tryp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μικρό-κάμερα με ήχο σε γυαλιά ηλίου για εγγραφή AV Εγγραφή σε πραγματικό χρόνο με αποτύπωση ημερομηνίας και ώρας Οριζόντια ανάλυση 380 γραμμές τηλεόρασης Ιδανικό για ερευνά η παρακολούθηση Η κάμερα δεν χρειάζεται επιπλέον ρεύμα Αναπαράγει όλες τις ταινίες σε Mp4 Μπορείτε να ακούτε Mp3 τραγούδια Ενσωματωμένη μνήμη 128MB Ενσωματωμένο ηχείο + ακουστικά Σύνδεση USB με H/Y Οθόνη LCD 2.5� στον καταγραφεί Δεν χρειάζεται εγκατάσταση Θύρα κάρτας SD Δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με SD Card periswtera sto parakato link http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=197 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ναι αλλα μακρια απο τα σχολεια αυτα γιατι δεν γουσταρω με τιποτα αυτα που γινονται και ακουω στις ειδησεις. Μενω στο εξωτερικό αλλά ενημερωνομαι. Μου φαινεται οτι στα σχολεια τωρα δεν υπαρχουν αρσενικοι Αν ημουν μαθητης τωρα [πριν 15 χρονια!]και καποιο μαλακισμενο εκανε τετοια θα του γεμιζα τη μάπα δάχτυλα . Ειμαι εκτος topic αλλα μου θυμιζει πολυ αυτα που κανουν στα σχολεια τωρα και αυτο που εγινε με την 16χρονη! Φιλε tryp δεν σου ριχνω ευθυνες προς θεου, αλλα δεν πιστεύω να κανεις τετοια στο σχολειο , ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 sto sxoleio ? ax makari na imoyna sto sxoleio man alla me 35eti stin plati ase xalia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.