Agnostos_X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν αν και δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο φόρουμ για πολλούς λόγους και απλά γράφτηκα δεν ήθελα να γράψω κανένα μήνυμα γιατί άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να το κάνω κατά την προσωπική μου άποψη. Απλά καταθέτω μια αρνητική ψήφο από μένα στο ινσόμνια. Αυτά να με συγχωρέσετε παιδία δεν έχω να πω τίποτα άλλο καλή συνεχεία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 λοιπον αν και δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο φορουμ για πολλους λογους και απλα γραφτηκα δεν ηθελα να γραψω κανενα μηνυμα γιατι αλλωστε δεν προκυτε να με ακουσει κανεις απο τους ειθυνοντες ουτε προκυτε να αλλαξει και τιποτα. επισης δεν επιθυμω να ανοιξω αντιπαραθεση με κανεναν αλλα ουτε να θιξω και κανεναν. απλα καταθετω μια αρνητικη ψηφο απο μενα και μια παρατηρηση οτι πολλοι mods και smods την εχουν δει κρατος και εξουσια ενα φορουμ ειναι παιδια ξυπνηστε και προσγειωθητε στην πραγματικοτητα τι και αν κανετε καποιον π.χ βαν θα στεναχωρηθει και θα εγκαταληψει τους υπολογιστες και το ιντερνετ. δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο κολλημενος ωστε να στεναχωρηθει αν τον κανετε βαν υπαρχουν χιλιαδες φορουμς αλλωστε. αυτα να με συγχωρεσετε παιδια δεν εχω να πω τιποτα αλλο καλη συνεχεια επιστρεφω στα καθηκοντα του θεατη. Μάλλον αόριστα είναι αυτά που γράφεις αξιότιμε καινούργιε ( φίλε μας. Ξεπερνώ τα υπόλοιπα και στέκομαι στην αναφορά σου "πολλοι mods και smods την εχουν δει κρατος και εξουσια". Είναι αντίστοιχης βαρύτητας με αναφορές του είδους "όλοι οι άντρες είναι καθάρματα - όλες οι γυναίκες είναι τσούλες". Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου, γράψε απτά και συγκεκριμένα παραδείγματα. Put your money where your mouth is, που λένε και στο Αμέρικα. Αλλιώς καλύτερα να παραμείνεις στα καθήκοντα (ποιά άραγε είναι αυτά;) του θεατή...
kattistt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 λοιπον αν και δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο φορουμ για πολλους λογους και απλα γραφτηκα δεν ηθελα να γραψω κανενα μηνυμα γιατι αλλωστε δεν προκυτε να με ακουσει κανεις απο τους ειθυνοντες ουτε προκυτε να αλλαξει και τιποτα. επισης δεν επιθυμω να ανοιξω αντιπαραθεση με κανεναν αλλα ουτε να θιξω και κανεναν. απλα καταθετω μια αρνητικη ψηφο απο μενα και μια παρατηρηση οτι πολλοι mods και smods την εχουν δει κρατος και εξουσια ενα φορουμ ειναι παιδια ξυπνηστε και προσγειωθητε στην πραγματικοτητα τι και αν κανετε καποιον π.χ βαν θα στεναχωρηθει και θα εγκαταληψει τους υπολογιστες και το ιντερνετ. δεν νομιζω να ειναι καποιος τοσο κολλημενος ωστε να στεναχωρηθει αν τον κανετε βαν υπαρχουν χιλιαδες φορουμς αλλωστε. αυτα να με συγχωρεσετε παιδια δεν εχω να πω τιποτα αλλο καλη συνεχεια επιστρεφω στα καθηκοντα του θεατη. Ποιος ο λογος να γραφτεις και να ποσταρεις (1 μηνυμα) σε ενα φορουμ που δεν σου αρεσει. Ποια η λογικη να καταθεσεις την "αρνητικη σου ψηφο" σε ενα τοπικ ενος φορουμ που ουτως σι αλλος δεν σε ενδιφερει να καλυτερεψει ωστε να ειναι πιο χρησιμο και ευχαριστο για σενα! Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω.
