Προς το περιεχόμενο

Έλληνες απόγονοι Ελλήνων απογόνων.


blueviper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπειτα από πολύωρη ενδοσκόπηση κατέληξα πως με ενοχλούν οι zealots του Λιακόπουλου που αν κι έχουν διαβάσει μόνο βιβλία του, έχουν άποψη για τον Firefox.

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έπειτα από πολύωρη ενδοσκόπηση κατέληξα πως με ενοχλούν οι zealots του Λιακόπουλου που αν κι έχουν διαβάσει μόνο βιβλία του, έχουν άποψη για τον Firefox.

 

οπως λεει και ο σοφος Ελληνικος λαος μονο το δεντρο που εχει καρπους βλεπεις να πετροβολουν ;) αλλα η αχαλινωτη εμπαθεια μερικων δεν τους αφηνει να το κατανοησουν και πεφτουν στην παγιδα να επαναλαμβανοντε και να γινοντε αν μη τι αλλο γραφικοι :) προς πεισμα ολων των blueviper's της Ελλαδας συνεχιζει να βγαινει τσιμπλα εδω και 7 χρονια και θα συνεχισει ;) (ο μεγαλυτερος φοβος δηλαδη των απανταχου bluevipers) :P

Δημοσ.

Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει και τα παρακάτω:

 

  • Το γουρούνι το κράζουν για μαχτό και κείνο πάει για σκατό.
  • Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι.
  • Στραβός στραβό οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυό το βράχο.
  • Σ' αγαπώ κυρά να κλάνεις αλλά μην το παρακάνεις.
  • Οποίος κεντάει το γάιδαρο μυρίζεται τις πορδές του.
  • Μάστορης είναι και της κατσίκας ο κώλος.

 

Εσύ όμως γιατί μου πετάχτηκες; Ζηλωτής; :D

Δημοσ.
οπως λεει και ο σοφος Ελληνικος λαος μονο το δεντρο που εχει καρπους βλεπεις να πετροβολουν

 

Εντάξει, εγώ που είμαι πιο μοντέρνος από τον bluviper, γιατί βάζω ζελέ στο μαλλί, δεν τιμώ τις παραδόσεις μας και ξέρω και αμερικάνικες παροιμίες εκτός από τις μπαγιάτικες τις ελληνικές, δεν μπορώ παρά να μη σκεφτώ ότι "the empty can, rattles the most".

 

Να προσθέσω πως μου τη σπάνε όσοι χρησιμοποιούν παροιμίες για να αποδείξουν κάτι.

Δημοσ.
Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει και τα παρακάτω:

 

 

Εσύ όμως γιατί μου πετάχτηκες; Ζηλωτής; :D

 

οχι δεν πεταχτηκα γι αυτο.

απλα επαναλαμβανεσε συνεχεια και οπως σου ειπε και ενας αλλος χρηστης του ινσομνια γινεσε αφορητα κουραστικος.

 

@punky κακως σου την σπανε αυτοι που οταν θελουν να αποδειξουν χρησιμοποιουν παροιμιες για τον απλουστατο λογο οτι ολες ειναι βγαλμενες μεσα απο την ζωη.

οσο για τις αμερικανικες παροιμιες που τις θεωρεις πιο μοντερνες απο τις ελληνικες..ενταξει να εισαι καλα που με εκανες και γελασα (με το συμπαθειο)

και γελασα οχι τιποτα αλλο..αλλα να μνημονευει κανεις ενα λαο με μολις 500 χρονια ιστορια και να την συγκρινει (!) με την ελλαδα αυτο ομολογω σπανια το εχω συναντησει..

Δημοσ.
απλα επαναλαμβανεσε συνεχεια και οπως σου ειπε και ενας αλλος χρηστης του ινσομνια γινεσε αφορητα κουραστικος.

 

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα του ignore ξέρεις. Εκτός των άλλων καταλαβαίνεις πως δε σκοπεύω να παίρνω την έγκρισή σου προτού συμμετάσχω σε ένα thread και μάλιστα με μια αράδα όλη κι όλη, για να μη χρειάζεται να κουράζουν και τα ματάκια τους οι γνωστοί πνευματο-τεμπέληδες.

