mikelamar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εχουμε χρησιμοποιησει το WMMaker για να κανουμε τις παλιες μας βιντεοκασετες(απο βιντεοκαμερα τραβηγμενες) DVD. Εχουν περαστει στο HD και εχουν γραφτει με το Nero σε DVD το οποιο ομως παιζει στο pc αλλα δεν παιζει στα επιταπεζια DVD. Εμενα μου το δωσαν αυτο το DVD μηπως βγαλω ακρη. Δεν μπορω να δω τι μορφη ειναι το αρχειο που ειναι γραμμενο στο DVDaki. Δεν εχω ασχοληθει ξανα με τετοιες μετατροπες. Μπορει καποιος να με βοηθησει. Ευχαριστω.
Trapper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Πρέπει να βρεις τι μορφής είναι το αρχείο μέσα στο DVD (πχ avi, mpeg κτλ). Στη συνέχεια βάλτο μέσα στο σκληρό σου δίσκο και με ένα κατάλληλο πρόγραμμα (όταν βρεις την κατάληξη θα ξέρεις ποιο πρόγραμμα χρειάζεται ψάχνοντας σε αυτή την κατηγορία) μετετρεψέ το σε DVD.
mikelamar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αυτο δε λεω κ εγω αλλα δεν φαινετε αν ειναι mpeg?
mikelamar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μηπως εχουμε καποιον οδηγο γι'αυτη την περιπτωση?
mikelamar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Τι γινεται ρε παιδια δεν υπαρχει οδηγος για να κανουμε τις βιντεοκασετες dvd!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.