Critter Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Τελικα οσο περνανε τα χρονια, χαιρομαι ολο και περισσοτερο που δεν εμαθα ποτε μου να βλεπω να τηλεοραση. 3 ωρες το πολυ τη βδομαδα και αυτα ειναι κανας αγωνας και ειδησεις (οχι στο star και το alter). Με τις ειδησεις πετυχαινεις 2 σε 1. Ενημερωνεσε για τα καθημερινα τεκτενομενα και ταυτοχρονα ψοφας στα γελια με τις μλκιες που λενε οι μαιντανοι (ειδικα αν καταλαβαινεις τι λενε ). Για πειτε μου δηλαδη, ποια εκπομπη σας παρεχει περισσοτερο γελιο απο αυτο που προκαλει το τριδυμο Τραγκας, Κακαουνακης,Κύρτσος στον Alpha?. Το απιστευτο κουαρτετο φυσικα γινεται μολις μπαινει και η Καννέλη στο κόλπο
MariaTs. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Για να επανέλθουμε στο θέμα... Τελικά όποτε πέφτω επάνω στο Cheaters πάντα έχω την απορία πως θα ήταν αν γινόταν μια τέτοια παραγωγή και εδώ στην ψωρο-κώσταινα; Όπως και να'χει πιστεύω ότι και οι ...cheaters το κάνουν για τα λεφτά! Ποιος θα έλεγε όχι αν του πρόσφεραν μερικές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να κάνει τάχα μου ότι πιάνει τον ή την 'έτσι' στα πράσσα μέσω τηλεόρασης; Και μετά να βλέπει το επισόδειο στην τηλεόραση και να γελάει με την οικογένεια και τους φίλους για το επισόδειο;
louben Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Αν γινοταν στην ελλαδα αυτο η μιση ελλαδα θα κυνηγουσε την αλλη μιση.Και ετσι ψιλοοξυθυμοι που ειμαστε θα ειχαμε νεκρους. Εγω δε νομιζω οτι παιζουν μονο λεφτα.Απλα αν παρατηρησετε οι"πρωταγωνιστες" ειναι ψιλοβληματα η τελειως περιθωριακοι.Απλα ειναι κατι επεισοδια(πχ με κατι λεσβιες ή με ενα τυπο που φορουσε δερματινα s&m) που βγαζουν ματι οτι ειναι σικε/
anthony_88 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εμενα παλι απο αυτα που βαζει το Μακ ΤV μου αρεσει το Scare Tactics. Εχει πολυ γελιο οταν τρομαζουν τοσο που βαζουν τα κλαματα, βριζουν, χτυπιουνται...Να σου κανει κανεις τετοια φαρσα, να μην ξερεις απο που να φυγεις...
MariaTs. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εμενα παλι απο αυτα που βαζει το Μακ ΤV μου αρεσει το Scare Tactics.Εχει πολυ γελιο οταν τρομαζουν τοσο που βαζουν τα κλαματα, βριζουν, χτυπιουνται...Να σου κανει κανεις τετοια φαρσα, να μην ξερεις απο που να φυγεις... Και το σκατό στην κάλτσα! Καλά τώρα θυμήθηκα το βιντεάκι ενός συμφορουμίτη μας, με την φάρσα που έκανε η παρέα του σε έναν κολλητό, με μια μουτσούνα γέρου!!! Είχα κρατήσει το βιντεάκι, γιατί ρίχναμε τρελό γέλιο... αλλά jajfse το φορμάτ του!!! :evil: Άντε πάλι εκτός θέματος βγαίνουμε!
louben Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ΠΑντως με αυτα και αυτα το ΜΑΚ απο το τιοτα θα κτυπαει φοβερες ακροαματικοτητες με τις μλκιες που παιζει...........Αλλος θα το βλεπει απο περιεργεια αλλος για πλακα να το κοινο. Οσο οτι θα τις κοψουν τελικα δε θα γινει απλως απαγορευσαν(απο οτι ξερω)στον ΑΝΤ1 βνα βγαλει ελληνικη εκδοση(FEAR FACTOR).ΚΑι στην τελικη το κους κους, και ολα τα συναφη δεν ενοχλουν?
