vagos789 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αυτο που ψαχνω ειναι μαλλον απλο,αλλα ακομα δεν το εχω βρει: Εχω κατι dvd με επεισοδια απο μια σειρα.Θελω να τα αντιγραψω για προσωπικη χρηση, αλλα λογω του καλου ηχου ειναι λιγο μεγαλουτσικα,και η ποιοτητα πεφτει πολυ,το clone dvd λεει οτι θα εχω 60% της ποιοτητας. Θελω λοιπον να μαθω τον συντομοτερο τροπο να αποκτησω αντιγραφα χωρις τοσο τραγικη πτωση ποιοτητας. Επισης εαν υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να ριπαρω τα επεισοδια (παντα μαζι με τους υποτιτλους) και να τα βαζω μετα σε dvdμε οποια σειρα θελω,και αυτο θα ηταν μια καλη λυση αν γινεται. Το τελικο αποτελεσμα θα πρεπει να παιζει σε επιτραπεζιο dvd. Αυτη την στιγμη το καλυτερο που ξερω/μπορω να κανω ειναι να τα κανω divx με ενσωματωμενους υποτιτλους...
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αυτη την στιγμη το καλυτερο που ξερω/μπορω να κανω ειναι να τα κανω divx με ενσωματωμενους υποτιτλους... ...το οποίο είναι και η καλύτερη λύση, γι'αυτό που θες να κάνεις. Κατέβασε AutoGordianKnot και ξεκίνα...
yv4k Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αντί για συμπίεση μπορείς να γράψεις το κάθε δισκάκι σε 2. Τα μισά επεισόδεια στο πρώτο και τα υπόλοιπα στο δεύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.