 pou exeis den mporis na paiksis oute pasientsa plewn.

to thema einai esi ti thes na kanis kai poso thes na to kratisis...

sigoura me tin 1950pro tha paizis me 40+ fps ola ta paixnidakia me 1280x1024 sto full (to aa kai to af me metro...)ante me 1-2 ekseresis gia kamia 4-5 mhnes (mexri na arxisoun oi crysis klp...).

gnomi mou einai na apofasis monos sou analogizomenos kai tis apetisis sou.

an pali mporis na kanis ypomoni mexri ta xristougena isos apofasis me pio katharo mialo logo ptosis ton timon se poles kartes.

kai telos isos ta pramata na einai kai pio apla! h dinis 200E gia 1950pro h dinis 440E gia 8800gts me diplasies epidosis! an sou xriazonte kanto kai mh poli rotas poso tha sou kratisi giati kai auto apo esena eksartate kata basi...

prosopiki gnomi tha paizis aneta gia toulaxisto 9 mhnes me auto to thiriaki pantos! :)

Δημοσ.
Θα μπορούσες άνετα να πάρεις μια καλή καρτούλα των 200 περίπου ευρώ της επιλογής σου σήμερα και να ξανασκεφτείς την αναβάθμιση μετά την ερχόμενη άνοιξη. Η άνοδος των επιδόσεών σου θα είναι δραματική όπως και να έχει σε σχέση με την σημερινή σου κάρτα γραφικών.

Αυτό δεν σημαίνει ότι με μια 8800 σήμερα θα πετάξεις τα λεφτά σου. Απλά θα σου κοστίσει πολύ πιο ακριβά από ότι αν περιμένεις λίγο ακόμα.

Πάντα πετάς τα λεφτά σου όταν αγοράζεις high end κάρτες γραφικών αξιας 400+€ απλα νομίζω οτι τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να το κάνεις. Τα πλεονεκτήματα που προσφερουν σε σχέση με τις καρτες ~220€ αυτό το καιρό είναι μεγαλύτερα απο άλλες φορες και νομίζω με καινούργιους drivers ισως να βελτιωθούν ακόμα πιο πολύ. Το θέμα είναι έχεις και θές να τα σκάσεις;

Δημοσ.

ti na kano;;

na pao na tin agoraso tin 8800;;

ama tin agoraso θα μου κρατισει 1 χρονο η παραπανο΄΄΄΄;;;;

auto einai to erotima mou;;

η θα παει για πεταμα η 8800 μετα απο 8 μινες΄΄΄΄΄΄;;;;

exo ton 6400 ama tou balo kai mia karta kali grafikon

δεν θα μου κρατησει 2 χρονια;; apo tora΄΄΄΄΄΄;;;;

ola ta games gothic 3 and more mou pazioun me ton 6400

ala den exo kali karta grafikon

eseis ti lete¨΄΄΄;;;;

ti lete na kano΄΄΄΄;;;;

Δημοσ.
Πάντα πετάς τα λεφτά σου όταν αγοράζεις high end κάρτες γραφικών αξιας 400+€ απλα νομίζω οτι τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να το κάνεις. Τα πλεονεκτήματα που προσφερουν σε σχέση με τις καρτες ~220€ αυτό το καιρό είναι μεγαλύτερα απο άλλες φορες και νομίζω με καινούργιους drivers ισως να βελτιωθούν ακόμα πιο πολύ. Το θέμα είναι έχεις και θές να τα σκάσεις;

Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Η τωρινή 7800GTX@490/685MHz μια χαρά με έχει βγάλει από πέρυσι το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα. Μια εκδοχή θα ήταν να σκάσω 200+ ευρώ να πάρω μια δεύτερη ή να την πουλήσω και να πάρω μια 8800. Ποιά από τις δύο εκδοχές μου εγγυάται πρωταρχικά μεγαλύτερη ποιότητα απεικόνισης σε συνδυασμό με υψηλότερες επιδόσεις, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και τέλος ποιά από τις δύο λύσεις είναι θεωρητικά και πρακτικά καλύτερη επένδυση;

Αν δεν έχω δεν παίρνω, τόσο απλό είναι.

Δημοσ.

to enoeis θα ειναι για πεταμα΄΄;;;;

h karta grafikon;;;

mporo na diaθεσο 400 εθρο για καρτα 8800

το θεμα ειναι θα μου κρατισει 1 χρονο ;;;;

h θα πρεπει να τιν αλλαζο και αυτιν σε ενα 8 μινο΄΄;;;

opote ti mou propteinetai na kano΄΄;;;

san teliki lisi΄΄΄΄;;;;

prepei kati na kano

auti h karta pou exo den einai kali

opote na perimeno kai allous 2 mines

gia na agoraso karta grafikon

or

na tin paro tora ta xristougenna;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...