Fan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Tα σημερινά επεισόδια πάντως είναι κορυφαία. Η χοντρή μαύρη πιάνει τον άντρα της ράπερ με μια άλλη σε ένα εστιατόριο και τα σπάει όλα. Και το Fear Factor γαμάτο είναι. Και δεν είναι καθόλου περίεργο το πως έχουν εκτιναχτεί τα νούμερα του ΜακεδονίαΤV, όταν φέτος από όλες τις σειρές αξίζουν 1-2 και δεν έχεις να δεις σχέδον τίποτα στα "μεγάλα" κανάλια. Και δεν το συζητάω για τις ξένες σειρές... μια αηδία.
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ο καθένας έχει και την εκπομπή που του αξίζει.
anthony_88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μονο που στην Ελλαδιτσα μας δεν αξιζει καμια ελληνικη εκπομπη(περα απο αυτες ρεπορταζιακου χαρακτηρα και αυτες οχι ολες). Ουτε ειδησεις δε μπορεις να δεις. Καλα για σειρες δε το συζηταμε, ουτε μια αξιολογη και η κατρακυλα συνεχιζεται χρονο με το χρονο
blueviper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Φαντάσου όμως που φτάνουμε στο σημείο να ρίξουμε το ανάθεμα σε άπασες τις εκπομπές/σειρές, αλλά εκθειάζουμε και υμνολογούμε το Cheaters και το Fear Factor, ενώ μας παίρνουν τα δάκρυα που θα το χάσουμε. Αν το βλέπουμε ως ομοιοπαθητική, πάει στο διάολο, αλλά μάλλον πας πιάνει το σύνδρομο "it's cool man" που θυμίζει γυμνασιακά χρόνια, όταν κάθετι μη πολιτικά ορθό έμοιαζε μοναδική επιλογή αντίδρασης...όσο κι ό,τι παπαριά κι αν ήταν.
louben Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ο καθένας έχει και την εκπομπή που του αξίζει. Eiδαμε και την προκοπη απο τις"δηθεν" σοβαρες εκπομπες.Αρκετη"σοβαροτητα"τρωμε στη μαπα καθε μερα δε μας αξιζει και λιγο γελιο? Οσο αναφορα το οτι Ο καθένας έχει και την εκπομπή που του αξίζει εμεις δηλαδη ειμαστε οι φωστηρες της ευρωπης και ολοι οι αλλοι ειναι κατωτεροι?Γιατι οση τηλεοραση εχω δει στην ευρωπη πλην εξαιρεσεων ειναι βαθμιδες χαμηλοτερη απο τη δικη μας. Τι να σκεφτω σκανδιναβικα καναλια που παιζουν ολη μερα JERRY SPRINGER,RICKY LAKE,LENO κτλ? ιταλικα που εχουν ολο σοου με χαζογκομενες,τα ελευθερα αγγλικα που παιζουν κωμωδιες στυλ LITTLE BRITAIN.SORRY αλλα με το CHEATERS γελαμε κανουμε χαβαλε και κυριως δεν το παιρνουμε σοβαρα οποτε και ξερουμε τι μας γινεται.
punky Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει ρε louben. Εγώ που δεν γέλαγα ποτέ με τον τρελό του χωριού, πειράζει που με χαλάει αυτό το πράμα;
blueviper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Το original σκατό είναι πάντα το καλύτερο...το ιδανικό καθημερινό πρόγραμμα λοιπόν θα ήταν: Πρωινό: Μενεγάκη...αυτή ξέρουμε, αυτή εμπιστευόμαστε...πλαστική Ιουλιέτα με έφεση στους λούτσους! Μεσημεριανό: Κους Κους...για να μάθουμε πως ο κουμπάρος του πεθερού της νύφης του κυρ Γιώργου το έκανε με την Τιτίκα, τη γίδα του ξαδέλφου του, και τώρα ψάχνει χώρα για να την παντρευτεί, αλλά δεν ξέρει πως να το αποκαλύψει στην κατσίκα με την οποία τα είχε πριν. Ας τον βοηθήσουμε παίρνοντας στο 090 της εκπομπής! Απογευματινό: Τατιάνα...