JohnL Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει το pc μου να κολλάει συνέχεια... Συγκεκριμένα επιβραδύνονται υπερβολικά ακόμα και οι κινήσεις του mouse... Στο Task Manager είδα ότι υπεύθυνο είναι το svchost.exe το οποίο ξαφνικά καταναλώνει 95+% της ισχύος... Ξέρετε τι μπορεί να φταίει?
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 kata pasa pithanothta einai ios.kane ena test me antivirus kai kane kai test gia spyware klp...kai xanakane post meta
manitaroulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 To svhost trexei services twn windows apo katw tou. pigaine start -> run -> cmd [enter] meta grapse TASKLIST /SVC /FI "IMAGENAME EQ SVCHOST.EXE" des ta services pou trexoun apo katw. meta elegkse ta na deis poio trwei cpu
Ilias74 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο λάπτοπ και προχθές έκανα φορμάτ. Μόλις πέρασα όμως όλα τα προγράμματα πάλι το ίδιο με το svchost.exe. Μόλις ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ φαίνεται πως είναι έτοιμος να λειτουργήσει (έχουν ανοίξει όλα τα εικονίδια δίπλα στην ώρα) παγώνει για 10-15 δευτερόλεπτα. Το svchost.exe καταναλώνει πάνω από 95% της μνήμης και σε μένα. Ξαφνικά αρχίζει να λειτουργεί το ανεμιστηράκι και τότε μόνο ξεκολλάει ο υπολογιστής. Μπορεί αργότερα να το ξανακάνει όμως. Παραθέτω τα αποτελέσματα της διαδικασίας TASKLIST /SVC /FI "IMAGENAME EQ SVCHOST.EXE" (πρέπει να τονίσω ότι την στιγμή που εφήρμοσα την διαδικασία ο υπολογιστής λειτουργούσε ομαλά. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να εκτελέσω ξανά την διαδικασία όταν ανοίγω τον υπολογιστή)
JohnL Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Όταν μου το ξανακάνει θα το δοκιμασω... Πώς θα καταλάβω όμως ποιό service επιβαρύνει το pc? Μόνο με δοκιμή και σύγκριση γίνεται ε?
Obiwan88 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 xairetai! ime neo melos. exei kolimata to pc mou ores ores(to podiki, sta video kollaei, i mousiki kollaei ktl). nomiza pos afto to svchost.exe itan ios,k pos afto eftege. ekana format to pc, alla sto task manager iparxei k pali afto to svchosts.exe. ida psilokollimatakia k pali meta to format alla elaxista (eftixos). epsaksa lipon oso boresa sto google gia na do ti AKRIVOS ine afto to arxeio. me to psakimo vrika to forums sas kai egina mellos gia na akouso apla tis gnomes sas pano st thema. aftos o logo lipon pou anagentithike afto to thema... lipon, ti akrivos ine afto? prokite gia io i oxi? efxaristo poli ek ton proteron gia tin voithia sas.
paxpel Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Και εμένα μου το έκανε αυτό. Απλά όταν ανοίγω το Πισι πατα ctrl+alt+del και κλείνω το svchost με την μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης. Μπακαλίστικος τρόπος αλλά πιάνει.
disqualified Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 δοκιμαστε να κλεισετε τα updates των windows
Obiwan88 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 prin to format sto pc mou, dem ixa kanei KANENA update sta windows mou, kai to kollima ipirxe, k malista poli gero. Tora, meta t format, exo kanei arketa updates, kai pou k pou, iparxoun pali kollimata. file paxpell, an dokimaseis na kliseis esto k ena apo afta ta svchost.exe pou trexoum, den sou vgainei to parathiro pou leei "termatismos ton Windows"??? an ine, tha dokimaso na to kano k go an do kollima ksana.... makari na ginei tpt. ime TOOOOSO stenaxorimenos, gt molis prin 2 meres ekana format me olognisia windows kai to xanaestisa to mihanima ap tn arxi, san kenourio... makari na vrethei lisi...
