kammenos23 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 How to Fix svchost.exe using 100% CPU / Memory Leak Νομιζω οτι αυτο το link θα βοηθησει αρκετους που εχουν το ιδιο προβλημα με μενα και ταλαιπορουνται με το svchost.exε http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/
jps1350 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 γεια χαρα παιδια!!!!λοιπον ακουστε.... ειναι ιος!!!!κατεβαστε γρηγορα... worm blaster removal tool..
babis-x Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 γεια χαρα παιδια!!!!λοιπον ακουστε....ειναι ιος!!!!κατεβαστε γρηγορα... worm blaster removal tool.. Μην είσαι τόσο σίγουρος. Μετά το SP3 καθυστερεί το update, αν είναι στο αυτόματο.
JohnyDude Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 How to Fix svchost.exe using 100% CPU / Memory Leak Νομιζω οτι αυτο το link θα βοηθησει αρκετους που εχουν το ιδιο προβλημα με μενα και ταλαιπορουνται με το svchost.exε http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ Πολύ καλό! Δούλεψαν και για μένα οι οδηγίες που έδωσες. Ευχαριστώ kammenos23
johnpon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πολύ καλή λύση για τα Windows Vista δίνεται εδώ.
elven Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κάνε ένα search με το όνομα του αρχείου.Είναι όλα στο sytem32;
coby Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δοκιμάστε αυτό: 1) Ανοίξτε το regedit 2) Πηγαίνετε στο HKLM\Software\Microsoft\WinNT\CurrentVersion\SvcHost 3) Σβήστε το “NetworkService = DnsCache” Έτσι διόρθωσα το πρόβλημα στο pc μου. Ελπίζω να δουλέψει και σε εσάς...
Dazvsemir Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 coby, το να διαγραφεις κατι στα τυφλα και να "δουλεύει" δεν είναι λύση. ενας θεος ξερει τι εσβησες τωρα και ποσα παραθυρα ανοιξες για ιους στον υπολογιστη σου.
coby Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 coby, το να διαγραφεις κατι στα τυφλα και να "δουλεύει" δεν είναι λύση. ενας θεος ξερει τι εσβησες τωρα και ποσα παραθυρα ανοιξες για ιους στον υπολογιστη σου. Το DNS Caching είναι ένας μηχανισμός-υπηρεσία που αναλαμβάνει να θυμάται ότι μια διεύθυνση IP αντιστοιχεί σε κάποιο domain mame όπως πχ η διεύθυνση 66.249.91.147 αντιστοιχεί στο domain name google.gr. Η υπηρεσία τρέχει σε κοινούς υπολογιστές του εμπορίου ή σε πιο εξειδικευμένους συνδυασμούς μηχανημάτων που κάνουν αυτή την δουλειά. Το registry key που προτείνω να σβήσουν όσοι έχουν πρόβλημα απλά απενεργοποιεί αυτή την υπηρεσία και λύνει το πρόβλημα του 100% CPU Usage με μόνο αρνητικό "ίσως" το ελάχιστα πιο αργό surfing.
