Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο "κόλπο" του Rapidshare

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα διαφωνήσω μαζι σου

Δεν ειναι σωστό να είμαστε ρατσιστές με τους αλβανούς

Ποιος σου ειπε οτι δεν μιλανε σωστα τα ελληνικά ; εδω βγαίνουν και σημαιοφόροι. Επισης δεν ειναι σωστο να αναφερεσαι με τετοιο παραδειγμα γιατι υπαρχουν και αλβανοι insomniacs και θα το παρουν ασχημα αυτο, ειδη τραβανε ζορι να ενταχθουν στην ελληνικη κοινωνια και επισης κανεις μεγαλο λαθος , ποτε δεν εχουν πει το : "εγω φυγω τωρα."

Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζετε ;-)

Δεν εννοούσα τον Αλβανό με αρνητική έννοια αλλά αναφερόμουν στον άνθρωπο από ξένη χώρα που δεν ξέρει καλά τα ελληνικά και παραλείπει τις ενδιάμεσες λέξεις.

Μην ανησυχείς, γνωρίζω προσωπικά αυτόν που (δεν) έγινε σημαιοφόρος στη Μηχανιώνα και ξεκίνησε όλη η φασαρία με τους Αλβανούς σημαιοφόρους. Χώρια που ήμουν υπέρ του (ρίχνω δόλωμα να το γυρίσουμε στο εθνικιστικό και να το πάμε στις 20 σελίδες offtopic :mrgreen:)

Υ.Γ. Άλλη μια φορά το ποστ μου ανοίγει νέα σελίδα. 4 στις 10 σελίδες!! Μπορεί να είναι και ρεκόρ!

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To topic της γνωσης εχει γινει αυτο το θεμα!

Λοιπον οι μπουφλες ειναι ενα γαλλικο gourmet γλυκο που σερβιρεται με λιωμενη σοκολατα απο πανω η παγωμενο παγωτο, αναλογα τις προτιμησεις μας!

Πλακα κανω, θα φας μπουφλες σημαινει θα φας ξυλο, με ενα μαλλον "γκουφικο" τροπο :mrgreen: :-P

Αστα μου φαινεται γερασα

Στην εποχη μου τα λεγαμε αλλοιως . Αν θυμαμαι καλα το ξυλο το λεγαμε σωπακι

" Ο ετσι εκανε μαγκιες κι εφαγε ε ν α σωπι! του την πέσανε ,

σακουλες 6 λινατσες 7 ! :mrgreen:

ασε ρε φιλε να πουμε , τι μία πουλας ζαχαρι και την άλλη αλάτι

περπαταω παραλιακως και μου πετας τσουχτρες

οι παλιοτεροι, θυμαστε πως μιλαγανε τη δεκαετια 80 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οι μηχανοβιοι : " μπαίνω φέτες και βγαίνω τρήματα"

:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Αν αυτοί που πληρώνουν για μια υπηρεσία/software έχουν τα ίδια προνόμια με αυτούς που δεν πληρώνουν τότε ποιός ο λόγος να πληρώνουν;

Μου φαίνεται έχουμε κακομάθει με τα free μερικοί.

/sc

Ίδια προνόμια; Που τα είδες τα ίδια προνόμια; Δεν περίμενα από σένα να πεις κάτι τέτοιο (και προφανώς δε χρειάζεται να κάνω copy/paste από την αρχική σελίδα του rapidshare τις διαφορές χρήστη με premium account και free user, έτσι δεν είναι; ;))

Κι αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα ποστ μου, θα δεις ότι με χάλασε το γεγονός ότι το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα ως free user ΔΕΝ θα το αντιμετώπιζα ως εγγεγραμένος χρήστης, όχι το γεγονός της ύπαρξης περιορισμών!!

Δημοσ.
User32, σε 14χρονα σερβίρεις, ε...;

Πού είσαι ακριβώς...;

Από την έρημη Σαντορίνη !!!

Τώρα που έφυγε το καλοκαίρι έχει αδειάσει τελείως

Πάνε οι όμορφες τουρίστριες, κλείσανε πολλά μαγαζιά ,έκλεισε και η καφετερια που άραζα όλο το καλοκαίρι.

Δημοσ.
XAXAXAXAXA!!!!!!

Exo rixei to gelio tis katsikas se afto to topic.XAXAXAXAXXA!!!!

Telika oi perisoteroi eiste skrapes sta Egglezika.

Kai epidi genithika sto Londino kai mexri ta 12 mou imouna eki kai sti sinexeia teliofitos Agglikis filologias opios epithimi mathimata tou kano sto tzampe.xaxaxaxaxaxa!!!!!!!