Obiwan88 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Παιδες γεια σας και παλι! Τι θαγινει τελικα με αυτά τα παλιοκολλήματα;;;; Μοθ χουνβ σπάσει τα νεύρά. Εδώ και κανενα 3ήμερο το pc, δούλευε μια χαρά χωρίς κανένα κολλημα, χθες όμως πάλι, βλέποντας μια ταινία που χα νοικιάσει, είδα ψιλοκολλήματα. Όπως και σήμερα, λίγα παραπάνω. Αυριο, μπορεί να μην δω καθόλου. το ιδιο κ μεθαυριο. αλλά δεν γινεται να ζω με το μπορεί. Γιατι ακόμη και να μην δω κολλήματα μεθαύριο, ΣΙΓΟΥΡΑ, θα υπάρξουν πάλι. Εχω απελπιστεί, ΔΕΝ ξέρω τι να κάνω. Εκει που αράζω και βάζω να δω καμια ταινιούλα, ενω όλα πανε καλα, υπάρχει περίπτωση να αρχισει τα σκατο-κολλήματα. Το ίδιο και όταν παίζω τραγούδια, και το πιο σπαστικο: το ποντίκι, που παει λες και τρέμει. SOS!!! SOS!!! ΜΕ αυτο που λεει ο paxpell, δεν γίνεται τπτ. πάλι υπάρχουν κολλήματα. Αφού μετα απο format, υπάρχει τ ίδιο προβλημμα, τι μπορεί να παιζει? ΓΤ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ pc MOY? σας ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΒΟΗΘ'ΗΣΤΕ... ΛΈΤΕ ΝΑ ειχα φάει ιο πριν το Format μου, και τωρα, μετα απ αυτό να εξακολουθει να υπάρχει?? Αλλά πως γίνεται να σβηστει ενας ιος (που δεν ξερω κ γω που ειναι κρυμμενος ΑΝ ειναι ιοσ), αν όχι με ένα ωραιοτατο format? Το antivirus μου, μου λεει πως όλα ειναι οκ, μετα από scan poy εκανα. HEEEELP, PLEEEASEEE!
subdee Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Το trolling απο ό,τι ξέρω απαγορεύεται. Στο θέμα του κολλήματος τώρα. Δεν μας δίνεις και πολλά στοιχεία παρα του ότι έχεις απελπιστεί και έχεις κάνει format. Τα Windows Update είναι στο αυτόματο; Αν ναί, κοίτα μήπως κάνουν εγκατάσταση εκείνη την ώρα. Ποιά προγράμματα τρέχουν εκείνη τη στιγμή; Πόσο διαρκούν τα κολλήματα; Είναι πολλοί παράγοντες.