Agnostos_X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητέ φίλε smod paredwse Χαίρομαι που απάντησες άμεσα στο μήνυμα μου ετσι μου έδωσες την αφορμή να ξαναγράψω. μου ζητάς παραδείγματα κατάχρησης εξουσίας αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ σας θα βρείς πολλά τέτοια φαινόμενα. Δεν λέω οτι κάνετε κάκιστα την δουλειά σας πάρα πολύ καλά την κάνετε με τόσους χρήστες ίσως κάποια φάση ως άνθρωποι να ξεφέυγεται απο τα όρια σας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω γιατί θα γίνει προσωπική αντιπαράθεση με κάποιους. Αλλά επειδή σας παρακολουθώ απο την γέννηση του συγκεκριμένου φόρουμ εποχής phpbb (αν θυμάμαι καλά το 98) άσχετα αν τώρα πήρα την απόφαση να κάνω εγγραφή αν και τις περισσότερες φορές μπαίνω ως επισκέπτης είπα να πω την γνώμη μου και τίποτα παραπάνω. Αν θες λεπτομέρειες σε αυτά που λέω μπορείς να τις ψάξεις θα βρείς πολλά τέτοια παραδείγματα. οπως και εγω το ινσομνια το βλεπω ως ενα φορουμ σαν ολα τα αλλα ελληνικα,ξενα κτλ δεν εχω αλλωστε τον χρονο λογω επαγγελματος και συχνων ταξιδιων να ειμαι παρων και να παρακολουθω τα παντα. Αυτα να με συγχωρείς που δεν σου απαντάω πιο ξεκάθαρα αλλά δεν θέλω να πάρω θέση άλλωστε όπως είπες είμαι θεατής. Ποιος ο λογος να γραφτεις και να ποσταρεις (1 μηνυμα) σε ενα φορουμ που δεν σου αρεσει.Ποια η λογικη να καταθεσεις την "αρνητικη σου ψηφο" σε ενα τοπικ ενος φορουμ που ουτως σι αλλος δεν σε ενδιφερει να καλυτερεψει ωστε να ειναι πιο χρησιμο και ευχαριστο για σενα! Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω. αποψη σου και την σεβομαι αλλα ειχα τους λογους μου ωστε να παρω την αποφαση να γραψω αυτα τα 2 μηνυματα περισσοτερα επετρεψε μου να μην θελω να σχολιασω. ευχαριστω για το βημα που μου δωσατε ωστε να πω την αποψη μου σας ευχομαι καλη συνεχεια και καλη δουλεια στο εργο που εκτελειτε παντως με λυπη βλεπω το γεγονος οτι οι ελληνες δεν δινουμε τοσο σημασια στα γενικα/τεχνολογικα φορουμς σε αντιθεση με τα φορουμς που κατεβαζεις οτι θελεις ελευθερα ειμαστε μαλλον μονο του κατεβασματος ατομα.
blueviper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά...(τραγουδιστά)...και no τελείες κι όλας!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 αγαπητε φίλε smod paredwse χαιρομαι που απαντησες αμεσα στο μηνυμα μου ετσι μου εδωσες την αφορμη να ξαναγραψω. μου ζητας παραδειγματα καταχρησης εξουσιας αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ σας θα βρεις πολλα τετοια φαινομενα δεν λεω οτι κανετε κακιστα την δουλεια σας παρα πολυ καλα την κανετε με τοσους χρηστες ισως καποια φαση ως ανθρωποι να ξεφευγεται απο τα ορια σας περισσοτερα δεν μπορω να πω γιατι θα γινει προσωπικη αντιπαραθεση με καποιους αλλα επειδη σας παρακολουθω απο την γεννηση του συγκεκριμενου φορουμ εποχης phpbb ασχετα αν τωρα πηρα την αποφαση να κανω εγγραφη ειπα να πω την γνωμη μου και τιποτα παραπανω αν θες λεπτομερειες σε αυτα που λεω μπορεις να τις ψαξεις θα βρεις πολλα τετοια παραδειγματα. οπως και εγω το ινσομνια το βλεπω ως ενα φορουμ σαν ολα τα αλλα ελληνικα,ξενα κτλ δεν εχω αλλωστε τον χρονο λογω επαγγελματος και συχνων ταξιδιων να ειμαι παρων και να παρακολουθω τα