Αφου εισαι αγγλος για λεγε τωρα, κανε παιχνιδι

που μπαινει το ρήμα ;

Ειναι σωστο που δεν συνταχθει ο γερουνδιος στην συγκεκριμενη προταση ;

εγω πιστευω οτι τα αγγλικα τα ξερεις οταν ζεις στην χωρα που μιλιουνται

ξερω παιδια που εκαναν χρονια φροντηστηρια εγιναν καθηγητες και πανε στην αμερικη - αγγλια και δεν μπορουν να μιλησουν.

Και ειναι λογικο εγω μιλαω αγγλικα και γραφω διαβαζω επειδη δουλεψα στην αμερικη . Οχι απο φροντηστηριο. Και σας πληροφορω οτι μιλαω αρκετα καλα. Τα φροντηστηρια ειναι για τα μπαζα. Θυμαμαι ειχα παει μικρος και ολο μ*λ*κιες μαθαιναμε :

- Every day i wake up at 7 o'clcock

- After that, i go to the bathroom wash my teeth

- After that i go to my bedroom and i wear my clothes

- After that i go to the kitchen and there i can take my breakfast

etc etc etc

και σε ολες τις ερωτησεις των καθηγητων οι απαντησεις απο τους μαθητες ειχαν παντα :

Because i go to the cinema last afternoon

Πηγαινε να δουέψεις αμερικη και αν καταλαβεις τιποτα τους πρωτους 2 μηνες γραψε μου

....That sucks man

Δημοσ.

Εεεεεεεεεεεεεε...! :twisted:

Παιδιά αυτό σηκώνει συζήτηση... Άντε αρχίστε... Αίεν φιλοσοφείν ! :mrgreen:

Δημοσ.
Ίδια προνόμια; Που τα είδες τα ίδια προνόμια; Δεν περίμενα από σένα να πεις κάτι τέτοιο (και προφανώς δε χρειάζεται να κάνω copy/paste από την αρχική σελίδα του rapidshare τις διαφορές χρήστη με premium account και free user, έτσι δεν είναι; ;))

Κι αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα ποστ μου, θα δεις ότι με χάλασε το γεγονός ότι το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα ως free user ΔΕΝ θα το αντιμετώπιζα ως εγγεγραμένος χρήστης, όχι το γεγονός της ύπαρξης περιορισμών!!

Δεν πρόκειται για κανένα τεχνικό πρόβλημα. Νόμιζα ότι το γνώριζες αυτό εξ αρχής.

Τα connection/downloads ανά αρχείο είναι server sided ρύθμιση, άρα θέμα περιορισμού εδώ.

Άλλον αριθμό dl μπορεί να κάνει ο premium, άλλον ο free, όπως άλλα είναι τα connection ανά αρχείο για premium κ άλλα για free.

/sc

Δημοσ.
Δεν πρόκειται για κανένα τεχνικό πρόβλημα. Νόμιζα ότι το γνώριζες αυτό εξ αρχής.

Τα connection/downloads ανά αρχείο είναι server sided ρύθμιση, άρα θέμα περιορισμού εδώ.

Άλλον αριθμό dl μπορεί να κάνει ο premium, άλλον ο free.

/sc

Όχι, δεν το γνώριζα. Τώρα κατάλαβα τι ακριβώς αναφέρεται στο μήνυμα τους.

Δεν μπορούσαν κι αυτοί να γράψουν μια γραμμή παραπάνω, του στυλ: Υπάρχει όριο στον αριθμό των μη εγγεγραμένων χρηστών που μπορούν να κατεβάζουν ταυτόχρονα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων;

Ουφ, φτάνει γι αυτή την βδομάδα. Αν το τόπικ είναι ακόμα ενεργό, θα επανέλθω τη Δευτέρα.

Αν όχι, τι λέτε να ανοίξουμε ένα καινούργιο για τον Present Perfect? ;-)

Δημοσ.
Στο μουσακά βάζουμε μελιτζάνες;:P

μελιτζάνες και πατάτες:-D

Υ.Γ.2: Γιατί ρε Βάγγο να κλείσει το τοπικ; Πού αλλού είδες τόση ενδελεχή ανάλυση των γερουνδίων, έλλειψης, μεταφοράς, κ.τ.λ.;

+Που είδες συνδιασμό rapidshare-απατεωνιάς-david copperfield-αμαξιών -καιρού-μπύρας και αγώνων?

Αν ξέχασα κατι θα παρακαλούσα κάποιος να το αναφέρει!:-D

To topic της γνωσης εχει γινει αυτο το θεμα!

Λοιπον οι μπουφλες ειναι ενα γαλλικο gourmet γλυκο που σερβιρεται με λιωμενη σοκολατα απο πανω η παγωμενο παγωτο, αναλογα τις προτιμησεις μας!

