Προς το περιεχόμενο

Για ποιο λογο να το παρει κανεις;

gjimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
File san to gameboy to palio me to tetris dwro kai ta akoystika,den einai tipota!:-D

Tί μου θύμησες τώρα!

Παρακαλούσα τους γονιούς μου ένα ολόκληρο χρόνο να μου το αγοράσουν. Τελικά μου το πήραν για τα γεννέθλιά μου (τον Αύγουστο) μετά από 11 ολόκληρους βασανιστικούς μήνες μαζί με το Τέτρις. Ο καημένος επειδή δεν είχα λεφτά, θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για να μου πάρουν άλλο παιχνίδι. Οπότε το Τέτρις το ξέσκησα στο παίξιμο.

2 μήνες περάσαν (ή παραπάνω?) και μαζί με έναν φίλο μου πήγαμε για μπασκετάκι.

Στον γυρισμό, περάσαμε μπροστά από ένα παιχνιδάδικο και είδαμε πολλά παιδιά μαζεμένα. Πήγαμε να μάθουμε τί παίζει, και τελικά ήταν ένας διαγωνισμός, ο οποίος γινόταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο εδώ και ένα μήνα, όπου τα παιδιά παίζαν ένα παιχνίδι GameBoy σε εκείνο το κιόσκι που είχε τη μορφή τεράστιου Gameboy.

Οι καλύτεροι προκρίνονταν στο διαγωνισμό της επόμενης εβδομάδας και ούτο κάθεξης.

Τώρα ήταν ο τελικός, όπου οι 10 καλύτεροι θα διαγωνίζονταν για ένα Gameboy και το Super Mario!

Ρώτησα τα παιδιά αν θα μπορούσα να συμμετάσχω κι εγώ και μόνο που δεν με έφαγαν ζωντανό για το θράσος μου, εφόσον φυσικά μου εξήγησαν ότι τώρα ήταν ο τελικός και έπρεπε να είχα δηλώσει συμμετοχή πρίν από ένα μήνα.

Είδε ο καταστηματάρχης τη φασαρία και ήρθε να δεί τι παίζει. Με τα πολλά με άφησε να πάρω μέρος στο διαγωνισμό, αφού προηδοποίησε τους υπόλοιπους ότι όποιος με χτυπήσει θα βγεί εκτός διαγωνισμού.

Αλλά σε τί παιχνίδι θα διαγωνιζόμασταν? Ο καταστηματάρχης δεν είχε αποφασίσει ακόμα, και τα παιδιά το καθένα φώναζε να διαγωνιστούμε στο παιχνίδι που ο καθένας ήξερε καλύτερα.

Τελικά αποφάσισε να διαγωνιστούμε στο Τέτρις και μετά από μία ωρίτσα, που τελείωσε ο διαγωνισμός, έφυγα μαζί με τον φίλο μου, παρέα με το ολοκαίνουργιο Gameboy μου και το Super Mario.

Aπό τα πιό ότι ναναι καλύτερα σκηνικά της ζωής μου...

Δημοσ.

Κατα αρχην να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν η με θετικα σχολια η με αρνητικα προς το τι ζηταω.Δεν κραταω κακια σε κανεναν.Αυτο που με προβληματιζει για το 360 ειναι οτι δεν εχω καποια τηλεοραση LCD αλλα μια αναλογικη 28΄.Και διαβασα οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τις κονσολες του 360.Να παρω το 360 να μην βλεπω διαφορα μεγαλη στην τηλεοραση που εχω και να αναγκαστω να τα σκασω και να παρω μια LCD; Μου φαινεται πως για να ευχαριστηθω game πρεπει να βαλω χοντρα το χερι στην τσεπη.Ασε που δεν παιζω και πολυ και δεν νομιζω να χρησιμοποιησω το LIVE.Δεν ξερω τι θα κανω παντως σας ευχαριστω για αλλη μια φορα

Δημοσ.
Κατα αρχην να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν η με θετικα σχολια η με αρνητικα προς το τι ζηταω.Δεν κραταω κακια σε κανεναν.Αυτο που με προβληματιζει για το 360 ειναι οτι δεν εχω καποια τηλεοραση LCD αλλα μια αναλογικη 28΄.Και διαβασα οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τις κονσολες του 360.Να παρω το 360 να μην βλεπω διαφορα μεγαλη στην τηλεοραση που εχω και να αναγκαστω να τα σκασω και να παρω μια LCD; Μου φαινεται πως για να ευχαριστηθω game πρεπει να βαλω χοντρα το χερι στην τσεπη.Ασε που δεν παιζω και πολυ και δεν νομιζω να χρησιμοποιησω το LIVE.Δεν ξερω τι θα κανω παντως σας ευχαριστω για αλλη μια φορα

Δέν έχει πρόβλημα το XBOX360 με τις αναλογικές τηλεοράσεις. Μιά χαρά θα σου παίζει.

Απλώς τα γραφικά του φαίνονται σε όλο τους το μεγαλείο σε HD-TVs.

Από την άλλη, εφόσον είσαι αναποφάσιστος, μή βιάζεσαι. Κάτσε, ενημερώσου τί παίζει ακριβώς με τη κονσόλα, τί παιχνίδια έχει, τί θα βγεί στο μέλλον και αποφασίζεις εν συνεχεία.

Δημοσ.
Δέν έχει πρόβλημα το XBOX360 με τις αναλογικές τηλεοράσεις. Μιά χαρά θα σου παίζει.

