Zderg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Όπως λέει και ο τίτλος θέλω θεωρητικές πληροφορίες για τα CMS. Πιο συγκεκριμενα θέλω πληροφοριες σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού της αρχιτεκτονικής τους, πως δουλεύει το core τους, πως μπορούμε να γράψουμε δικά μας components και τι είδους συστήματα μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο. Επίσης, πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστούν τα συστήματα αυτά στις απαιτήσεις του χρήστη;; Δεν εχω προβλημα αν τα links που θα δωσετε ειναι στα αγγλικα. Θέλω πληροφοριες συγκεκριμενες για αυτα που ζήτησα και οχι π.χ. "ψαξε στο www.myjoomla.gr". Συγκεκριμενα θελω πληροφοριες για το mambo/joomla αλλα για οποιο cms και να ειναι.... δεν υπαρχει προβλημα. Αν επισης ξερει καποιος καποια sites με πληροφοριες σχετικα με τις δυνατοτητες των phpBB, phpMyAdmin, phpList και tinyMCE ας τα πει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων....
anthony_crete Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ola stirizontai se php kai SQL....... ayto mono
Zderg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά μάλλον δεν εννοούσα ακριβώς αυτό!! Και προφανώς για να ρωτάω κάτι σημαίνει ότι εχω ψάξει προηγουμένως και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Κανένας άλλος δεν ξέρει κάτι πιο συγκεκριμένο;; :confused:
giannisk1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Στο Google θα βρείς πολύ πράμα. Μερικά links που ίσως σε βοηθήσουν: CMS info-Wikipedia(Διάβασε τα πάντα,και επίσης όλα τα links που υπάρχουν στην σελίδα), Create a simple CMS-Tutorial(διάβασε το ολόκληρο για να καταλάβεις την δομή),Mambo component tutorial(Διάβασε τα πάντα και εδώ για να πάρεις μια ιδέα σχετικά με τα components στο Mambo). ps.Μόλις τα διαβάσεις όλα πόσταρε αν χρειάζεσαι κι άλλα links
Zderg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μόλις τα διαβάσεις όλα πόσταρε αν χρειάζεσαι κι άλλα links :-D :-D Επειδή όσα μπορούσα από το Google τα έχω ήδη διαβάσει, θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο.... Κυρίως για τον πυρήνα και την αρχιτεκτονική των CMS. :neutral: :neutral:
anthony_crete Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 entaksei more scripts einai........ twra gia perissoteres plirofories ti na sou pw.... steile email ston webmaster tou joomla!!
Zderg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 entaksei more scripts einai........ twra gia perissoteres plirofories ti na sou pw....steile email ston webmaster tou joomla!! Auto einai mia periptosi.. Episis afou einai open source ola auta, mporo na steilo e-mail kai se kapoious apo tous sxediastes twn CMS.... Den kserei kapoios allos tipota pio sigekrimeno??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.