Προς το περιεχόμενο

Or8iο Deck DVD Player

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia an balw mia syskeyh DVD deck

or8ia na stekete 8a dimiourgh8ei kapoio problima sth suskeyh?

8umamai polu paliotera pou legane pos me tetoia topo8ethsh kata thn anagnosh tou DVD efeuge apo ti 8esh tou me apotelesma na mplokarei h suskeuh!!

TEspa auto to eixa akousei-diabasei den 8umamai toulaxiston kamia 5+ xronia

Gia peite mou thn apopsh sas

Δημοσ.

εγώ φιλε μου έχω 2 cd-rw στο Downloader μου έτσι βλέπεις δεν έβαλα κουτί στο pc τελοσπάντων και όλα δουλεύουν κανονικά και είναι και λίγο παλιά τα cd-rw παρόλα αυτά έχω γράψει και cd έτσι και δεν μου βγάλαν πρόβλημα τώρα αν ακούσεις κανέναν περίεργο θόρυβο τότε βάλτο κανονικά

Δημοσ.

δε ξερω μετα βεβαιοτητας αλλα αν κρινω απο το γεγονος οτι το playstation2 και το xbox360 παρεχουν αυτη τη δυνατοτητα.....αλλα και παλυ....δεν ξερω...αλλα το πιο λογικο μου φενεται οτι μπορει το να φυγει δε νομιζω καθος πιεζεται να μεινει στη θεση του για να γυρισει αλλα κατακορυφα ....μονο η κεφαλη να ζοριζεται...μαλλον θα πρεπει να εχει φτιαχτει με αυτη τη δυνατοτητα αλλιως δε ξερω αλλα δοκιμασε δε χανεισ(μαλλον) και τιποτα..στειλε εμαιλ στην υποστιξη της εταιριας κατασκευης να σου πουνε!

Δημοσ.

τα cd στις μονάδες πιάνονται με μαγνήτη αν ανοίξετε κανένα χαλασμένο θα καταλάβετε οποτε είναι λίγο δύσκολο να φύγει από την θέση του αν βεβαια η μονάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν παίζει το ασανσερακι τις που ανεβοκατεβάζει το κάτω μέταλλο για να κολλήσει στον πάνω μαγνήτη συνεπώς δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην τελικά βάλε εν αράι cd που δεν σε ενδιαφέρει αν χαλάσει και βάλτο να το διαβάζει συνεχεια και δες αν φύγει με την βοήθεια ενός καταβιδιου θα το βάλεις εύκολα το cd που θα κολλήσει αν και δεν πρόκειται

Δημοσ.
δε ξερω μετα βεβαιοτητας αλλα αν κρινω απο το γεγονος οτι το playstation2 και το xbox360 παρεχουν αυτη τη δυνατοτητα.....αλλα και παλυ....δεν ξερω...αλλα το πιο λογικο μου φενεται οτι μπορει το να φυγει δε νομιζω καθος πιεζεται να μεινει στη θεση του για να γυρισει αλλα κατακορυφα ....μονο η κεφαλη να ζοριζεται...μαλλον θα πρεπει να εχει φτιαχτει με αυτη τη δυνατοτητα αλλιως δε ξερω αλλα δοκιμασε δε χανεισ(μαλλον) και τιποτα..στειλε εμαιλ στην υποστιξη της εταιριας κατασκευης να σου πουνε!

To ps2 + to Xbox to 8umomoun kai egw alla auta einai ftiagmena oste na einai etsi topo8etimena kai isos paizei kati allo...

Enw to deck ?

τα cd στις μονάδες πιάνονται με μαγνήτη αν ανοίξετε κανένα χαλασμένο θα καταλάβετε οποτε είναι λίγο δύσκολο να φύγει από την θέση του αν βεβαια η μονάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν παίζει το ασανσερακι τις που ανεβοκατεβάζει το κάτω μέταλλο για να κολλήσει στον πάνω μαγνήτη συνεπώς δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην τελικά βάλε εν αράι cd που δεν σε ενδιαφέρει αν χαλάσει και βάλτο να το διαβάζει συνεχεια και δες αν φύγει με την βοήθεια ενός καταβιδιου θα το βάλεις εύκολα το cd που θα κολλήσει αν και δεν πρόκειται

To 8ema einai mi mou xalasei i suskeyh oxi to diskaki!!! :P Opote makari na eixa aray DVD player.. :)

Tespa sas euxaristo paidia

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα απόλυτος δοκίμασε το και θα δεις εδώ σου λέω ότι εγώ έχω έτσι ένα cd-rw ετών κοντά 5 και δουλεύει απροβλημάτιστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...