 

Πάντως οι ζηλωτές που προανέφερα συνεχίζουν να με ενοχλούν, ακόμα κι όταν δηλώνουν υποκριτικά μη ζηλωτές.

Δημοσ.
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα του ignore ξέρεις.

Πάντως οι ζηλωτές που προανέφερα συνεχίζουν να με ενοχλούν, ακόμα κι όταν δηλώνουν υποκριτικά μη ζηλωτές.

 

εχεις την απορια αν ειμαι θαυμαστης του Λιακοπουλου?? Ναι λοιπον ειμαι! το κακο δεν αντιλαμβανομε που ειναι! μηπως θα επρεπε να ειμαι θαυμαστης της τατιανας και του κακαουνακη? εσενα αν σου αρεσει να σου ταιζουν σανο ειναι δικαιωμα σου. εγω διατηρω το δικαιωμα μου να το αποριπτω το σανο.

Δημοσ.

Α ώστε εσύ έκανες τη μήνυση στο blogme, ε; :D

 

Ο καιρός ταγάρ εγγύς!

 

Να προσθέσω στις ενοχλήσεις, εκείνους που νομίζουν πως έπιασαν τον παπα-Τσάκαλο από τα κοκόβια, διαβάζοντας αμπελοφιλοσοφίες κι αναπόδεικτες θεωρίες κουτοπόνηρων βιβλιοεμπόρων του κιλού.

Δημοσ.
αλλα να μνημονευει κανεις ενα λαο με μολις 500 χρονια ιστορια και να την συγκρινει (!) με την ελλαδα αυτο ομολογω σπανια το εχω συναντησει..

 

Η Ελλάδα κλείνει τα 177 χρόνια ύπαρξης φέτος πάντως.

 

επίσης αν σκοπεύετε να μείνετε offtopic πιάστε ένα σαφές θέμα τουλάχιστον, να μπορεί να γίνει split.

Δημοσ.
Α ώστε εσύ έκανες τη μήνυση στο blogme, ε; :D

 

 

γνωστο το κολπο της υπεκφυγης..οταν δεν εχουμε τι να πουμε και απλα αερολογουμε το ριχνουμε στην συκοφαντια, στην μπουρδολογια (ενιοτε στις συνταγες & στους "αστεισμους" made in blueviper) :)

 

@Lucifer εχεις δικιο...ο Αριστοτελης και ο Σωκρατης εζησαν επι Μεταξα...

Δημοσ.

τωρα περα απο την πλακα..οταν ακουτε καποιον να αναφερει/ αναδικνυει οτιδηποτε Ελληνικο επιτευγμα τι σας πιανει και σπευδετε αμεσως να το ειρωνευτειτε/χλευασετε/παραχαραξετε?? νεοελληνικο φαινομενο προφανως...ευτυχως ειστε τραγικη μειοψηφια :D να εχετε υπ'οψην σας ομως 1 πραγμα...μη νομιζετε πως δεν γινοντε αντιληπτοι οι λογοι που το κανετε αυτο...ειστε πολυ γελασμενοι αν το πιστευετε αυτο ;)

Δημοσ.

εκτός από την επιλογή μου με εκνευρίζουν μερικά πραγματάκια ακόμα

1)ο καιρός γάρ εγγύς και τα μόνα σιδερικά που μπορώ να βρώ είναι τα

cooler master

2)ο συγγραφέας του lord of the rings of saturn που έχει κατακλέψει τον

hesiod ξέρετε τώρα μάτι του Δία , αυτόχθονες κτλπ

και τί σχέση έχει με το paradise lost έ, έ , για πείτε ?που είναι το

ελληνικό κράτος έ ?

3)επίσης με εκνευρίζει που οι πρόγονοι δέ τα βρήκανε με τους atlantians

και αλληλοεξοντώθηκαν με πυρηνικά και άλλα υπερόπλα

έτσι περάσαμε στη δικτατορία των ηλιθίων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...