Προς το περιεχόμενο

Για ποιο λογο να το παρει κανεις;

gjimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θετω ενα ερωτημα και αν εχει ξαναερωτηθει παρακαλω να σβηστει.Για ποιο λογο καποιος που εχει PS2 να παρει το xbox360;Δεν λεω για το PS3 γιατι παει μακρια η βαλιτσα.Τι παραπανω προσφερει το xbox360 εκτος απο τα γραφικα που δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη διαφορα και το ασυρματο χειριστηριο.Σκεφτομαι να το παρω και θελω μια δικαιολογια για να κανω αυτην την αναβαθμιση,αν ειναι αναβαθμιση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

diavaza to minima sou kai skeftomoun ti na sou apantiso,mexri pou eida to

Τι παραπανω προσφερει το xbox360 εκτος απο τα γραφικα που δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη διαφορα και το ασυρματο χειριστηριο

kai katalava oti kaneis plaka :mrgreen: .....LOOOOOL,kalo re.......ksero kati kala me ksanthies 8)

Δημοσ.
diavaza to minima sou kai skeftomoun ti na sou apantiso,mexri pou eida to

kai katalava oti kaneis plaka :mrgreen: .....LOOOOOL,kalo re.......ksero kati kala me ksanthies 8)

Σοβαρα δεν κανω πλακα πες μου την γνωμη σου φιλε μου

Δημοσ.

ο ultralisk στα λέει καλά τα γραφικά είναι η μέρα με τη νύχτα ακόμη και xbox να έπαιρνες πάλι σαν αναβάθμιση θα σου φαινόταν...

αν μιλάς σοβαρά δες το topic για xbox360 εντυπώσεις και ρίξε μια ματιά στα screenshots άπο gears of war και cod.

δεν είναι μόνο γραφικά που προσφέρει αλλά και καλύτερο gameplay online gaming με ευκολία κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

να σου πω εγω την διαφορα που εχω και τα δυο. και φαντασου οτι το xbox 360 το πηρα μονο και μονο επειδη μου το εδωσε ενας φιλος σε καλη τιμη.

Λοιπον απλα για να σου εξηγησω. αν εχεις τα φραγκα να παρεις μια HDMI οθονη θα παιζεις σε αναληση 1366 x 768 ενω στην απλη οθονη παιζεις σε χειροτερη και απο 630 χ 480. αρα για να το καταλαβεις ακομα καλυτερα παρε ενα παιχνιδι στον υπολογιστη και βαλε αυτες τις δυο αναλυσεις.

Βαλε τωρα μεσα σε αυτα και ολα τα εφε που εχουν παραπανω τα παιχνιδια.

εγω παντος το ειπα παρεξηγησει. επειδη βγηκε τοσο νωρις ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι απλα μια κονσολα καλυτερη απο το PS2. τελικα ομως απο οτι βλεπω και ολα τα videos που εχω δει και για το PS3 οχι μονο ειναι πολυ ανωτερο απο το PS2. αλλα η κοντρα αναμεσα σε αυτο και το PS3 θα ειναι μεγαλη.

Δικη μου γνωμη να το παρεις. μεχρι με το καλο να πεσει η τιμη του PS3 στα 300 ευρω. και μετα βλεπεις. (αυτο θα κανω εγω)

Δημοσ.

Apla ean exeis mia kali othoni,

einai to monadiko gadget pou mporeis na sundeseis gia na goustareis...

kata ta alla, i diafora metaxi ps2 kai 360,

einai i idia me psx me ps2, diladi kamia.

Δημοσ.

ε κοιτα μια φορα κανει ενας φιλος μου αν ηταν να ειχα παρει ps2 8α κραταγα και το παλιο μου το αταρι ;p σκεψου οτι το XBox 1 ειναι καλυτερο απο το ps2 φαντασου το 360, οχι δεν ειμαι φαν μπου ;p κανενως παιρνω και υποστηρηζω οτι θεορω πως ειναι καλητερο κατα την αποψη μου

edit

twra p to paratirw ime ke poli anor8ografos ;p

Δημοσ.

Δε νομιζω να κανει πλάκα. Ιδιο gameplay με σαφώς καλύτερα γραφικά και ηχητικά εφέ. Τι όμως κερδίζει πραγματικά? Οπως είπε και ένας φίλος παραπάνω είναι σαν το PSX με το PS2. Δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό στον τρόπο παιχνιδιού εκτός από μια σύγχρονη CPU και μια σύγχρονη GPU.

Δημοσ.

heyou ase na kseroume meis ti prosferei pou to xoume.an esy nomizeis oti mono auta dinei tote perastika.mono oi titloi pou tha iparxoun gia ta ps3-360 ftanoun,k ksana na anaferoume 1000000 FORA oti to next gen den einai grafika k ixos.ta nea mixanimata prosferoun nea psychics,animations,realismo pou boitha to gameplay na ginetai kalitero.ante giati exei ginei karamela epitelous auto to thema..ksafnika kapoioi anakalipsan ton troxo..

Δημοσ.

...και γω τωρα που ερχονται χριστουγεννα εχω

αποφασησει να μου φερει ο αγιος βασιλης το 360.

ο λογος που το επιλλεγω ειναι σιγουρα τα γραφικα

του.το μονο που με προβληματιζει(και το εχω ξαναπει

σε αλλο τοπικ και εχω παρεξηγηθει)

ειναι οτι πασχει σε ποικιλια τιτλων.

Μην αρχιζετε να κραζετε παλι.......

ισως για να αναπτυχθουν τιτλοι οπως το gow

να χρειαζεται αρκετος χρονος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...