xrest Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 gjimmy esy tha apofasiseis,alla mi sigkrineis to ps2 me to 360...pws ginetai na rwtas tetoio prama.maresei pou les k ligo kalitera apo to ps2..
gjimmys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 gjimmy esy tha apofasiseis,alla mi sigkrineis to ps2 me to 360...pws ginetai na rwtas tetoio prama.maresei pou les k ligo kalitera apo to ps2.. Γιατι ρε φιλαρακι δεν το εχω δει να παιζει σε αναλογικη τηλεοραση 2 φορες το εχω δει και αυτες σε LCD.Αν ειναι να μην βλεπω στην δικια μου τηλεοραση διαφορα τοτε να περιμενω να παρω και LCD και μετα το 360
ultralisk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Εγω να το παρω η να μην το παρω;Θα φαινεται τουλαχιστον λιγο καλυτερα στην αναλογικη τηλεοραση μου απο το PS2; TERAAAAASTIA diafora.....parto to timimeno......tha dikaiotheis
gjimmys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 TERAAAAASTIA diafora.....parto to timimeno......tha dikaiotheis Ελπιζω να μην το μετανοιωσω και το πουλαω μετα.Την δευτερα θα παω να το παραγγειλω.
ultralisk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ελπιζω να μην το μετανοιωσω και το πουλαω μετα.Την δευτερα θα παω να το παραγγειλω. oraios....pare mazi kai COD3 kai paraskeui GOW...tha lioseis
gjimmys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 oraios....pare mazi kai COD3 kai paraskeui GOW...tha lioseis Μαλλον θα παρω το πακετακι με το pro ev 6
ababapanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 kai se mi HD tileorasi na to valeis gia arhi , i diafora pou tha deis pali tha ine terastia.
gjimmys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 kai se mi HD tileorasi na to valeis gia arhi , i diafora pou tha deis pali tha ine terastia. Θα πω εντυπωσεις την αλλη βδομαδα που θα το εχω.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που μου δωσατε και ελπιζω να μην το μετανοιωσω.Και κατι αλλο αν θελω να το συνδεσω με το μονιτορ του pc το καλωδιο πωλειται ξεχωριστα και ποσο κανει;
gjimmys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Πεστε μου και κατι αλλο ρε παιδες μπορω να κατεβαζω παιχνιδια να τα τρεχω στον σκληρο του 360 και να τα παιζω;
ultralisk Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Πεστε μου και κατι αλλο ρε παιδες μπορω να κατεβαζω παιχνιδια να τα τρεχω στον σκληρο του 360 και να τα παιζω; ta arcade paixnidia meso XBOX Live me ena mikro antitimo
gjimmys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Βρηκα μια σελιδα που εχει βιντεο απο ολα τα παιχνιδια του 360,και επαθα την πλακα μου παιδια.Ακομα να κλεισω το σαγονι μου.Τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το gears of war;Υπαρχει εδω στην ελλαδα να το παρω;Οποτε ειχατε δικιο πρεπει να ελεγα Μ@λ@κιες αν εχει διαφορα το 360 με το PS2.Εχει χαώδης διαφορα. http://xbox360.ign.com/
ultralisk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 episima vgainei tin paraskeui....isos kapoia katastimata to vgaloun kai pio noris.....oti kalitero iparxei se thema grafikon auti ti stigmi
kratistos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Βρηκα μια σελιδα που εχει βιντεο απο ολα τα παιχνιδια του 360,και επαθα την πλακα μου παιδια.Ακομα να κλεισω το σαγονι μου.Τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το gears of war;Υπαρχει εδω στην ελλαδα να το παρω;Οποτε ειχατε δικιο πρεπει να ελεγα Μ@λ@κιες αν εχει διαφορα το 360 με το PS2.Εχει χαώδης διαφορα. http://xbox360.ign.com/ Άν σου πω ναι έλεγες Μ@Λ@ΚΙΕΣ θα παρεξηγηθείς ;;;
gjimmys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Άν σου πω ναι έλεγες Μ@Λ@ΚΙΕΣ θα παρεξηγηθείς ;;; Οχι φιλε μου δεν θα παρεξηγηθω γιατι ναι ελεγα μ@λ@κιες αλλα ειχα δει μονο ενα παιχνιδι και δεν του εδωσα και μεγαλη σημασια στην λεπτομερεια.Τωρα ομως που ειδα τα βιντεο δεν κρατιεμαι για να το παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.