Fan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά τι κορυφαίο είναι το Cheaters που δείχνει το Μακεδονία TV; Σκεφτείτε να υπήρχε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Θα είχαν κάνει επανάσταση οι άπλυτοι γραφικοκουλτουριάδες που "ελεγχουν" την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης. (εκτός φυσικά και εάν είναι fake το όλο σκηνικό με τις απιστίες αλλά δεν νομίζω)
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Αστους να λενε οι ανθρωποι ειναι θεοι. Εχω δει σχεδον ολα τα επεισοδια αν και ο ψηλος μου αρεσει πιο πολυ απο τον γυαλακια Κορυφαιο επεισοδιο που και καλα μαχαιρωσαν το γυαλακια και πεθαινε(γντ δεν το εγραψα). Γελαγα 1 εβδομαδα. Ελληνικη εκδοση μην περιμενεις να δεις.Αν γινει αυτο στην ελλαδα η μιση ελλαδα θα σκοτωσει την αλλη μιση. Ασε που ειναι και ψιλοστημενα.
zaxoys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Τέλος Το ΕΣΡ αποφάσισε και έδωσε εντολή στο κανάλι Μακεδονία TV, να διακόψει την μετάδοση των εκπομπών Cheaters και Fear Factor, για υποβάθμιση του τηλεοπτικού προγράμματος. (http://www.sport24.gr/media.asp )
the_end Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 αφελής ερώτηση: είναι νόμιμο? αυτό που γίνεται στην εκπομπή εννοώ.
johnnyestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Τέλος Το ΕΣΡ αποφάσισε και έδωσε εντολή στο κανάλι Μακεδονία TV, να διακόψει την μετάδοση των εκπομπών Cheaters και Fear Factor, για υποβάθμιση του τηλεοπτικού προγράμματος. Καλά, με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να είχανε κόψει όλες τις ελληνικές σειρές, τα περισσότερα δελτία ειδήσεων και τους αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα Κρίμα, όποτε πετύχαινα το cheaters έριχνα απίστευτο γέλιο.
theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Τέλος Το ΕΣΡ αποφάσισε και έδωσε εντολή στο κανάλι Μακεδονία TV, να διακόψει την μετάδοση των εκπομπών Cheaters και Fear Factor, για υποβάθμιση του τηλεοπτικού προγράμματος. (http://www.sport24.gr/media.asp ) Εδω γελάμε! Αν ήταν να επιβληθεί το ΕΣΡ σε κάθε κανάλι έτσι, η τηλεόραση δεν θα είχε τίποτα να δείξει!
louben Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 lol.Δηλαδη η εκπομπη του καμπουρη στο εξτρα 3 με ολα τα τραβεστι τι κανει αναβαθμιζει το τηλεοπτικο προγραμμα? Ημαρτον!!!!!!!!!!
blueviper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Η μούρη του Καμπούρη είναι επαρκής λόγος για να κόψουν την εκπομπή.
cmelegos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Οι εκπομές που προαναφέρθηκαν έπρεπε και να κοπούν και να επιβληθούν ηχηρά πρόστιμα στα κανάλια που τις προβάλλουν! Είναι ντροπή. Για νομιμότητα της εκπομπής Cheaters ναι είναι νόμιμο σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής αυτό που κάνουν. Ο νομοθέτης εκεί είναι χαζός μάλλον (επιτρέπεται να μπαίνουν με τις κάμερες σπίτι σου αλλά κρύβουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων).
Fan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Η εκπομπή τα "σπάει" στην κυριολεξία. Ρίχνω τρελό γέλιο όποτε τη βλέπω. Αφήνω αυτους που δεν τους αρέσει και υποστηρίζουν τα άτομα που επιβάλουν πρόστιμα 500.000 ευρώ επειδή λένε την αλήθεια για τους βουλευτές του ΣΥΝ να γελάνε με το βλακόΛαζοπουλο και το χαζοΜιτσηκώστα που προάγουν την καλή τηλεόραση (κατ'αυτούς).
blueviper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Αφήνω αυτους που δεν τους αρέσει και υποστηρίζουν τα άτομα που επιβάλουν πρόστιμα 500.000 ευρώ επειδή λένε την αλήθεια για τους βουλευτές του ΣΥΝ... Όποιος λέει την αλήθεια, καλό είναι να προσκομίζει και κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να μην καταντάει γραφικός και συκοφάντης. Κι εγώ μπορώ να ξεκινήσω να γράφω πως ο FAN την έχει 8 εκατοστά, το κάνει με τη νεκρή γίδα του γείτονα κι όταν ήταν μικρός τον είχε καβαλήσει η μισή Κυψέλη...ποια η αξιοπιστία μου και ποια η σοβαρότητα των ισχυρισμών μου; Ποια νομική πραγματικότητα με επικυρώνει και ποια ηθική βάση; Αλλά γιατί να το χαλάσουμε; Κι εγώ στενοχωριέμαι που θα χαθεί αυτό το πολιτισμικό ιερό από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά δεν πάω να βγάλω τον Κιτρινόπουλο λάδι.
punky Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει, κι εγώ είμαι κάργα υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης (ειδικά άμα έχει να κάνει με τις αδερφές των άλλων), αλλά αυτή η εκπομπή ήταν κολοσιαία μαλακία. Οι άνθρωποι που επέλεγαν να εκτεθούν εκεί ήταν σίγουρα σαλταρισμένοι ή/και διανοητικά ανάπηροι. Και μαζί τους εξέθεταν και ένα μάτσο άλλους. Όσο πρόστυχο θα το έβρισκα θα διαπομπεύεται δημοσίως ένας διανοητικά ανάπηρος φουκαράς σε ένα τηλεοπτικό show, το ίδιο πρόστυχη ήταν και η εκπομπή. Μιας και αυτό έκανε.
Fan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Ο βλουβιπερ κρίνει εξ ιδίων τα αλλώτρια..... όπως πάντα
blueviper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Άλλαξέ το σε Fun για να είσαι και πιο συνεπής. Για την ταμπακιέρα μηδέν...όπως πάντα άλλωστε! Για να μην το παλεύεις αδίκως, οι κατηγορίες του Κιτρινόπουλου αφορούσαν τους πάντες πλην του ΚΚΕ. Αν λοιπόν δεν ανήκεις σε αυτόν τον κομματικό χώρο, πήρε η μπάλα και τα πουλάκια που ψηφίζεις. Αοριστολογώντας πάντως δουλειά δε γίνεται. Είμαι ξεροκέφαλος όμως...αξιώνω να δείξεις το μίνιμουμ της πνευματικής διαύγειας μπας και το καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.