Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω plug-in του firefox, βοήθεια pls

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εϊχα όταν χρησιμοποιούσα win το Maxthon που είχε τη δυνατότητα κολλώντας το mouse στο αριστερό μέρος της οθόνης για μερικά millisec να εμφανίζεται αυτόματα η πλευρική μπάρα των bookmarks ή history ή κλπ.

Μετέπειτα στο firefox έψαξα να βρω κάποιο plug-in που να κάνει την ίδια δουλειά και βρήκα το Optimoz Tweaks. Όμως δε φαίνεται να έχει κανένας όρεξη να το αναβαθμίσει, κι έτσι στο firefox 2 που εγκατέστησα το plug-in δε λειτουργεί (τουλάχιστον σε Linux, για win δεν ξέρω τι γίνεται).

Λέγεται ότι είναι στα σχέδια των προγραμματιστών του plug-in "All in one sidebar" να προσθέσουν στο script και αυτή τη δυνατότητα, αλλά το περιμένω πολύ καιρό και δεν έχει γίνει, κι εκτός των άλλων έχει ένα κάρο λειτουργίες που μου είναι άχρηστες.

Ξέρει κάποιος κανα σχετικό plug-in/add-on που να κάνει αυτή τη δουλειά? Έψαξα στο site του firefox να βρώ κάτι αναζητώντας τη λέξη auto-collapse και sidebar αλλά βρήκε άπειρα πράγματα άσχετα. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει γιατί δεν έχω συνηθίσει χωρίς αυτό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ή τουλάχιστον κάποιο λινκ από κανα φόρουμ που γίνεται συζήτηση αποκλειστικά για firefox.

Το site του firefox δεν έχει καν forum. Έτσι νομίζω....

Δημοσ.

Ναι, αλλά μιλάει για Sidebar και όχι για Toolbar...

Εγώ πάντως έχω μείνει με Firefox 1.5.0.8 ακόμη, γιατί δεν με βολεύει ο νέος, και δεν έχουν αναπτυχθεί και αρκετά νέα extensions, themes, ώστε και τα παλιά να είναι συμβατά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...