Απλώς τα γραφικά του φαίνονται σε όλο τους το μεγαλείο σε HD-TVs.

Από την άλλη, εφόσον είσαι αναποφάσιστος, μή βιάζεσαι. Κάτσε, ενημερώσου τί παίζει ακριβώς με τη κονσόλα, τί παιχνίδια έχει, τί θα βγεί στο μέλλον και αποφασίζεις εν συνεχεία.

Ελεγα να περιμενα το PS3 αλλα απο οτι διαβαζω το 360 ειναι καλυτερο και οσο γνωριζω το μονο παιχνιδι που δεν θα ειναι προς το παρον στο 360 ειναι το gran turismo η κανω λαθος;

Δημοσ.
Ελεγα να περιμενα το PS3 αλλα απο οτι διαβαζω το 360 ειναι καλυτερο και οσο γνωριζω το μονο παιχνιδι που δεν θα ειναι προς το παρον στο 360 ειναι το gran turismo η κανω λαθος;

Κοίταξε, με το PS3 είναι λίγο περίεργο το πράγμα, διότι αδυνατεί να μας εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής.

Και είναι βέβαιο ότι επί του παρόντως το XBOX360 έχει σαφώς περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια.

Σίγουρα όμως και το PS3 θα έχει πολύ καλά παιχνίδια, στο μακρινό μέλλον όμως, μιάς και αν είμαστε τυχεροί θα το έχουμε τον Μάρτιο του 2007.

Άποψή μου είναι ότι εφόσον δεν έχεις HD-TV, να πάς με το XBOX360, διότι με το PS3 τζάμπα και βερεσέ θα δώσεις τα έξτρα λεφτά που κοστίζει λόγω του BR-Player που έχει.

Φυσικά, υπάρχει και το Nintendo Wii, αλλά αυτό είναι τελείως άλλη ιστορία...

Δημοσ.
Κοίταξε, με το PS3 είναι λίγο περίεργο το πράγμα, διότι αδυνατεί να μας εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής.

Και είναι βέβαιο ότι επί του παρόντως το XBOX360 έχει σαφώς περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια.

Σίγουρα όμως και το PS3 θα έχει πολύ καλά παιχνίδια, στο μακρινό μέλλον όμως, μιάς και αν είμαστε τυχεροί θα το έχουμε τον Μάρτιο του 2007.

Άποψή μου είναι ότι εφόσον δεν έχεις HD-TV, να πάς με το XBOX360, διότι με το PS3 τζάμπα και βερεσέ θα δώσεις τα έξτρα λεφτά που κοστίζει λόγω του BR-Player που έχει.

Φυσικά, υπάρχει και το Nintendo Wii, αλλά αυτό είναι τελείως άλλη ιστορία...

Πηγα στο πλαισιο να παρω κατι dvd αδεια και ξαναειδα το 360 να το παιζει ενας μικρος με το Pro Evolution Soccer 6 σε μια lcd οθονη .Ηταν πολυ καθαρο.Ρωτησα τον πωλητη εκει αν παιζει ετσι καθαρα και σε αναλογικη τηλεοραση και μου ειπε πως μονο του κανει συγχρονισμο στην τηλεοραση που του βαζεις και φαινεται μια χαρα.Πηγα μετα σε μια expert κοντα στο σπιτι μου να το παρω απο εκει με δοσεις φυσικα και μου ειπε πως εχει ενημερωση οτι θα υπαρξει προβλημα με τους τιτλους δεν θα υπαρξουν πολλοι.Εγω βεβαια δεν τον πολυπιστεψα αλλα του ειπα πως θα του πω αυριο αν θα το παρω.

Δημοσ.
φυσικα και μου ειπε πως εχει ενημερωση οτι θα υπαρξει προβλημα με τους τιτλους δεν θα υπαρξουν πολλοι

oti nanai lene autoi oi pwlites.auto einai to ligotero.dw sto plaisio se ena filo eixan dwsei mobo pouxe pane agp l pcx,k toupan oti mporei na kanei sli me idia karta alla i mia na einai agp k i alli pcx..axax

kane file m mia ereuna monos sou k krine ti thes k ti titlous tha exei to kathena.k pare i 360 i wii stis 8 dekembriou i ps3 kapoia stigmi tin anoiksi

Δημοσ.
file partw kai min akous kanenan. kai den tha to metanioseis.

Δεν θα παιζω παιχνιδια LIVE σιγουρα, δεν με ενδιαφερουν,δεν παιζω γενικα πολυ. Τωρα αν γουσταρω να παιξω κανα παιχνιδακι θελω να ειναι τελειο σε ολα.Αξιζει να δωσω 430 euro μονο για αυτα;Dvd εχω και μαλιστα φοβερο sony και dvdrecorder ειναι να πω θα το εχω και για ταινιες το 360.Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος

Δημοσ.
poies einai oi agapimenes sou katigories sta games?k giati de pairneis ena core me mia memory card k telos?afou den asxolise poli

Mου αρεσουν οι περιπετειες,τρομου και αθλητικα.Ποσο εχει το core μαζι με την memory card και ποιες οι διαφορες απο το κανονικο 360;

Δημοσ.

335 tha sou bgei to tha sou bgei to core+mem.i diafora einai oti to core den exei wireless,skliro disko,component cable,headset k to portaki mprosta einai aspro plastiko anti gia nikel.e gia auta pou paizeis to 360 den prokeitai naxei pote problima.opws k to ps3 dld.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...