Προς το περιεχόμενο

Για ποιο λογο να το παρει κανεις;

gjimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
gjimmy esy tha apofasiseis,alla mi sigkrineis to ps2 me to 360...pws ginetai na rwtas tetoio prama.maresei pou les k ligo kalitera apo to ps2..

Γιατι ρε φιλαρακι δεν το εχω δει να παιζει σε αναλογικη τηλεοραση 2 φορες το εχω δει και αυτες σε LCD.Αν ειναι να μην βλεπω στην δικια μου τηλεοραση διαφορα τοτε να περιμενω να παρω και LCD και μετα το 360

Δημοσ.
Εγω να το παρω η να μην το παρω;Θα φαινεται τουλαχιστον λιγο καλυτερα στην αναλογικη τηλεοραση μου απο το PS2;

TERAAAAASTIA diafora.....parto to timimeno......tha dikaiotheis :mrgreen:

Δημοσ.
TERAAAAASTIA diafora.....parto to timimeno......tha dikaiotheis :mrgreen:

Ελπιζω να μην το μετανοιωσω και το πουλαω μετα.Την δευτερα θα παω να το παραγγειλω.

Δημοσ.
Ελπιζω να μην το μετανοιωσω και το πουλαω μετα.Την δευτερα θα παω να το παραγγειλω.

oraios....pare mazi kai COD3 kai paraskeui GOW...tha lioseis :-D

Δημοσ.
kai se mi HD tileorasi na to valeis gia arhi , i diafora pou tha deis pali tha ine terastia.

Θα πω εντυπωσεις την αλλη βδομαδα που θα το εχω.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που μου δωσατε και ελπιζω να μην το μετανοιωσω.Και κατι αλλο αν θελω να το συνδεσω με το μονιτορ του pc το καλωδιο πωλειται ξεχωριστα και ποσο κανει;

Δημοσ.

Πεστε μου και κατι αλλο ρε παιδες μπορω να κατεβαζω παιχνιδια να τα τρεχω στον σκληρο του 360 και να τα παιζω;

Δημοσ.
Πεστε μου και κατι αλλο ρε παιδες μπορω να κατεβαζω παιχνιδια να τα τρεχω στον σκληρο του 360 και να τα παιζω;

ta arcade paixnidia meso XBOX Live me ena mikro antitimo

Δημοσ.

Βρηκα μια σελιδα που εχει βιντεο απο ολα τα παιχνιδια του 360,και επαθα την πλακα μου παιδια.Ακομα να κλεισω το σαγονι μου.Τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το gears of war;Υπαρχει εδω στην ελλαδα να το παρω;Οποτε ειχατε δικιο πρεπει να ελεγα Μ@λ@κιες αν εχει διαφορα το 360 με το PS2.Εχει χαώδης διαφορα.

http://xbox360.ign.com/

Δημοσ.
Βρηκα μια σελιδα που εχει βιντεο απο ολα τα παιχνιδια του 360,και επαθα την πλακα μου παιδια.Ακομα να κλεισω το σαγονι μου.Τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το gears of war;Υπαρχει εδω στην ελλαδα να το παρω;Οποτε ειχατε δικιο πρεπει να ελεγα Μ@λ@κιες αν εχει διαφορα το 360 με το PS2.Εχει χαώδης διαφορα.

http://xbox360.ign.com/

Άν σου πω ναι έλεγες Μ@Λ@ΚΙΕΣ θα παρεξηγηθείς ;;;

Δημοσ.
Άν σου πω ναι έλεγες Μ@Λ@ΚΙΕΣ θα παρεξηγηθείς ;;;

Οχι φιλε μου δεν θα παρεξηγηθω γιατι ναι ελεγα μ@λ@κιες αλλα ειχα δει μονο ενα παιχνιδι και δεν του εδωσα και μεγαλη σημασια στην λεπτομερεια.Τωρα ομως που ειδα τα βιντεο δεν κρατιεμαι για να το παρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...