Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο "κόλπο" του Rapidshare

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό;Τόσο παράλογο είναι να μεταφέρεται η συζήτηση από το rapidshare στον illusionist κι από κει στο αγγλικό γερούνδιο;:P

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επομένως,πίσω από το rapidshare κρύβεται ένας illusionist,άρα ο Copperfield..That's all :P

LOOL:mrgreen::mrgreen: :mrgreen: να ταν μόνο αυτός, ξέρεις πόσοι απατεώνες κρύβονται πίσω από αυτό:-D

τώρα μεταξύ μας πιστευεις ότι ο copperfield σταματάει όλους αυτούς τους χακεράδες που προσπάθουν να κόψουν το time limit?

Δημοσ.
LOOL:mrgreen::mrgreen: :mrgreen: να ταν μόνο αυτός, ξέρεις πόσοι απατεώνες κρύβονται πίσω από αυτό:-D

τώρα μεταξύ μας πιστευεις ότι ο copperfield σταματάει όλους αυτούς τους χακεράδες που προσπάθουν να κόψουν το time limit?

Ε ναι..δεν εξηγείται αλλιώς..Τόσα άτομα προσπάθησαν να ξεπεράσουν το time limit αλλά τίποτα..

Τα συμπεράσματα δικά σας :-D

(και τα μυαλά στα κάγκελα)

Δημοσ.
Ε ναι..δεν εξηγήται αλλιώς..Τόσα άτομα προσπάθησαν να ξεπεράσουν το time limit αλλά τίποτα..

(και τα μυαλά στα κάγκελα)

φήμες λένε ότι τον έχουν admin εκεί:twisted: ... και όποιος χακεράς πάει να μπεί τον εξαφάνιζει(όπως έγινε και με το άγαλμα της ελευθερίας):mrgreen:

Δημοσ.

Αυτο ειναι αληθεια παντως και το ειδα με τα ματια μου αλλα απο την τηλεοραση. Τον πηρε απο το κοινο και τον ανεβασε σε ενα γερανακι. μετα με μια κουρτινα τον κουκούλωσε και μολις τραβηξε την κουρτινα δεν υπηρχε τιποτα. Μετα αναβει η γιγαντοοθονη και δειχνει σε live τον εξαφανισμενο στην χαβαη

και δεν εφτανε αυτο τον πλησιαζει ενας τυπος με γυαλια μαυρα και μολις τον πλησιαζει αρκετα βγαζει τα γυαλια και ήταν ο ΠΑΤΕΡΑΣ του εξαφανισμενου . ΝΑΙ ΝΑΙ και αυτος στην χαβαη!!!! [θα πήραν οικογενειακό εισιτήριο] Μετα ο εξαφανισμενος και ο πατερας του αρχισαν να κλαινε και μαλακιες τετοιες. Ο κοσμος να μην πιστευει στα ματια του. Ρε παιδια αν ημουν εκει μα την **** θα σηκωνομουνα απο την εξεδρα και θα φωναζα "ΡΕ ΣΥ COPERFIELD ,ΓΙΑ Μ*Λ*ΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ !!" και να οι μπουφλες

Δημοσ.

..και το spam πάει σύννεφο...

Όσον αφορά το rapidshare, από ότι ξέρω έχουν βάλει περιορισμένο limit σε free users. Δοκίμασε ξανά και ξανά μέχρι να βρεις κενό slot για να κατεβάσεις... Το έκαναν και αυτό σαν το sendspace...

Δημοσ.

Όσον αφορά το rapidshare, από ότι ξέρω έχουν βάλει περιορισμένο limit σε free users. Δοκίμασε ξανά και ξανά μέχρι να βρεις κενό slot για να κατεβάσεις... Το έκαναν και αυτό σαν το sendspace...

Το ξέρω, έχω ήδη κατεβάσει το συγκεκριμένο αρχείο. Η πολιτική τους: "έχουμε τεχνικό πρόβλημα αλλά άμα πληρώσεις δε θα έχουμε" με χάλασε.

Μια χαρά είναι τα αγγλικά τους -- κλασική ελλειπτική διατύπωση, δηλ. αυτό που λέει ο asmilon: τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Δεν βρίσκω κάνα λινκ με καλό ορισμό, οπότε με το χέρι:

Παράθεση:Ellipsis is 'the omission of one or more words in a sentence, which would be needed to complete the grammatical construction or fully to express the sense' (OED). It is an important feature of the language, in its written and especially in its spoken form. It can be seen in its most elementary form in utterances like Told you so, Serves you right, Want some?, and Sounds fine to me, in each of which the pronoun has been dispensed with. The primary nature of ellipsis is that it is a process by means of which certain notional elements of a sentence may be omitted if they are clearly predictable or recoverable in context.

Από το The New Fowler's Modern English Usage, 3η έκδ. -- Εννοείται ότι το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στα αγγλικά. :-)

Όπως βλέπεις έκανα έντονη τη λέξη pronoun γιατί είναι αυτή που συνήθως παραλείπεται. Το "are" είναι βοηθητικό ρήμα και το να παραλείπεις ρήμα είναι ασυνήθιστο σε μια έλλειψη.

Το είπα άλλωστε από την αρχή ότι νόημα βγαίνει αλλά γραμματικά είναι λάθος. Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την ... (θα χρησιμοποιήσω έλλειψη ;-) :mrgreen: )

Ε ναι..δεν εξηγήται αλλιώς..Τόσα άτομα προσπάθησαν να ξεπεράσουν το time limit αλλά τίποτα..

Βασικά, το εξηγήται γράφεται με "ει", ήτοι: εξηγείται :-P

Y.G. Καιρό είχα να γελάσω έτσι, έχει γίνει εντελώς απολαυστικό τόπικ!

Δημοσ.

τώρα τι offtopic ήταν αυτό:-D ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...