flik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το καθαρό svchost θα υπάρχει όπως είπε και ο antonl στο system32. Εκείνο δεν το σβήνεις. Ότι svchost υπάρχει στον φάκελο C:\Windows το σβήνεις. Απλό. Το καθαρό και να θες να το σβήσεις, είναι λίγο πιο δύσκολο. Εσύ θα σβήσεις το μολυσμένο φυσικά. Θα διαγράψεις-αποεπιλέξεις την εντολή εκκίνησης απο το msconfig. Αλλά, επειδή για να πέρασε μέσα κάτι τέτοιο, κατα 99% υπάρχουν και άλλα μολυσμένα αρχεία σε διάφορους φακέλους, πρέπει να σκανάρεις το σύστημα σου με κάτι άλλο πέραν του antivirus που διαθέτεις τώρα. Αυτά που πρότεινα παραπάνω περισσεύουν. Αν συνεχίζει μετά απο όλα αυτά να εμφανίζει το μήνυμα, τότε πες να σου πω πως και που να ψάξεις να αφαιρέσεις την εντολή
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 φιλοι antonl και flik το svchost δεν υπαρχει στο C:/Windows.αλλα υπαρχει στο system32.δεν το σβηνω οποτε ε? 8α το ξεκλικαρω απο το msconfig.εκανα σκαν με το Malwarebytes' Anti-Malware και το SUPERAntiSpyware και δεν βρηκαν κατι το επικινδυνο..(antivirus εχω σταματησει να χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο..) για να λεει οτι δεν μπορει να βρεθει το αρχειο αυτο δεν σημαινει οτι πια δεν υπαρχει στο πισι μου?
flik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Στο Msconfig είχε το svchost; Αυτό έδειχνε το path του system32; Σίγουρα δεν υπάρχει στο C:\Windows; Μήπως είναι κρυφό αρχείο; Τι να σου πω. Για googlare και τρέξε λίγο το autoruns, και όταν ανοίξει, κάνε search το svchost, και ότι βρεις που δεν δείχνει να έχει path το system32 το σβήνεις. Το autoruns έχει περισσότερα στοιχεία να εμφανίζει απο το msconfig.
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Στο Msconfig είχε το svchost; Αυτό έδειχνε το path του system32; Σίγουρα δεν υπάρχει στο C:\Windows; Μήπως είναι κρυφό αρχείο;Τι να σου πω. Για googlare και τρέξε λίγο το autoruns, και όταν ανοίξει, κάνε search το svchost, και ότι βρεις που δεν δείχνει να έχει path το system32 το σβήνεις. Το autoruns έχει περισσότερα στοιχεία να εμφανίζει απο το msconfig. το path του svchost στο msconfig ειναι C:\windows.αυτο μονο υπαρχει εκει και το ξεκλικαρα. τι να πω?εψαξα και χειροκινητα αλλα και μεσω path για το C:\Windows\svchost.exe και δεν υπαρχει..το μονο που υπαρχει ειναι στο system32.στο msconfig μου χε κλικαρισμενη την επιλογη αλλα με path C:\Windows\svchost.exe και την ξεκλικαρα
flik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Τότε υπήρχε το αρχείο αυτό, αλλά σβήστηκε κάπως. Ή απο κάποιο πρόγραμμα προστασίας, ή μόνο του εκτέλεσε τις ενέργειές του και έσβησε. Δε ξέρω. Αφού δε βρήκε τίποτα και το malwarebytes και δε τρέχει τίποτα άλλο περίεργο..Τσέκαρε και με τον process explorer αν υπάρχει καμιά ύποπτη διεργασία. Το μήνυμα ακόμα στο βγάζει μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής; Μήπως να κατέβαζες το Kaspersky virus removal tool να σιγουρευτείς;
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Τότε υπήρχε το αρχείο αυτό, αλλά σβήστηκε κάπως. Ή απο κάποιο πρόγραμμα προστασίας, ή μόνο του εκτέλεσε τις ενέργειές του και έσβησε. Δε ξέρω. Αφού δε βρήκε τίποτα και το malwarebytes και δε τρέχει τίποτα άλλο περίεργο..Τσέκαρε και με τον process explorer αν υπάρχει καμιά ύποπτη διεργασία.Το μήνυμα ακόμα στο βγάζει μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής; Μήπως να κατέβαζες το Kaspersky virus removal tool να σιγουρευτείς; και γω κατι τετοιο υποψιαζομαι..παντως το πισι μου φαινεται ολοιδιο σε ταχυτητες και λοιπα..πλεον αφου το ξεκλικαρα δεν μου βγαζει αυτο το μηνυμα στην αρχη.θα κανω 1-2 σκαν ακομα με μερικα tools που εχω.και θα δοκιμασω και με αυτο που λες.
flik Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Είσαι οκ αφού δε σου βγάζει και μήνυμα. Νόμιζα συνέχισε να στο βγάζει. Πάρε και μια ακόμα γνώμη απο κάποιο πρόγραμμα προστασίας, και είσαι οκ.
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Είσαι οκ αφού δε σου βγάζει και μήνυμα. Νόμιζα συνέχισε να στο βγάζει. Πάρε και μια ακόμα γνώμη απο κάποιο πρόγραμμα προστασίας, και είσαι οκ. σκαναρα και με το a-squared και παλι δεν βρηκε κατι.. 8ενκς για την βοηθεια!αν συναντησω καποιο προβλημα στο μελλον θα ξαναγραψω!
y=αx+β Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 To svhost trexei services twn windows apo katw tou.pigaine start -> run -> cmd [enter] meta grapse TASKLIST /SVC /FI "IMAGENAME EQ SVCHOST.EXE" des ta services pou trexoun apo katw. meta elegkse ta na deis poio trwei cpu Σ' εμένα δε δουλεύει αυτή η εντολή. Δείτε τί μου βγάζει: >Microsoft Windows XP [Έκδοση 5.1.2600] (C) Πνευματικά δικαιώματα 1985-2001 Microsoft Corporation C:\Documents and Settings\User>TASKLIST /SVC /FI "IMAGENAME EQ SVCHOST.EXE" 'TASKLIST' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών. C:\Documents and Settings\User>
y=αx+β Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 To svhost trexei services twn windows apo katw tou.pigaine start -> run -> cmd [enter] meta grapse TASKLIST /SVC /FI "IMAGENAME EQ SVCHOST.EXE" des ta services pou trexoun apo katw. meta elegkse ta na deis poio trwei cpu Σ' εμένα δε δουλεύει αυτή η εντολή. Δείτε τί μου βγάζει: >Microsoft Windows XP [Έκδοση 5.1.2600] (C) Πνευματικά δικαιώματα 1985-2001 Microsoft Corporation C:\Documents and Settings\User>TASKLIST /SVC /FI "IMAGENAME EQ SVCHOST.EXE" 'TASKLIST' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών. C:\Documents and Settings\User>
antonl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μήπως έχει windows xp home; Ίσως αυτό βοηθήσει.
antonl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μήπως έχει windows xp home; Ίσως αυτό βοηθήσει.
mpampis81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Σε windows 7 έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα κ εγώ, όταν όμως το σβήνω μου βγάζει το ίδιο αλλά βγάζει για το αρχείο attrib.exe !! Υπάρχει κάποια λύση? Έγκατέστησα λογισμικό για HP εκτυπωτή, αν έχει κάποια σχέση αυτό.Όταν ανοίγω τον εκτυπωτή μου το πετάει πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα