Προς το περιεχόμενο

Αγορά i965P mobo. Γνώμες pls...

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gigabyte-965P-S3,θα κανεις και overclock,θα βαλεις και quad core μετα.

Και με μια λογικη τιμη,γιατι αν ειναι να δωσω πχ 300Ε για m/b,δεν παω να παρω και εναν καλυτερο επεξεργαστη και να μην κανω καν overclock...

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321

Δημοσ.
asus P5B deluxe χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Είναι πραγματικά ΠΟΛΥ καλή. Σταθερότατη, έχει πάνω της παναγιάς τα μάτια. 2 Gigabit κάρτες δικτύου και μια ασύρματη (WiFi Solo), υποστήριξη 6 SATA Disks και 2 PATA. Δεν ξέρω πολλά από μητρικές αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Δημοσ.

tassos1978, εσύ εννοείς όχι την απλή deluxe αλλά την WIFI-AP. Κόστος > 200EU.

Μεγάλο + των ASUS κατά τη γνώμη μου οι 3 PCI θύρες.

Ξέρει κανείς αν οι P5B που πωλούνται αυτήν τη στιγμή είναι το νεότερο P5B-E revision? Υποτίθεται ότι η εταιρία αντικατέστησε την απλή P5B με αυτό, με σύγχρονη βελτίωση στην ποιότητα κατασκευής και την σταθερότητα σε OC...

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν οι P5B που πωλούνται αυτήν τη στιγμή είναι το νεότερο P5B-E revision? Υποτίθεται ότι η εταιρία αντικατέστησε την απλή P5B με αυτό, με σύγχρονη βελτίωση στην ποιότητα κατασκευής και την σταθερότητα σε OC...

Για να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται: πριν λίγη ώρα, παρατήρησα πως το e-shop.gr έχει ενημέρωσει τον κατάλογό του με την P5Β-Ε, ενώ διατηρείται και η καταχώρηση για την απλή P5B. Τιμή: 165Ε, και δεν έχει και heat-pipe σύστημα ρε γμτ. Μάλλον για την DS4 με βλέπω τελικά (αν καταλήξω κάποτε!!!)

Δημοσ.

Η Gigabyte-965P-S3 με μια πολυ μικρη αναβαθμιση στο bios μελλοντικα θα σου χρειαστει για τους 4πηρυνους και απο τις μετρησεις που εγιναν στο εξωτερικο απο οτι ειδα σε διαφορετικα φορα ειναι πολυ αξιοπιστη. Καλη επιλογη..

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στο thread. Παρήγγειλα την Gigabyte DS4. Δεσμεύομαι για review όταν συναρμολογήσω το σύστημα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...