Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο "κόλπο" του Rapidshare

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι τα αγγλικα τα ξερεις οταν ζεις στην χωρα που μιλιουνται

ξερω παιδια που εκαναν χρονια φροντηστηρια εγιναν καθηγητες και πανε στην αμερικη - αγγλια και δεν μπορουν να μιλησουν.

Etsi Bravo!!!!!!

An den Genithis se mia xeni xora h an den ziseis pola xronia pigenondas sinxronos sxoleio ta frondistiria den se sozoun.

Einai gia ta mpaza.

Aplos perneis mia geniki ekmathisi tis glosas kai distixos den tin gnorizeis se vathos.

Και ειναι λογικο εγω μιλαω αγγλικα και γραφω διαβαζω επειδη δουλεψα στην αμερικη . Οχι απο φροντηστηριο. Και σας πληροφορω οτι μιλαω αρκετα καλα. Τα φροντηστηρια ειναι για τα μπαζα. Θυμαμαι ειχα παει μικρος και ολο μ*λ*κιες μαθαιναμε :

Nai alla Amerikanika me Englezika exoune diafores min mperdevese.

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατεβαζουμε που κατεβαζουμε τα κερατα μας, θελουμε να βγουμε και απο πανω. το "προβλημα" δεν ειναι προβλημα. ειναι λογικο. αν κανεις 5-6 refresh, θα σου βγει κανονικα. θα μου πεις οτι δεν εχεις το χρονο. αλλα χρονο για ψαξεις για αυτο το λινκ, ειχες...σε ποιον αναφερομαι? σαμπως ξερω. ολοι γραφουν τον πονο τους σε αυτο το θρεντ, ειπα να τον γραψω και γω:-P

Δημοσ.

Μετα απο 150 ποστ προβληματισμου, εχω συνειδητοποιησει οτι καλα κανω και.... κατεβαζω μονο απο Torrents! :-P :mrgreen:

Oυτε downloading tickets, ουτε, Γερουνδια, ουτε μαγοι, ουτε φοβος να φας καμια μπουφλα, τιποτα! Απλο και καθαρο downloading :-) ;-)

(αληθεια ShAd0w_z0nE λες να ανοιξουμε αλυσιδα και να εχουμε τις καλυτερες μπουφλες? Μια νεα επιχειρηματικη ιδεα αναδυεται !! :-D:mrgreen::mrgreen:)

Δημοσ.

(αληθεια ShAd0w_z0nE λες να ανοιξουμε αλυσιδα και να εχουμε τις καλυτερες μπουφλες? Μια νεα επιχειρηματικη ιδεα αναδυεται !! :-D:mrgreen::mrgreen:)

Θα κάνουμε ολόκληρη αλυσίδα φίλε asmilon και για ακουστε όλοι παρακαλώ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ INSOMIACS

μία μπούφλα μόνο 10? από 20? αρχική τιμή

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε πμ

Πού 'ναι οι Μπύρες...; :confused: ΟΕΟ ! :roll:

[ User_32 έχεις PM... ] 8)

αυτή τη στιγμή από ότι με πληροφόρησαν, βρίσκονται στο δρόμο από σαντορίνη προς Ηράκλειο...

αλήθεια σου είπε ο User_32 (γιατί του έστειλα και εγώ pm) ότι μπορεί οι μπύρες είναι δωρεάν αλλά τα μεταφορικά τα πληρώνεις εσύ?:P

Δημοσ.

Οι μπύρες είναι δωρεάν αλλα τα μεταφορικά όχι εκτός αν σταλεί μέσο email !

Φυσικά γίνετε και το άλλο ShAd0w_z0nE, μου στέλνεις μια μπούφλα και σου στέλνω μια μπύρα

Τι λες ;

@x_vagos_x

τι έγινε με την υπογραφή σου ?

Δημοσ.
Οι μπύρες είναι δωρεάν αλλα τα μεταφορικά όχι εκτός αν σταλεί μέσο email !

Φυσικά γίνετε και το άλλο ShAd0w_z0nE, μου στέλνεις μια μπούφλα και σου στέλνω μια μπύρα

Τι λες ;

και για πες πως θα στειλεις τις μπύρες με e-mail?:twisted:

Εγω πάλι θα σου πρότεινα τη μέθοδο της τηλεμεταφοράς...:twisted:

Τέσπα όσο για την ανταλλαγή είμαι μέσα!(με την προυπόθεση ότι τα μεταφορικά θα τα πληρώσεις εσύ:P)

Δημοσ.

Βρε ShAd0w_z0nE θα είναι e-μπύρα για αυτό και θα είναι δωρεάν!

δηλαλή θα σου στέλιο μια foto με μια μπύρα παγωμένη και εσύ θα έχεις διπλα σου μια αλλη μπύρα (από το ψυγείο σου) και θα νομίζεις ότι στην έδωσα εγώ !

Δημοσ.

Θα μας τρελανεις User_32?? e-μπύρα ??? :mrgreen: :-D:-P Δηλαδη και η πιτσα μας, θα ειναι e-pizza?

Μην μου πεις κιολας πως θα την στειλεις με Rapidshare, τουλαχιστον εμενα στειλτην με torrentακι Ok? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...