LL_NEO Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Και μέσα σε όλα αυτά η ΝΕΤ βάζει το ρεπορτάζ χωρίς σύνορα (γαμάτη εκπομπή και ας λέει εδώ και 3 βδομάδες την Επανάσταση, "Χούντα") στις 12.00. Ναι ΟΚ δε λέω βολεύει εμάς που είμαστε UK...
louben Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 LLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL kALA Blueviper εγραψες συμφωνω 101%(αν και εγω βλεπω ακομη καμπουρη στο Εξτρα-σταθερη αξια). Ξεχασες ομως σημαντικους σταθμους της Τηλεορασης.Το ζευγαρι της χρονιας -με αργυρω-/θελω να μου δειξεις την παπαρδελλα σου/το Λεβεντη φυσικα, το χρυσο κουφεττο και αλλα. Το αρθρο σου θα το τυπωσω και θα το κρεμασω σε περιοπτη θεση. Punky μη στραβωνεις.Ουτε εμενα μου αρεσει να κοροιδευω τον τρελο του χωριου οπως λες.Αλλα απο την Ανιττα Πανια(που κανει το ιδιο πραγμα) προτιμω τους cheaters που ειναι πιο αυθεντικοι. Παιδια και που να βλεπατε COPS sto Fox crime.Ολα τα λεφτα
MariaTs. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 LLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL..........(αν και εγω βλεπω ακομη καμπουρη στο Εξτρα-σταθερη αξια). ...... Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ αλλά τώρα τελευταία όμως έχει κάνει κι αυτός ...στροφή στην ποιότητα!!! Φέρτε τον κολοτούμπα ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
punky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δεν στραβώνω, προς θεού (ooops sorry ξεχάστηκα. Μου ξέφυγε αυτό. Αυτή τη βδομάδα πρέπει να κάνω εγώ τον αντίχριστο για να κάνει λίγο τον εβραίο ο blueviper. Αν υπάρχει κανείς που πιάνουν τα χέρια του για να κάνει τον παραχαράκτη της ιστορίας θα μας υποχρεώσει. Θα το πηγαίνουμε με βάρδιες). Απλά δεν διασκεδάζω με την κατάντια των άλλων. Οκ, οκ δεν είμαι κάνας άγιος. Εκτός αν είναι Τετάρτη, έχει CL και φοράνε ερυθρόλευκα.
louben Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Maria ts αν εννοεις στροφη στην ποιοτητα την Αλομα, τη χοντρη(δε θυμαμαι ονομα)που της τα χωνουν τα τραβεστι,και τον ευαγγελοπουλο εγω τα θεωρω μια χαρα. Χθες παντως ειχε τη ΜΑΗ την παμελα αντερσον των τρικαλων,θεμα οντως ελαφρως λαιτ. punky σεβομαι τη θεση σου,θα σου θυμισω παντως αοτι αυτα που βλεπουμε στο scare tactics(an και pio light)τα εκαναν ο μπονατσος(θεος σχωρεστον) και ο φερεντινος μερικα χρονια πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.