yannis27gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Βρε yanni27gr τον Μάη έδωσα και γω και πήρα κιόλας τα δύο proficiency(Μπράβο μου-σπουδαία δουλειά!). Ωραία, έδωσες ένα παράδειγμα, αλλά πίστεψέ με οι καθηγητές που μας εξέταζαν προφορικά θα εκτιμούσαν σαφώς περισσότερο την ελλειπτική πρόταση. Δείχνει τρομερή εξοικείωση με την γλώσσα και αυτό εκτιμάται αν μη τι άλλο. Όσον αφορά ότι είναι αυστηρά γραμματικό λάθος γι' αυτό υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως ανέφερε ο Eusebius. Το be+ing το κάναμε στη Junior A. Από τότε μάθαμε τόσα πολλά σχετικά με το τι παραλείπεται,τι εναλλακτικό χρησιμοποιείται κ.λπ. Εγώ πάντως με τα χίλια θα απεύφευγα να χρησιμοποοιήσω το are, είτε μιλούσα σε καθηγητές είτε όχι. Πάω να φάω μια μπούφλα τώρα! Το πτυχίο του Cambridge δεν μπορώ να το σκίσω γιατί δεν το έχω! Δε συμφωνώ μαζί σας ότι πρόκειται για έλλειψη ηθελημένη αλλά για κακή γνώση των αγγλικών από τους βρωμογερμαναράδες (ουστ!). Απο κει και πέρα, στην έλλειψη ελλοχεύει ο κίνδυνος παρανόησης νοήματος γι αυτό και θέλει μεγάλη προσοχή στη χρήση της και γίνεται (ηθελημένα) μόνο από καλούς γνώστες της γλώσσας (ο Αλβανός που λέει: Εγώ [λέω να] φύγω τώρα, δε νομίζω ότι χρησιμοποιεί έλλειψη ;-)). Παρεπιπτόντως, για το φίλο που ρώτησε, Ηρακλής-Άρης είναι ξερό διπλό. Υ.Γ.1: Άσχετο (λες και τ' άλλα ήταν σχετικά), μόλις παρατήρησα ότι έχω το πρώτο ποστ σε 3 σελίδες. Τρελλή σύμπτωση! Υ.Γ.2: Γιατί ρε Βάγγο να κλείσει το τοπικ; Πού αλλού είδες τόση ενδελεχή ανάλυση των γερουνδίων, έλλειψης, μεταφοράς, κ.τ.λ.; Υ.Γ.3: @tonypadovic: Αφού δεν έσκισες το πτυχίο, ελπίζω τουλάχιστον να χόρεψες γυμνός γύρω από τη φωτιά!
Greek-Lord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ναι... Τελικά πετάει ο γάιδαρος ή όχι...; Φτύνει και τα κουκούτσια..
Sand Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ναι... Τελικά πετάει ο γάιδαρος ή όχι...; Άμα κερδίσεις το λόττο.. όλα γίνονται
anthony_crete Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 mia einai i lisi: http://www.mediafire.com
x_vagos_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 E... εμείς δεν αναζητούμε νέα υπηρεσία... :???: Πώς θα hackψουμε την υπάρχουσα ψάχνουμε...
asmilon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Οντως, ηταν αρκετα εκτος θεματος αυτο! :-? ( )
mitsos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ποιος λεει οτι το topic εχει βγει εκτος θεματος? Τι πραγματα ειναι αυτα? Εγω μεσα σε 9 και κατι σελιδες εχω μαθει τα παντα περι της χρησης ή οχι ενος ρηματος! (το οποιο μπορει να παραλειφθει ΧΩΡΙΣ να ειναι γραμματικα λαθος η προταση. Εχουμε παρει και εμεις πτυχια στην Αγγλικη!) Εκτος αυτου ο αλλος κερναει και μπυρες! Αντε μερικα posts ακομα!
