Προς το περιεχόμενο

Cheaters


Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κορυφαίο είναι το Cheaters που δείχνει το Μακεδονία TV;

 

Σκεφτείτε να υπήρχε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Θα είχαν κάνει επανάσταση οι άπλυτοι γραφικοκουλτουριάδες που "ελεγχουν" την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

 

(εκτός φυσικά και εάν είναι fake το όλο σκηνικό με τις απιστίες αλλά δεν νομίζω)

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αστους να λενε οι ανθρωποι ειναι θεοι.

Εχω δει σχεδον ολα τα επεισοδια αν και ο ψηλος μου αρεσει πιο πολυ απο τον γυαλακια

Κορυφαιο επεισοδιο που και καλα μαχαιρωσαν το γυαλακια και πεθαινε(γντ δεν το εγραψα).

Γελαγα 1 εβδομαδα.

Ελληνικη εκδοση μην περιμενεις να δεις.Αν γινει αυτο στην ελλαδα η μιση ελλαδα θα σκοτωσει την αλλη μιση.

Ασε που ειναι και ψιλοστημενα.

Δημοσ.
Τέλος

Το ΕΣΡ αποφάσισε και έδωσε εντολή στο κανάλι Μακεδονία TV, να διακόψει την μετάδοση των εκπομπών Cheaters και Fear Factor, για υποβάθμιση του τηλεοπτικού προγράμματος.

 

Καλά, με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να είχανε κόψει όλες τις ελληνικές σειρές, τα περισσότερα δελτία ειδήσεων και τους αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα :)

 

Κρίμα, όποτε πετύχαινα το cheaters έριχνα απίστευτο γέλιο.

Δημοσ.
Τέλος

Το ΕΣΡ αποφάσισε και έδωσε εντολή στο κανάλι Μακεδονία TV, να διακόψει την μετάδοση των εκπομπών Cheaters και Fear Factor, για υποβάθμιση του τηλεοπτικού προγράμματος.

 

(http://www.sport24.gr/media.asp )

 

Εδω γελάμε! Αν ήταν να επιβληθεί το ΕΣΡ σε κάθε κανάλι έτσι, η τηλεόραση δεν θα είχε τίποτα να δείξει!

Δημοσ.

lol.Δηλαδη η εκπομπη του καμπουρη στο εξτρα 3 με ολα τα τραβεστι τι κανει αναβαθμιζει το τηλεοπτικο προγραμμα?

Ημαρτον!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Οι εκπομές που προαναφέρθηκαν έπρεπε και να κοπούν και να επιβληθούν ηχηρά πρόστιμα στα κανάλια που τις προβάλλουν!

Είναι ντροπή.

Για νομιμότητα της εκπομπής Cheaters ναι είναι νόμιμο σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής αυτό που κάνουν. Ο νομοθέτης εκεί είναι χαζός μάλλον (επιτρέπεται να μπαίνουν με τις κάμερες σπίτι σου αλλά κρύβουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων).

Δημοσ.

Η εκπομπή τα "σπάει" στην κυριολεξία. Ρίχνω τρελό γέλιο όποτε τη βλέπω.

 

Αφήνω αυτους που δεν τους αρέσει και υποστηρίζουν τα άτομα που επιβάλουν πρόστιμα 500.000 ευρώ επειδή λένε την αλήθεια για τους βουλευτές του ΣΥΝ να γελάνε με το βλακόΛαζοπουλο και το χαζοΜιτσηκώστα που προάγουν την καλή τηλεόραση (κατ'αυτούς).

Δημοσ.
Αφήνω αυτους που δεν τους αρέσει και υποστηρίζουν τα άτομα που επιβάλουν πρόστιμα 500.000 ευρώ επειδή λένε την αλήθεια για τους βουλευτές του ΣΥΝ...

 

Όποιος λέει την αλήθεια, καλό είναι να προσκομίζει και κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να μην καταντάει γραφικός και συκοφάντης.

 

Κι εγώ μπορώ να ξεκινήσω να γράφω πως ο FAN την έχει 8 εκατοστά, το κάνει με τη νεκρή γίδα του γείτονα κι όταν ήταν μικρός τον είχε καβαλήσει η μισή Κυψέλη...ποια η αξιοπιστία μου και ποια η σοβαρότητα των ισχυρισμών μου; Ποια νομική πραγματικότητα με επικυρώνει και ποια ηθική βάση;

 

Αλλά γιατί να το χαλάσουμε; Κι εγώ στενοχωριέμαι που θα χαθεί αυτό το πολιτισμικό ιερό από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά δεν πάω να βγάλω τον Κιτρινόπουλο λάδι.

Δημοσ.

Εντάξει, κι εγώ είμαι κάργα υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης (ειδικά άμα έχει να κάνει με τις αδερφές των άλλων), αλλά αυτή η εκπομπή ήταν κολοσιαία μαλακία. Οι άνθρωποι που επέλεγαν να εκτεθούν εκεί ήταν σίγουρα σαλταρισμένοι ή/και διανοητικά ανάπηροι.

Και μαζί τους εξέθεταν και ένα μάτσο άλλους.

 

Όσο πρόστυχο θα το έβρισκα θα διαπομπεύεται δημοσίως ένας διανοητικά ανάπηρος φουκαράς σε ένα τηλεοπτικό show, το ίδιο πρόστυχη ήταν και η εκπομπή. Μιας και αυτό έκανε.

Δημοσ.

Άλλαξέ το σε Fun για να είσαι και πιο συνεπής.

 

Για την ταμπακιέρα μηδέν...όπως πάντα άλλωστε! :)

 

Για να μην το παλεύεις αδίκως, οι κατηγορίες του Κιτρινόπουλου αφορούσαν τους πάντες πλην του ΚΚΕ. Αν λοιπόν δεν ανήκεις σε αυτόν τον κομματικό χώρο, πήρε η μπάλα και τα πουλάκια που ψηφίζεις. Αοριστολογώντας πάντως δουλειά δε γίνεται. Είμαι ξεροκέφαλος όμως...αξιώνω να δείξεις το μίνιμουμ της πνευματικής διαύγειας μπας και το καταλάβεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...