Ξέχασες και τους λουκουμάδες ρε ! έτσι είναι άνωστο:???:

Λοιπόν επειδή σχεδόν καταφέρατε να φτάσατε στις 10 σελίδες κερνάω μπίρες (amstel/πράσινη) σε όλους!!

Έχει χάρει που δεν είμαι από Αθήνα!!! αλλιώς....

:mrgreen:

ε και τα ταχυδρομία τι τα έχουμε?:P

Το κατάστημα έχει μαύρη ,πράσινη ,μύθος

Τι θα πάρετε ;

κοίτα δύκολη επιλογή...μήπως όμως σου περισσεύει ξανθιά?

Αλλά και να μην έχεις οκ, θα πάρω απ'ολες:)

User32, εγώ 9 σελίδες τώρα σε αυτό το topic δεν έχω γράψει καθόλου...

Δικαιούμαι μπυρίτσα;

Όχι μια μπούφλα δικαιούσαι!:P Άλλα μια special που φτιάχνουμε μόνο εγώ και ο asmilon(βλέπε πάνω)

Από την έρημη Σαντορίνη !!!

Τώρα που έφυγε το καλοκαίρι έχει αδειάσει τελείως

Πάνε οι όμορφες τουρίστριες, κλείσανε πολλά μαγαζιά ,έκλεισε και η καφετερια που άραζα όλο το καλοκαίρι.

Άκουσα έχει ωραίες αλλά λίγες παραλίες αλήθεια...πόσο πάει η ημέρα σε ένα rooms to let? ενδιαφέρομαι για του χρόνου το καλοκαίρι άμα έχεις κανα δωματιο να μου κάνεις καμιά καλή τιμή :wink:

Αφου εισαι αγγλος για λεγε τωρα, κανε παιχνιδι

που μπαινει το ρήμα ;

Ειναι σωστο που δεν συνταχθει ο γερουνδιος στην συγκεκριμενη προταση ;

εγω πιστευω οτι τα αγγλικα τα ξερεις οταν ζεις στην χωρα που μιλιουνται

ξερω παιδια που εκαναν χρονια φροντηστηρια εγιναν καθηγητες και πανε στην αμερικη - αγγλια και δεν μπορουν να μιλησουν.

Και ειναι λογικο εγω μιλαω αγγλικα και γραφω διαβαζω επειδη δουλεψα στην αμερικη . Οχι απο φροντηστηριο. Και σας πληροφορω οτι μιλαω αρκετα καλα. Τα φροντηστηρια ειναι για τα μπαζα. Θυμαμαι ειχα παει μικρος και ολο μ*λ*κιες μαθαιναμε :

- Every day i wake up at 7 o'clcock

- After that, i go to the bathroom wash my teeth

- After that i go to my bedroom and i wear my clothes

- After that i go to the kitchen and there i can take my breakfast

etc etc etc

και σε ολες τις ερωτησεις των καθηγητων οι απαντησεις απο τους μαθητες ειχαν παντα :

Because i go to the cinema last afternoon

Πηγαινε να δουέψεις αμερικη και αν καταλαβεις τιποτα τους πρωτους 2 μηνες γραψε μου

....That sucks man

εγώ πάλι έλεγα

-hello im chris. im 10 years old...ξέρεις πόσες φορές το είχα γράψει?

Δημοσ.

Άκουσα έχει ωραίες αλλά λίγες παραλίες αλήθεια...πόσο πάει η ημέρα σε ένα rooms to let? ενδιαφέρομαι για του χρόνου το καλοκαίρι άμα έχεις κανα δωματιο να μου κάνεις καμιά καλή τιμή :wink:

Αν έρθεις εσύ σου βρίσκω και με 10?!!! Αν θέλεις μπορώ να σε φιλοξενήσω σπίτι μου τζάμπα.

Αντε επειδή φαίνεσαι καλο παιδί θα σου επιτρέψω να χρησιμοποιήσεις το PC μου για να μπορείς να ποστάρεις στο insomnia!

Δημοσ.
Αν έρθεις εσύ σου βρίσκω και με 10?!!! Αν θέλεις μπορώ να σε φιλοξενήσω σπίτι μου τζάμπα.

Αντε επειδή φαίνεσαι καλο παιδί θα σου επιτρέψω να χρησιμοποιήσεις το PC μου για να μπορείς να ποστάρεις στο insomnia!

να σε καλά!:) δεν μου λες (κάτι σχετικό με το θέμα όπως πάντα) είσαι mod στο banned team?

Δημοσ.
να σε καλά!:) δεν μου λες (κάτι σχετικό με το θέμα όπως πάντα) είσαι mod στο banned team?

Επειδή ήμουν ενεργό μέλος από τις πρώτες μέρες που άνοιξε το πρώτο forum (ναι αυτό που hackέπσανε) με κάνανε MOD και έτσι είμαι τώρα και στο καινούριο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...