παντα. αυτα να με συγχωρεις που δεν σου απανταω πιο ξεκαθαρα αλλα δεν θελω να παρω θεση αλλωστε οπως ειπες ειμαι θεατης δεν ειναι δικο μου το ινσομνια ωστε να με νοιαζει το τι κανετε. Αξιότιμε καινούργιε ( φίλε μας, όπως και στο πρώτο-πρώτο μήνυμά σου εδώ, διαλέγεις τον δρόμο της φυγής και της αοριστολογίας. Κρίμα. Γράφτηκες σε ένα forum το οποίο κατακρίνεις - χωρίς να φαίνεται να έχεις συνεισφέρει τίποτα θετικό εσύ σε αυτό. Από την πρώτη φράση του πρώτου μηνύματός σου γράφεις "αν και δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο φορουμ". Τότε γιατί γράφτηκες; Για να μας πεις ότι δεν σου αρέσει; Περίεργη η αντιμετώπισή σου σε πράγματα που δεν σου αρέσουν, αξιότιμε καινούργιε ( φίλε μας. Σε ευθεία μου παράκληση-πρόσκληση-πρόκληση να αναφέρεις συγκεκριμένα παραδείγματα για αόριστες κατηγορίες που με περισσή ευκολία εξαπολύεις, απαντάς "παραδειγματα καταχρησης εξουσιας αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ σας θα βρεις πολλα τετοια φαινομενα". Συνεχίζεις δηλαδή τις νεφελώδεις αλλά κενές περιεχομένου δηλώσεις. Να σου δώσω ένα αντίστοιχο με τη δική σου συμπεριφορά παράδειγμα; Έρχεσαι για πρώτη ( φορά σε κάποιο ξένο σπίτι και μπαίνοντας μέσα, η πρώτη σου κουβέντα είναι "Κάτι δεν μ'αρέσει σ' αυτό το σπίτι αλλά δεν σας λέω τι. Πάντως δεν μ'αρέσει". Τη θεωρείς αξιοπρεπή συμπεριφορά αυτή; Είναι, πιστεύεις, ευγενής ή ώριμη αντιμετώπιση; Είναι παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή; Αναρωτήσου λίγο. Επαναλαμβάνω λοιπόν την προτροπή μου και περιμένω ακόμα τα παραδείγματα που σου ζήτησα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα διαφέρεις σε τίποτα από έναν κοινό ψεύτη και συκοφάντη.
Agnostos_X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητέ μου φίλε smod paredwse Εν μέρει έχεις δίκιο απλά δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αναλυτικός στο παράδειγμα που αναφέρω διότι τότε θα έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κάποιους που θα λένε άλλα. Αν σε θίγουν τα λεγόμενα μου ή νομίζεις ότι σας προσβάλω αναιρώ το σχόλιο μου και αφήνω μόνο την αρνητική ψήφο δεν έχω κανένα πρόβλημα σε αυτό διότι όπως είπα δικό σας είναι άρα κάνετε ότι θέλετε. ελπίζω να είστε ικανοποιημένοι τώρα.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγώ όχι. Ικανοποιημένος θα ήμουνα αν δεν διάβαζα τίποτα χαζό απο εσένα. Για την ακρίβεια αν δεν έκανες LogIn δεύτερη φορά στο SiTE. Αυτό κάνω εγώ αν δεν μου αρέσει κάτι.
Agnostos_X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγώ όχι. Ικανοποιημένος θα ήμουνα αν δεν διάβαζα τίποτα χαζό απο εσένα. Για την ακρίβεια αν δεν έκανες LogIn δεύτερη φορά στο SiTE. Αυτό κάνω εγώ αν δεν μου αρέσει κάτι. Αγαπητέ μου φίλε Εγώ απλά δέν γράφομαι στα φόρουμ που δέν μου αρέσουν. Αλλά για να πώ την άποψη μου έπρεπε να κάνω εγγραφή το τόλμησα αλλά επειδή δέν είδα κάτι να με κάνει να αλλάξω την γνώμη μου παρα μόνο την άμεση απάντηση ενός απο τήν εξουσία αυτού του φόρουμ θα πατήσω το αποσύνδεση και δέν θα σας στεναχωρήσω ξανά γιατί ώς θεατής δέν έχω δικαίωμα να κάνω πόστ μόνο σας βλέπω. Ευχαριστώ που με ανεκτήκατε αν και είπα αρνητικά λόγια για το φόρουμ σάς.