-WISE- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 καλησπερα ρε παιδες.εγω εχω ενα αλλο προβλημα.2 μερες τωρα που ανοιγω το πισι μου βγαζει αυτο το μηνυμα:τα windows δεν ειναι δυνατο να βρουν το C:\Windows\svchost.exe. Βεβαιωθειτε οτι πληκτρολογισατε το ονομα σωστα και προσπαθηστε αργοτερα.και πατωντας οκ φευγει.Δεν εχω παρατηρησει προβλημα με ταχυτητες.μια χαρα οπως ηταν πριν ειναι και τωρα..αλλα γτ ξαφνικα μου βγαζει αυτο το μηνυμα στα καλα καθουμενα??? και βασικα οταν παταω οκ μου βγαζει αλλο παραθυρο που λεει οτι δεν μπορει να βρεθει στο πισι μου αυτο το αρχειο και να βεβαιωθω οτι υπαρχει στον υπολογιστη μου..:/
flik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αφού δεν είναι στο system32 σημαίνει πως το αρχείο που λείπει σβήστηκε μάλλον απο το πρόγραμμα antivirus που έχεις, καθώς περιείχε ιό. Η εντολή του startup έμεινε μόνο. Αν ανοίξεις το msconfig στην καρτέλα εκκίνηση ίσως την βρεις και να την απενεργοποιήσεις. Σίγουρα όμως αφού κάτι πέρασε μένα, πρέπει να ελέγξεις το σύστημα σου με το malwarebytes ίσως και με το kaspersky virus removal tool
-WISE- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αφού δεν είναι στο system32 σημαίνει πως το αρχείο που λείπει σβήστηκε μάλλον απο το πρόγραμμα antivirus που έχεις, καθώς περιείχε ιό. Η εντολή του startup έμεινε μόνο.Αν ανοίξεις το msconfig στην καρτέλα εκκίνηση ίσως την βρεις και να την απενεργοποιήσεις. Σίγουρα όμως αφού κάτι πέρασε μένα, πρέπει να ελέγξεις το σύστημα σου με το malwarebytes ίσως και με το kaspersky virus removal tool θα κανω τα σκαν μου το θεμα ειναι οτι αν οντως σβηστηκε δεν θα πρεπει να το ξαναπερασω στο system μου? γτ οκ μπορει να ξεκλικαρω την επιλογη απο την εκκινιση αλλα το προβλημα της μη υπαρξης του αρχειου θα παραμενει..
antonl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 θα κανω τα σκαν μου το θεμα ειναι οτι αν οντως σβηστηκε δεν θα πρεπει να το ξαναπερασω στο system μου?γτ οκ μπορει να ξεκλικαρω την επιλογη απο την εκκινιση αλλα το προβλημα της μη υπαρξης του αρχειου θα παραμενει.. Το C:\Windows\svchost.exe είναι ιός/malware/trojan. Οπότε δεν έχει νόημα το να το ξαναπεράσεις. Η θέση του είναι στο C:\Windows\system32 όπου και λογικά υπάρχει ακόμα (εφόσον μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα το pc).
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Το C:\Windows\svchost.exe είναι ιός/malware/trojan. Οπότε δεν έχει νόημα το να το ξαναπεράσεις. Η θέση του είναι στο C:\Windows\system32 όπου και λογικά υπάρχει ακόμα (εφόσον μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα το pc). κατσε λιγο να καταλαβω..αφου ειναι ιος γτ εχει θεση στο πισι μου? και εφοσον δεν υπαρχει οπως μου εμφανιζει,κατα την εναρξη,δνε 8εωρειται καλο? δηλαδη αμα το σβησω δεν θα μπορω να χρησιμοποιω το πισι? το βρηκα το svchost.να μην του πατησω ενα delete?
antonl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Το C:\Windows\svchost.exe είναι ιός/malware/trojan. Οπότε δεν έχει νόημα το να το ξαναπεράσεις. Η θέση του είναι στο C:\Windows\system32 όπου και λογικά υπάρχει ακόμα (εφόσον μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα το pc). κατσε λιγο να καταλαβω..αφου ειναι ιος γτ εχει θεση στο πισι μου? και εφοσον δεν υπαρχει οπως μου εμφανιζει,κατα την εναρξη,δνε 8εωρειται καλο? δηλαδη αμα το σβησω δεν θα μπορω να χρησιμοποιω το πισι? το βρηκα το svchost.να μην του πατησω ενα delete? Αν υπάρχει στο bold path, το σβήνεις. Αν υπάρχει στο start-up (δες με msconfig), το σβήνεις κι από κει. Εφόσον έτρεξες κάποιο full-scan με antivirus στο pc σου, δε χρειάζεται να διαγράψεις κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα