Προς το περιεχόμενο

Έλληνες απόγονοι Ελλήνων απογόνων.

blueviper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ενταξει να εισαι καλα που με εκανες και γελασα (με το συμπαθειο)

και γελασα οχι τιποτα αλλο..

Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις χωρίς να έχεις κατάλαβει τίποτα.

Το όνειρο κάθε κουλτουριάρη καλλιτέχνη είναι να είναι πιασάρικος σε αυτούς που απευθύνεται και τον καταλαβαίνουν.

Αν παράλληλα πουλάει και σε όσους δεν καταλαβαίνουν χριστό, τότε βγάζει και το νοίκι του.

εκτός από την επιλογή μου με εκνευρίζουν μερικά πραγματάκια ακόμα

1)ο καιρός γάρ εγγύς και τα μόνα σιδερικά που μπορώ να βρώ είναι τα

cooler master

2)ο συγγραφέας του lord of the rings of saturn που έχει κατακλέψει τον

hesiod ξέρετε τώρα μάτι του Δία , αυτόχθονες κτλπ

και τί σχέση έχει με το paradise lost έ, έ , για πείτε ?που είναι το

ελληνικό κράτος έ ?

3)επίσης με εκνευρίζει που οι πρόγονοι δέ τα βρήκανε με τους atlantians

και αλληλοεξοντώθηκαν με πυρηνικά και άλλα υπερόπλα

έτσι περάσαμε στη δικτατορία των ηλιθίων

by far, το καλύτερο post εδώ μέσα :mrgreen:

Δημοσ.
Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις χωρίς να έχεις κατάλαβει τίποτα.

Το όνειρο κάθε κουλτουριάρη καλλιτέχνη είναι να είναι πιασάρικος σε αυτούς που απευθύνεται και τον καταλαβαίνουν.

πιος ειναι κουλτουριαρης? εσυ? παλι θα κανω χρηση της σοφιας του Ελληνα : οπως λοιπον λεει ο σοφος ελληνικος λαος, οταν εισαι κατι δεν το φωναζεις, γιατι πολυ απλα φαινετε. οταν το φωναζεις το κανεις μονο και μονο για να πεισεις τον εαυτο σου οτι ετσι ειναι, (9 στις 10 περιπτωσεις προκειτε για λογια του αερα και αυθυποβολη) για να μη το παω πιο βαθεια το θεμα και μιλησω για οσους εχουν επαρση...μονο οποιος το εχει αναγκη το κανει γιατι προφανως ξερει βαθεια μεσα του πως μονο ετσι δεν ειναι...τι κριμα ομως που δεν πειθει κανεναν αλλον εκτος απο τον εαυτο του..

γηρασκω αει διδασκομενος ελεγε καποιος...καποιοι αλλοι νεοελληνες λενε "εγω ειμαι εκεινο" "εγω ειμαι το αλλο"...

it's ok! κρινομαστε ολοι.

Δημοσ.

by far, το καλύτερο post εδώ μέσα :mrgreen:

παίρνω το θάρρος [παύση] [ ύστερα από τη στήριξη ]

και διεκδικώ το τίτλο του official retard του forum \

ίνα καλύψω το κενό που δημιούργησε το autoban γνωστού σπαζοκλαμπάνια-μέλους

Δημοσ.
ετσι ετσι..να μη ξεχναμε τα κτηνη τους σιωνιστες :P

Goα , πες τους και για τις ελιές του Σημίτη που είναι μικροπομποί που έχουν βάλει Σιωνιστές.

(α, στα pm ο Goa είναι πιο ανορθόγραφος. Τώρα που θα μου έρθουν καμια 20αριά , θα γράψω κανένα να γελάσουμε.)

Δημοσ.
Goα , πες τους και για τις ελιές του Σημίτη που είναι μικροπομποί που έχουν βάλει Σιωνιστές.

(α, στα pm ο Goa είναι πιο ανορθόγραφος. Τώρα που θα μου έρθουν καμια 20αριά , θα γράψω κανένα να γελάσουμε.)

μπα οχι εκανα το λαθος στο παρελθον να ασχοληθω με οντα σαν του λογου σου..οσο για το σχολιο σου περι σιωνισμου κλπ ενταξει κρατα λιγο τα προσχηματα προδιδεσε...εχουμε καταλαβει τι ριζες εχεις και εσυ και ο blueviper.,.δεν ειμαστε κοροιδα..οσο για τα υπονοουμενα σου περι των γραμματικων μου γνωσεων, ξερεις με εχει πιασει μια φαγουρα τωρα αλλο πραγμα! δεν θελεις να ξερεις που σε γραφω και εσενα και τα σχολια σου και τον ιουδαισμο τον οποιο υπηρετεις. και κανε με και ban αμα ενιωσες οτι σε προσβαλα..δεν ειμαι σαν τα μουτρα σου εγω να ζω για να ποσταρω σε φορουμς και να κανω τον ξυπνητζη. επιζω και χωρις τα φορουμς (για σενα δεν ξερω) ;)

αληθεια τι εχεις τελειωσει? εχεις κανα πτυχιο εσυ που μιλας για γνωσεις? αλλα τι ρωταω...αν ειχες πτυχιο moderator θα εισουν? ΛΟΛ

Δημοσ.

Ωχ μας πιάσανε!

Το πραγματικό όνομα του bandito είναι Yehuda Sefer Banditomon, ενώ το δικό μου Shalev Kolatch Yidithalem...ακούμε μόνο σερφαδίτικα κι ανήκουμε στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος. (μην πας από εκεί...έχει και τ' αστέρι και θα βγάλει σπυράκια)

επιζω

Ξέχασες ένα "λ".

Δημοσ.
πιος ειναι κουλτουριαρης? εσυ?

To "καλλιτέχνης" γιατί δεν το έκοψες; Μου το αναγνωρίζεις;

παλι θα κανω χρηση της σοφιας του Ελληνα

Κι εγώ θέλω να την κάνω. Να μωρέ, θα βγω το βράδυ και θέλω να εντυπωσιάσω. Ξέρεις. Μην πάω με άδεια χέρια.

Να πεταχτώ μία να μου τη δανείσεις;

οπως λοιπον λεει ο σοφος ελληνικος λαος, οταν εισαι κατι δεν το φωναζεις, γιατι πολυ απλα φαινετε.

Είμαι και ανήσυχος. Αυτό πως ακριβώς θα το δείξω χωρίς να το γράψω σε ένα forum?

Άμα αρχίσω να κουνάω νευρικά το mouse, θα το δεις από το βελάκι;

για να μη το παω πιο βαθεια

Μισό. Να βάλω μπρατσάκια.

τι κριμα ομως που δεν πειθει κανεναν αλλον εκτος απο τον εαυτο του..

Θέλω να σε πείσω. Για να μην είμαι μόνος. Πες μου τι να κάνω.

Goacore μόλις σούταρα τον κολλητό μου.

Θέλω να σε γνωρίσω.

Διαβάζω τα ελληνόψυχα, καλογραμένα posts σου.

Και είναι σαν να υμνεί τον φεμινισμό ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

Δημοσ.

ενα περιεργο πραγμα ρε παιδι μου (τυχαιο αραγε?) ..ακριβως η ιδια γραφη ο ιδιο τροπος διατυπωσης με τον blueviper ton bandito και τους ομοιους σας ολους...τι σκ@τ@ σχολη εχετε ανοιξει ολοι οι ανθελληνες/παραχαρακτες ιστοριας/αθεοι/μισανθρωποι/ξερολες?!?!?

κοιτα μικρρε punky... τα τρελα σου δεν θα τα λες σε μενα..θα τα πεις εκει που σε παιρνει οκ? εγω σε αγοραζω και σε πουλαω εσενα..

απο την αλλη μερια κατανοω τον εκνευρισμο σας...ειστε το 1% του ελληνικου λαου..σαν την μυγα μεσ' το γαλα ενα πραγμα..

θα σας αφησω στην μοναξια σας..και πολυ ασχολιθηκα κιολας..

