Safe_chef Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 αγόρασα σήμερα ένα σκληρό 250 gb Western Digital και τον έβαλα σαν slave με master έναν WD 80άρη. όταν το πρωτο άνοιξα δεν αναγνώριζε κανέναν. μετά απο μερικές προσπάθειες στα jumperάκια (both cable select, master-slave) κατάφερα ν'αναγνωρίσω μόνο τον 80άρη ενώ το όνομα του 250άρη τον δείχνει με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. τι μπορείς να φταίει;; πέρσι όταν είχα σαν κύριο έναν 20 και πήρα τον 80 μου έκανε πάλι τα ίδια. παίζει ρόλο το ότι το psu μου είναι μόνο 250watt??? --------------------
dll.hal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 δεν παιζει ρολο το psu. δοκιμασε στον slave να μην βαλεις jumber... για κοιτα στην διαχειριση υλικων τον βλεπει κανονικα? στο bios?
tsatsar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Mallon i MOBO sou den ypostirizei megalous diskous....Pesmas ti MOBO foras na voithisoume.....
GPAP23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το πιθανοτερο η ειναι η μητρικη σου παλιας τεχνολογια (socket 478 η και πιο παλιο).Αυτα mainboard εχουνε την δυνατοτητα να διαβαζουνε εως 120gb
paparoupas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Πιστευω οτι αν ηταν θεμα μητρικης θα τον αναγνωριζε αλλα με λαθος χωρητικοτητα. Βγαλε τελειως το τζαμπερακι απο τον μαστερ και βαλε αυτο του σλεϊβ στην αντιστοιχη επιλογη. Γενικα τα τζαμπερακια των WD ειναι λιγακι για τα πανηγυρια. Εμενα ποτε δε δουλεψαν στις θεσεις που εγραφαν πανω οι δισκοι.
Safe_chef Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 DFI AK75+ socket A για ΑΜD είναι το MoBo μου. δεν είναι θέμα μεγάλης χωριτηκότητας του δίσκου. το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε και όταν είχα σαν master 20άρη και έβαλα σαν slave ton 80άρη. μόνο που τότε μου είχε καταστρέψει όλα τα δεδομένα του 20άρη και είχα μείνει Μλκς!! Τελικά τότε έκανα master ton 80 και τον 20άρη στη Σύνταξη... δεν παιζει ρολο το psu.δοκιμασε στον slave να μην βαλεις jumber... για κοιτα στην διαχειριση υλικων τον βλεπει κανονικα? στο bios? στην διαχήρηση τον βλέπει σαν μονάδα δίσκου που λειτουργεί κανονικά αλλά εμφανίζει λάθος το όνομα, το ίδιο και στο bios.
Safe_chef Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 για να συνδέσω sata σκληρό τι επιπλέον χρειάζεται??? μήπως να άλλαζα το IDE σκληρό με sata???
Safe_chef Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 βοηθήστε ρε παιδιά!!! ορίστε και το screen απ'τη διαχείριση.
Pink_Panther Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Dokimase Bios update, ti imerominia grafei gia to Bios otan anigeis to PC sou? Egw paromoio provlima pou eixa to elisa me Bios update. To Motherboard sou den exei ipodoxh gia Sata. Gia na sindeseis Sata xriazesai na agoraseis kai enan PCI Sata Controller.
Safe_chef Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 έχω περάσει το τελευταίο bios update, το οποίο είχε βγεί το 2002. δεν έχει βγει άλλο.
Safe_chef Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 λοιπόν το πρόβλημα αλλάζει δεδομένα. αν εγκαταστήσω μόνο του τον 250 σαν single τον βλέπει κανονικά και στο bios τον βλέπει σαν 250. αν εγκαταστήσω τον 250 σαν master και σαν slave τον 80άρη τότε βλέπει με περίεργους χαρακτήρες τον 80άρη... άρα το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν μπορεί να δει τον 250 σαν slave αλλά το ότι δεν μπορεί να δει σωστά κανέναν slave. δοκίμασα πολλούς συνδυασμούς στα jumpers αλλά κανένα δε δούλεψε... έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Εχω και γω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα. Εχει σταθεί αδύνατο να βάλω τον 250άρι master μαζί με άλλον WD slave.
Safe_chef Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 εν μέρη το πρόβλημα μου λύθηκε. απλά αφαιρώ εντελώς το DVD-rw και στη θέση του συνδέω τον 250. μόνο έτσι τους βλέπει και τους 2!τους έχω και τους 2 σε cable select και συνδέονται με διαφορετικό καλώδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.