madsc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 @Agnostos_X Το θέμα με τα + του insomnia είναι αν θες μια ηθική -κ μόνο- επιβράβευση για αυτά που πράττουμε για άγνωστα! προς εμάς πρόσωπα στο βωμό της ανιδιοτέλειας. Το θέμα με τα - του insomnia είναι που μπορεί να έχουμε σφάλει ή να έχουμε αδικήσει κάποιον, κάποια κατάσταση, άθελα μας πάντα, εκτός αν πιστεύεις ότι έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κάποιον εδώ μέσα. Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου και είσαι σοβαρός δείξε μας που κ γιατί σφάλαμε κ εμείς θα το διορθώσουμε. Εξού κ ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread. Επειδή λοιπόν εμείς έχουμε ανοιχτό διάλογο εδώ, θα μας συγχωρήσεις αν δεν παίρνουμε στα σοβαρά τις "ακάλυπτες επιταγές". Δηλώσεις χωρίς ουσία κ αποδείξεις, για τον εντυπωσιασμό κ μόνο, είναι επιταγές χωρίς αντίκρυσμα, κ ως τέτοιες θα εκλαμβάνονται. Συγνώμη αν θα σε αγνοήσουμε στο μέλλον αλλά δεν μας έπεισες ότι είσαι σοβαρός. /sc
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το θέμα είναι ότι λέει ότι το φόρουμ δεν αξίζει και το λέει έτσι αόριστα όπως είπε ο paredwse. Ρε φίλε πως να στο πούμε πιο απλά δώσε ένα παραδειγμα!:roll:
Agnostos_X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 @Agnostos_XΤο θέμα με τα + του insomnia είναι αν θες μια ηθική -κ μόνο- επιβράβευση για αυτά που πράττουμε για άγνωστα! προς εμάς πρόσωπα στο βωμό της ανιδιοτέλειας. Το θέμα με τα - του insomnia είναι που μπορεί να έχουμε σφάλει ή να έχουμε αδικήσει κάποιον, κάποια κατάσταση, άθελα μας πάντα, εκτός αν πιστεύεις ότι έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κάποιον εδώ μέσα. Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου και είσαι σοβαρός δείξε μας που κ γιατί σφάλαμε κ εμείς θα το διορθώσουμε. Εξού κ ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread. Επειδή λοιπόν εμείς έχουμε ανοιχτό διάλογο εδώ, θα μας συγχωρήσεις αν δεν παίρνουμε στα σοβαρά τις "ακάλυπτες επιταγές". Δηλώσεις χωρίς ουσία κ αποδείξεις, για τον εντυπωσιασμό κ μόνο, είναι επιταγές χωρίς αντίκρυσμα, κ ως τέτοιες θα εκλαμβάνονται. Συγνώμη αν θα σε αγνοήσουμε στο μέλλον αλλά δεν μας έπεισες ότι είσαι σοβαρός. /sc Σεβαστές οι απόψεις σου αλλά όπως ανάφερα μπορείτε να βρείτε τα παραδείγματα που αναφέρω διότι κάποιοι τα γνωρίζετε. Το ότι έχετε ανοικτό αυτή την περιοχή και μήνυμα ώστε να πούνε οι χρήστες την αποψή τους για σάς είναι ενα μεγάλο ατού πιστέυω οτι θα το χρησιμοποιήσετε ανάλογα. Εγώ προσωπικά δέν αναφέρω τίποτα ώστε να μήν έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν σας διότι δέν το επιθυμώ. Τώρα αν με λάβεις υπόψιν ή όχι είναι δικαίωμα σου. Εγώ πάντως σας ευχαριστώ για τον χρόνο που σπαταλήσατε για μένα και σας έυχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.
Agnostos_X Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το θέμα είναι ότι λέει ότι το φόρουμ δεν αξίζει και το λέει έτσι αόριστα όπως είπε ο paredwse. Ρε φίλε πως να στο πούμε πιο απλά δώσε ένα παραδειγμα!:roll: Φίλε μου υπάρχει η αναζήτηση για όσους θέλουν να βρούν τι λέω. Δέν θα έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εγώ προσωπικά για να σάς υποδείξω τυχόν λάθη σας αυτό το φόρουμ έχει υπέυθυνα άτομα τα οποία γνωρίζουν το τι λέω αν όχι θα τα ανακαλύψουν σύντομα τα λάθη τους.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αξιότιμε καινούργιε ( φίλε μας, συνεχίζεις να αοριστολογείς. Δυστυχώς για σένα, αν δεν μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα, κανείς δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά. Αφού λοιπόν δεν σου αρέσει το forum (κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου), το πιο τίμιο είναι να κάνεις logout και να μην ξαναμπείς εδώ. Αλλιώς θα σε εγκαλέσω και για υποκρισία - εκτός της συκοφαντίας για την οποία σε κατηγόρησα προηγουμένως.
Cromb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μάθαμε τη λέξη "αναζήτηση" και την έχουμε κάνει επιχείρημα... Δηλαδή να κάνουμε αναζήτηση σε τι? "αδικία (s)mod σε χρήστη" ? "Φασισμός mod" "βλακεία που μας δέρνει" ? Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να κάνεις εσύ την αναζήτηση και να μας δώσεις λινκ. Λές κάτι βρε αδερφε...ε, πες το ολοκληρωμένα.Μπορεί να χεις και δίκιο και να διορθωθεί κάτι.Πώς να σε πάρουμε στα σοβαρα? Αν δε θές να έρθεις σε αντιπαράθεση μη γράφεις τίποτα.Εξάλλου για τι αντιπαράθεση μιλάς.Δε θα σε σκοτώσει κανένας...απόψεις λέμε. Εκτός και αν κάνεις χαβαλέ οπότε πάω πάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.