temeteron Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να δημοσιεύσω μια προσωπική μου σελίδα και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως μπορώ να αποκτήσω το όνομα της ιστοσελίδας ; Άκουσα πως πρέπει να το κρατήσεις δηλαδή να το αγοράσεις και μαζί με την αγορά σου δίνουν και περίπου 5MB ελεύθερα για να αναβάσεις την σελίδα σου. Ξέρετε κανένα οργανισμό που να το παρέχει αυτό ; Θέλω σελίδα με διευθυνση τύπου (http://www.onoma.gr).
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου, θες αρκετή δουλίτσα Το όνομα που λες, λέγεται domain name, και είναι η "προσωπική σου ηλεκτρονική 'οδός' " να πούμε. Για να αποκτήσεις το δικό σου domain πρέπει να είναι διαθέσιμο ( δεν μπορεί να υπάρχουν 2 site με το ίδιο domain ) και να το αγοράσεις από κάποιον domain registrant. [ π.χ. otenet, forthnet, registar.com, onlinenic.com κλπ κλπ ). Έπειτα ανάλογα με τις ανάγκες σου σε χώρο και "δυνατότητες" ( π.χ. mySQL databases, php, etc ) θα αγοράσεις σε κάποιον hosting provider ένα πακέτο hosting.
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 insomnia webserver lagging again ???? double-post...
Adavis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ψάξε σε εταιρίες hosting. Εκεί θα μπορέσεις να "κλείσεις" και το όνομα της σελίδας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.