η Όπρα της ελληνικής τηλεόρασης. Η γυναίκα που κι εκπομπή για το Δημήτρη Χορν ή το Θανάση Βέγγο να κάνει, θα κατορθώσει να φάει πρόστιμο. Αλησμόνητη φράση...όχι τατιανιές στην Τατιάνα. Χάνει πάντως πολύ, διότι δεν αξιοποιεί τον Elegance, που εξ ορισμού θα έδινε άλλον αέρα στην εκπομπή. Λίγο πιο απογευματινό: Δρούζα...η μορφονιά του κακού παιδιού, Θανάση Λάλα, έχει απαντήσεις ακόμα και για το υπαρξιακό ερώτημα "από που κλάνει το μπαρμπούνι". Διαχειρίζεται κάθε είδους θέμα με την ίδια ευχέρεια, καθότι ίδιος είναι κι ο υπέρογκος μισθός που παίρνει από τις τσέπες μας. Ακόμα πιο απογευματινό: Μικρούτσικος...όνομα κι εξυπηρέτηση. Ο μαθηματικός, ο μουσικός, ο "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω", ο Mr TV κι ο άρχοντας των reality. Κλάνει και μυρίζει ποιότητα. "Τι θα ήμουν αν θα σ' έχανα" έγραψε κάποτε ο μεγάλος αυτό άνδρας...δεν ξέρω για σένα Ανδρέα, αλλά εγώ θα ήμουν πιο ευτυχής. Δελτίο Ειδήσεων (κάποτε των 8 ): Star (Μαλέλης)...σταθερή αξία στο χρόνο. Το δελτίο που είναι ικανό να μεταδώσει αποσπάσματα από την ταινία "o Χριστός ξανασταυρώνεται" 5 λεπτά πριν την κανονική του σταύρωση. Ακόμα ικανότερο να αφιερώσει 20 δευτερόλεπτα στην είδηση της έναρξης του τρίτου παγκόσμιου και κανένα 20λεπτο στο γεγονός πως η Τζούλια Αλεξανδράτου παραπάτησε, την ώρα που έκανε τα ψώνια της στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου. Βραδυνό: Ρούλα...μπορεί να αυτοκόπηκε ως εκπομπή, αλλά ζει για πάντα στις καρδιές μας. Πιο βραδυνό: Χαρδαβέλας/Ευαγγελάτος...να υπάρχει και ποικιλία. Ο πρώτος, χωρίς να χρειάζεται τις αποδείξεις του δεύτερου, έχει κατορθώσει να πείσει πως είναι πιθανότερο να μιλάμε για κούφια Γη, παρά για κούφιο εγκέφαλο. Ο δε Ευαγγελάτος είναι μανούλα στο δραματικό ρεπορτάζ, αλλά αγεωγράφητος...μην τον βάλεις να εντοπίσει το Αφγανιστάν στο χάρτη, μπορεί να σου δείξει τα Κουφονήσια. Πολύ βραδυνό: Κάποτε είχαμε τον Μυλωνά και την Ελεάνα, τα Ερωτοδικεία, το Λεωτσάκο και την "άλλο Σούζυ κι άλλο τσούζει" (συνήθως έτσουζε πάντως) και τον Καμπούρη, αλλά πλέον υπάρχει σκοτάδι και τη βγάζουμε όπως όπως και με βαριά καρδιά με την τσόντα του Filmnet. Υπάρχει ένα πολιτισμικό κενό, μια κι οι περασμένες ώρες ρίχνουν τη συνολική ποιότητα του υπόλοιπου προγράμματος. Το μέσα έξω και το πάνω κάτω σε εξωθούν σε σκέψεις κι αυτό δεν το θέλει κανείς, right; Για κάθε ξένο Springer έχουμε κι ένα Έλληνα wannabe που παραμένει κακέκτυπο. Ας χαρώ λοιπόν το Cheaters στο μεταξύ, γιατί δεν το παίρνω στα σοβαρά...λες και με τους άλλους το κάνω!
madsc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Το original σκατό είναι πάντα το καλύτερο...το ιδανικό καθημερινό πρόγραμμα λοιπόν θα ήταν: ... Απίστευτος! Απλά απίστευτος! Η απεικόνιση της ελληνικής TV σε μισή κόλα Α4! Αν παίζουν βραζιλιάνικες κοκ σειρές ακόμα, αυτές τις ξέχασες. /sc
blueviper Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Ξέχασα και τον Τσουκαλά ρε γαμώτο...και τον είχα κατά νου πριν ξεκινήσω να γράφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.