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 (ο Αλβανός που λέει: Εγώ [λέω να] φύγω τώρα, δε νομίζω ότι χρησιμοποιεί έλλειψη ;-)). Θα διαφωνήσω μαζι σου Δεν ειναι σωστό να είμαστε ρατσιστές με τους αλβανούς Ποιος σου ειπε οτι δεν μιλανε σωστα τα ελληνικά ; εδω βγαίνουν και σημαιοφόροι. Επισης δεν ειναι σωστο να αναφερεσαι με τετοιο παραδειγμα γιατι υπαρχουν και αλβανοι insomniacs και θα το παρουν ασχημα αυτο, ειδη τραβανε ζορι να ενταχθουν στην ελληνικη κοινωνια και επισης κανεις μεγαλο λαθος , ποτε δεν εχουν πει το : "εγω φυγω τωρα." Εχω μια ερωτηση , το εγραψα κιολας εδω για αστειο , γιατι εδω το πρωτοδιαβασα αλλα : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΦΛΕΣ Το μόνο που κατάλαβα -απο ένα προηγούμενο post-ειναι οτι τρώγονται Πάντως στην πατρίδα μου την Καλαμάτα δεν πρεπει να υπαρχει , εκτος κι αν πινεται κιολας
asmilon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 To topic της γνωσης εχει γινει αυτο το θεμα! Λοιπον οι μπουφλες ειναι ενα γαλλικο gourmet γλυκο που σερβιρεται με λιωμενη σοκολατα απο πανω η παγωμενο παγωτο, αναλογα τις προτιμησεις μας! Πλακα κανω, θα φας μπουφλες σημαινει θα φας ξυλο, με ενα μαλλον "γκουφικο" τροπο :-P
madsc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Προσπαθώ να κατεβάσω (free user) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account. Τι μαλ@@$@$ είναι αυτή; Άμα είναι, ας κόψουν εντελώς το free κι όχι με τέτοιες "τσαχπινιές" να μας σπρώχνουν να αποκτήσουμε Premium account! ... Αυτό ισχύει εδώ κ αρκετό καιρό -όπως κ οι υπόλοιποι περιορισμοί- δεν είναι κανένα καινούριο κόλπο, κ μια χαρά ηθικά σωστό είναι. Παμπάλαιος τρόπος marketing είναι, εντός κ εκτός internet. Αν αυτοί που πληρώνουν για μια υπηρεσία/software έχουν τα ίδια προνόμια με αυτούς που δεν πληρώνουν τότε ποιός ο λόγος να πληρώνουν; Μου φαίνεται έχουμε κακομάθει με τα free μερικοί. /sc
User_32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν επειδή σχεδόν καταφέρατε να φτάσατε στις 10 σελίδες κερνάω μπίρες (amstel/πράσινη) σε όλους!! Αλλά στους : ShAd0w_z0nE DIMITRISG asmilon x_vagos_x και yannis27gr κερνάω όχι μονο μπίρες αλλα και πίτσες που κατάφεραν να μας κάνουν να γελάσουμε Έχει χάρει που δεν είμαι από Αθήνα!!! αλλιώς....
User_32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 ΥΓ: άντε φτάσαμε και στην 8η ακόμα 2 και έχουμε μπυρίτσα, (τώρα τι σόι μπύρα θα έχει το system 32 δε ξέρω:???: ) Το κατάστημα έχει μαύρη ,πράσινη ,μύθος Τι θα πάρετε ;
polidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 XAXAXAXAXA!!!!!! Exo rixei to gelio tis katsikas se afto to topic.XAXAXAXAXXA!!!! Telika oi perisoteroi eiste skrapes sta Egglezika. Kai epidi genithika sto Londino kai mexri ta 12 mou imouna eki kai sti sinexeia teliofitos Agglikis filologias opios epithimi mathimata tou kano sto tzampe.xaxaxaxaxaxa!!!!!!!
x_vagos_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 User32, σε 14χρονα σερβίρεις, ε...; Πού είσαι ακριβώς...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.