L0YKAS_ART Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Για σας και απο μενα. (πρωτο μου post) Εχω την καρτα Leadtek Winfast PVR 2000. Και εχω την εξης απορια. Μπορω μεσω καποιου προγραμματος, να κανω απ'ευθειας εγγραφη σε xvid-divx (mpeg4)??? Πριν την αγορασω, ειχα δει στο site της, πως υποστηριζει τετοια εγγραφη. Αλλα προς το παρων μονο σε mpeg2 μπορω να γραψω. Χρειαζεται αραγε καποιο ειδικο, βοηθητικο προγραμμα? Η μηπως να δοκιμασω με καποιο αλλο και οχι της καρτας? Γνωριζω οτι μπορω να μετατρεψω το Mpeg2 σε mpeg4 μεσω π.χ autoGK, αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι η εγγραφη να γινεται απ ευθειας στο επιθυμητο format. (Και κατι ασχετο με το τοπικ μου. Εχει κανεις αυτην την καρτα, ετσι ωστε να μου πει αν μπορω να δω τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ? και γενικοτερα να με βοηθησει στο να την αξιοποιησω περισσοτερο..) Γιατι για τα 100ευρω της περιμενα περισσοτερα.. Υ.Γ: Εχω διαβασει ολες τις σελιδες του φορουμ και δεν βρηκα παρομοιο topic. Ελπιζω να παρω απαντησεις..
StavrosD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς με όποιο πρόγραμμα θες, ακόμα και με το VirtualDub το οποίο είναι δωρεάν, ή με το Windows Movie Maker. Περιττό όμως να σου πω ότι πρέπει να έχεις γερό υπολογιστή για να μη χάνει frames, ενώ αν ενεργοποιήσεις και φίλτρα για τα χιονάκια τότε οι απαιτήσεις πάνε πολύ ψηλά.
L0YKAS_ART Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το μηχανιμα που εχω ειναι το εξης. AMD 2X 3800+ M/B MSI DIAMOND, MNHMH ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ 512 KINGSTON KAI ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΙΤΑΚΙ ΣΤΑ 1GB. Μιας και εχω ακουσει οτι η μνημη παιζει μεγαλο ρολο σε αυτα. Επειτα.. πως μπορω να κανω την εγγραφη απ'ευθειας σε xvid με αυτα τα προγραμματα.. Εχω δοκιμασει με virtual dub, αλλα δεν καταφερα καν να βρω τα καναλια.. Υπαρχει καποιος σχετικος οδηγος? Το windows movie maker που λες, ειναι πιο ευκολο? Ευχαριστω ταμαλα για την γρηγορη απαντηση σου.
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Είναι συχνό ερώτημα στο forum. Για ρίξε εδώ μια ματιά: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160878
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Virtualdub=κορυφη, ελαφρυ και απολυτο εργαλειο. Δουλευα "μαζικα" capture σε πραγματικο χρονο σε Xvid παντα που ειναι (ηταν) το καλυτερο μεχρι πριν 1 χρονο που σταματησα να κανω αναλογικο capture. Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο Mpg4 ακομα. Η καλυτερη μορφη αν υποστηριζεται απο την καρτα σου ειναι 480χ576 Η' 544χ576. Για μενα μονο οι ATI δουλευαν σωστα, με μονο 5-10 χαμενα frame ανα ωρα(στα 90.000 δλδ)!! ΥΓ για αυτη την αναλυση αρκει cpu απο 2000 και πανω ανετα. Το μονο φιλτρο που θα βαλεις ειναι deinterlace
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.