η ηδονη που νιωθω οταν σαν μιλανε για την σοφια του ελληνα, οταν ξυνιζετε τα μουτρα σας οταν σας λενε Χριστος ανεστη, κλπ δεν ανταλασετε με τιποτα..

πολυ την γουσταρω αυτη την αμηχανια που νιωθετε ολοι εσεις τα ανθρωπακια που εχετε βαλθει να κανετε το ασπρο μαυρο...

αληθεια εσυ ρε "καλιτεχνη" και "κουλτουριαρη", τι κανεις ολη μερα πανω απο ενα pc? LOL . 1h φορα βλεπω κουλτουριαρηδες να ειναι ολη μερα μπροστα σε μια οθονη...χαχαχαχα...anyway απαξιω να ασχοληθω παραπανω....καλη μοναξια σας ευχομε και καλα μυαλα! δεν θα επανελθω στο thread..οτι ποσταρετε για μενα μονοι σας θα το γραψετε μονοι σας θα το διαβασετε.

Ξέχασες ένα "λ".

δεν ξεχασα κανενα λ...επιζώ ειναι η λεξη οχι ελπιζω φτωχε david :P

Δημοσ.

κοιτα μικρρε punky... τα τρελα σου δεν θα τα λες σε μενα..θα τα πεις εκει που σε παιρνει οκ?

παντού με παίρνει. αυτή η καταραμένη έπαρση και η αυτοπεποίθηση βλέπεις.

εγω σε αγοραζω και σε πουλαω εσενα..

είμαι σίγουρος. αλλά αν θες να είσαι εντάξει, κάτι πρέπει να βγάλω κι εγώ από αυτή μπίζνα.

αληθεια εσυ ρε "καλιτεχνη" και "κουλτουριαρη", τι κανεις ολη μερα πανω απο ενα pc? LOL . 1h φορα βλεπω κουλτουριαρηδες να ειναι ολη μερα μπροστα σε μια οθονη...

ε, να μωρε. μέχρι τα 20 δούλευα σε βενζινάδικο.

αλλά επειδή δεν ήμουν αρκετά καλός, με έδιωξαν και με έβαλαν στέλεχος σε εταιρεία. ξέρεις, δικό σου γραφείο. θέρμανση. pc και τέτοια φλούφλικα.

Δημοσ.
...ακριβως η ιδια γραφη ο ιδιο τροπος διατυπωσης με τον blueviper ton bandito και τους ομοιους σας ολους...τι σκ@τ@ σχολη εχετε ανοιξει ολοι οι ανθελληνες/παραχαρακτες ιστοριας/αθεοι/μισανθρωποι/ξερολες?!?!?

Με προσβάλλεις...τι δουλειά έχω εγώ μ' αυτούς?! Το ξέρεις πως στο πιστοποιητικό γεννήσεως αναγράφεται ξεκάθαρα πως έχω καταγωγή από το Σείριο;

Σε παρακαλώ πολύ!

κοιτα μικρρε punky... τα τρελα σου δεν θα τα λες σε μενα..θα τα πεις εκει που σε παιρνει οκ? εγω σε αγοραζω και σε πουλαω εσενα..

Κι όλα αυτά στα 20 και κάτι. Α ρε Λιακόπουλε, ούτε το Νουνού δεν μπορεί να κομπάζει για τέτοια ανάπτυξη.

δεν ξεχασα κανενα λ...επιζώ ειναι η λεξη οχι ελπιζω φτωχε david :P

Εδώ λίγο μου τα χάλασες...περίμενα μια πιο ευφυή απάντηση. Δε βαριέσαι...κι αύριο μέρα είναι...ας ξεκουραστεί κι ο εγκέφαλος λίγο.

Δημοσ.

Λοιπόν άθεοι οβραίοι ψευτοκουλτουριάρηδες αντίχριστοι ανθέλληνες φίλοι, νάτο και το σπλιτ. Λέω να μην το χέσουμε πολύ και να το γυρίσουμε σε μια και καλά σοβαρή κουβέντα γιατί οκ, όσο διασκεδαστικό και αν το βρίσκω σαν εξέλιξη, ε δεν είναι και τίποτα άξιο λογου το εν λόγω θρεντ ε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...