leukonas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μια απο τα ιδια και εγώ με το svchost.Μπορεί να δουλεύει επι μια βδομάδα χωρίς να κολάει και μπορεί στα πρώτα 10 λεπτά να κολήσει.Εχω κάνει scan με Nod32 (v2) , Nod32(v3) , kaspersky και με το spybot αλλά δεν έχουν βρεί τίποτα.Επίσης στο taskmanager δεν φαίνεται ποια διεργασία είναι αυτή που κάνει την κατανάλωση του επεξεργαστή αλλά υποθέτο πως είναι το svchost
Obiwan88 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Το trolling απο ό,τι ξέρω απαγορεύεται. Στο θέμα του κολλήματος τώρα. Δεν μας δίνεις και πολλά στοιχεία παρα του ότι έχεις απελπιστεί και έχεις κάνει format. Τα Windows Update είναι στο αυτόματο; Αν ναί, κοίτα μήπως κάνουν εγκατάσταση εκείνη την ώρα. Ποιά προγράμματα τρέχουν εκείνη τη στιγμή; Πόσο διαρκούν τα κολλήματα; Είναι πολλοί παράγοντες. to windows update ειναι στο αυτοματο, (όποτε υπαρχουν έτοιμες ενημερώσεις κάτω δεξια μου βγαίνει εικονίδιο, εγω πατω εκει, και τα updates εγκαθιστόυνται. Αυτο δεν σημαινει "windows update στο αυτόματο"?). τα κολλήματα τι να σοy πω ρε man, να πχ χθες δούλευe για κανενα 2ωρο ρολόι, και μετα άρχισε να κολλάει. έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια (δούλευ για κανενα 10λεπτo καλα, και μετα πάλι κόλλημα δλδ). Ανγκάστηκα να τον κλέισω, τον άνοιξα σήμερα το πρωί (άκουσα μουσική, πόσταρα αυτή την απάντηση) και δουλευε μια χαρα ως τ στιγμή που τον έκλεισα. μπορεί το απόγευμα που θαγυρίσω απ τ σχολή, να δουλεύει ομαλά, μπορεί και όχι. αν δω κολλήματα, πως μπορω na elenxo an εκεινη τ συγκεκριμμένη στιγμή, κάνει winddows update το pc μου?? Θέλω να πω, δεν φαίνεται, στην γραμμή έναρξης αυτό???
ntaryl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Καλο απογευμα το Συγκεκριμενο αρχειο ειναι το πιο ευκολο στο να γινει infect απο ενα trojan . Συμπεριλαμβανεται στις Trust Process και υποχρεωτικα αν υπαρχει εγκατεστημενο τειχος προστασιας περναει ανενοχλητο .Αρα τα περισοτερα trojan γινονται inject σε αυτα τα process .Συνεπεια να βλεπουμε στο Task καποια εφαρμογη να καταναλωνει αρκετουσ πορους.Θα προτειαν τα εξης ! Κανε Search να δεις ποσα svchost.exe εχεις στον υπολογιστη σου.Για Av .Spyware ισως να μην βρουν κατι . Φορτωσε το Absolut Startup και τσεκαρισε τα παντα .Κοιτα για περιεργα Service . Εγκατεστησε ενα Firewall (zone alarm). Τσεκαρισε τι περναει απο εκει . Ελπιζω να βοηθησα τα λεμε
Obiwan88 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 thnks ntaryl.. ξερε τι εγινε? ενω, ακουγα μοθσικη (με windows media) και μιλουσα msn, χωρις κανενα προβλημα. ανοιξα ενα βιντεο να δω με media player classic. molis το εκλεισα αρχισαν τα ΓΑΜΩ-ΚΟΛΛΗΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ1 σορρυ! λετε να φταει τπτ ατο, η ηταν απλα τυχαιο που το ανοιξα κ αρχισαν τα κολλήματα??? μου φαινεται απιστευτο να παιζει καποιο ρολο αυτος ο player, αλλα εγω το αναφερω μπας κ ερθει καμια φλασια σε κανεναν κ με βοηθησει..., ευχαριστω κ παλι προκαταβολικαααααα edit: Κατεβασα την δοκιμαστικη εκδοση του προγραμματος που μου πες, και με το που την ξεκινησα για πρωτη φορα μου εβγαλε ενα παραθυρο με 2 στοιχεια επιλεγμενα τα οποια είχαν ενα κοκκινο χ (η κατι τετοιo δεν θυμαμαι) και μου λεγε πως ηταν dangerous. μου προτεινε να τα κανω delete. και αυτο έκανα. Αν καταλαβα καλα, αυτα τα στοιχεία ξεκινούσαν με το που ανοιγα το pc.τωρα δεν ξερω αν καταλαβες περιπου τι σου περιεγραψα, δεν τα πα καλα σορρυ, αλλά δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το προγραμμα και τι κανει. Αλήθεια, τι ακριβώς κανεις με αυτο το προγραμμα? Ayto που εκανα εγω, λετε να κανει δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα