Skia11 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Kai itan anaggi na trexeis germania gia na tin pareis?Den tin epairnes apo do? http://www.e-gate.gr/default.aspx?prodid=8758 Kai pio ftina tha sou erxotan,kai pio grigora kai an exeis tipota provlimata ante na trexeis pali tin othoni stin germania opos to pallikari edo pou tin trexei akoma stin gallia!! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162859 Την είχα παραγγείλει 2 βδομάδες πριν anyway ty for the tip Ας μεταφέρω πρώτες εντυπώσεις λοιπόν: 1. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! η SM913Ν που έχω μπροστά της φαίνεται σαν οθόνη laptop. 2. Looks: Εμφανισιακά φαίνεται πολύ όμορφη, η βάση είναι πανεύκολο να συναρμολογηθεί και αρκετά solid για το μέγεθος της οθόνης. Το panel περιβάλεται απο μαύρο πλαστικό (γυαλιστερό) το οποίο με τη σειρά του περιβάλεται απο λέπτο νίκελ, επίσης η βάση απο πίσω έχει clips για το συμμάζεμα των καλωδίων. 3. Package: Στο πακέτο έχει τα πάντα απο καλώδια ( vga,dvi,τροφοδοτικό και καλώδιο ηχείων), τα κλασσικά manual και drivers cd. 4. Στο διαταύτα λοιπόν: Θα αρχίσω με τα δυο αρνητικά που εντόπισα α) Backlight bleeding Δυστυχώς αν είναι κάτι που το αντιπαθείτε η συγκεκριμένη οθόνη δεν θα σας ικανοποιήσει στο τομέα αυτόν. Για να είμαι ειλικρινής το bleeding είναι το ίδιο αν όχι λιγότερο με την SM913Ν κάτι το οποίο είναι εμφανές σε σκοτεινές σκηνές σε ταινίες και games ( το bleeding παρουσιάζεται στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης ) κατά τα άλλα δέν είναι τόσο εμφανές παρά μόνο αν είστε συνέχεια στα σκοτάδια :-| . β)καμμένα pixel: Εντόπισα ενα stuck (κόκκινο) pixel το οποίο για να το βρώ έψαξα άρκετα και το ανακάλυψα με την οθόνη να είναι σε λευκό φόντο στο κάτω κάτω μέρος τής οθόνης και φαίνεται μόνο αν κοιτάξεις απο ΠΑΡΑ πολύ κοντά ( θα δοκιμάσω μερικά utilities που βρήκα για fix τις επόμενες μέρες) κατά τα άλλα απλά το αναφέρω γιατί γνωρίζω πως είναι κάτι που απασχολεί όλους σχεδόν που ψάχνουν για να αγοράσουν tft ,δεδομένου του μεγέθους της οθόνης τέλος αναφέρω οτι το stuck pixel χάνεται και φαίνεται μόνο απο 3-4 εκατοστά απόσταση. 5. Χρώματα (θα το πω αγγλιστί ): OMFG, τα χρώματα είναι εκπληκτικά χωρίς ανομοιομορφίες, ζωντανά και μου θύμησε χαλαρά CRT στην αποδοσή τους ( η γυναίκα μου δουλεύει αρκετά με αρχιτεκτονικά progs και έτσι είχα και 2η γνώμη στο τομέα αυτό ) . 6. Brightness: Αρκετά φωτεινή κάτι το οποίο ρύθμισα απο το OSD στα δικά μου μέτρα. 7. OSD: Τα buttons του OSD είναι στο κεντρικό μπροστινό μέρος της οθόνης λίγο μικρά και λεπτά η αλήθεια είναι αλλά μετά απο 10 λεπτά πειραματισμού με τα settings τα συνηθίζεις. Το OSD έχει τα πάντα απο ρυθμίσεις καθώς και αρκετά presets όπως game, scenery, movie, text, standard, vivid και κανα δύο άλλα που δε θύμάμαι τώρα. Επίσης τα audio controls των ηχείων ρυθμίζονται απο το OSD κάτι όχι και τόσο βολικό. 8. Windows environment: Περνώντας απο την SM913Ν στην 22αρα είναι σα να έβλεπες τα windows απο την κλειδαρότρυπα και ξαφνικά κάποιος να άνοιξε την μπαλκονόπορτα , φχαριστιέσαι το browsing , να δουλεύεις σε word και γενικότερα κάνει τα tasks στα windows πιο πολύ fun παρά...tasks. H native των 1680*1050@60Hz προσφέρει άπλετο desktop που πιστεύω θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καθώς ολα φαίνονται crystal clear και χωρίς τίποτα που να δυσκολεύει ή να κουράζει τον χρήστη. 9. My fav topic: GAMES :twisted: Παίζοντας games στη συγκεκριμένη wide ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τα HL2, COD2, Dark messiah και WoW που πρόλαβα να βάλω ήταν τόσο φοβερά στη VX2235WM που αναγκάστηκα να σηκωθώ μόνο όταν η γυναίκα μου με απείλησε με εμπάργκο στο sex και το φαϊ :roll: Τα χρώματα καταπληκτικά, ghosting ούτε και στα γρηγορότερα FPS scenes ( 5ms response time ) και το wide να δίνει ρέστα στο immersion στα παιχνίδια, πολύ απλά να το πώ η συγκεκριμένη οθόνη είναι σκέτο χάσιμο στα games απο όλες τις απόψεις. 10. Movies Το LoTR και το The da Vinci code που έβαλα δειγματοληπτικά μου άφησαν την εντύπωση πως η VX2235WM θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει μέρος ενός HTPC , κίνηση , χρώματα και το wide δίνουν ένα αποτέλεσμα παραπάνω απο ικανοποιητικό. 11. World of Warcraft, ειδική μνεία στο my fav game of all times : Το επίπεδο του immersion στο συγκεκριμένο game ήταν κάτι που δε το περίμενα με τίποτα, ήταν σα να έμπαινα στο WoW για πρώτη φορά ( 2 years in the game ) και κάνω ειδική μνεία γιατί ενώ και τα άλλα games ήταν φοβερά στη VX2235WM, το συγκεκριμένο game στη συγκεκριμένη οθόνη κυριολεκτικά με ρούφηξε στο κόσμο του κάτι που δε το περίμενα μετά απο 2 χρόνια εξοικίωσης με το WoW νομίζοντας ότι δε θα μπορούσα να ξανανιώσω την έξαψη της πρώτης φοράς που loggara στο WoW και έπαιξα τα πρώτα lvls μου στον υπέροχο κόσμο του. 12. Σόρρυ αν σας έπριξα με τα νούμερα Pros: + ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ + Χρώματα + Looks ( υποκειμενικό ) + No ghosting + Games and Movies look great + Windows look fantastic + τιμή 500 euro ( στα θέτικα το βάζω πάντα σε συνάρτηση με το τι σου παρέχει κάθε τι που αγοράζουμε και όχι μόνο με γνώμονα το τι είναι φτηνότερο) + το WoW!!!!! Cons: - Backlight bleeding - 1 καμμένο pixel - Τα ηχεία της οθόνης είναι...ηχεία οθόνης και τίποτα παραπάνω :-| Overall Score ( πσσσσσσ τι λε ρε μεγάλε reviewer ) 8.5/10 Υ.Γ. Συγνώμη για την έλλειψη pics αλλά δεν έχω ιδέα πως να ανεβάσω thumbnails, αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να το κάνω θα το εκτιμούσα αν βοήθούσε.
paparoupas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Με γεια!! Για καμμενα πιξελ τι εγγυηση εχει?
Skia11 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Με γεια!! Για καμμενα πιξελ τι εγγυηση εχει? Απ' οτι διάβασα στο site απο 20" και πάνω είναι 10 καμμένα ή stuck pixels, αλλά δε με απασχολεί καθώς το συγκεκριμένο είναι ανύπαρκτο ουσιαστικά .
Bigi444444 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Με γειές και από εμένα! Για εικόνες πας σε ένα δωρεάν host σαν το imageshack.us ας πούμε, ανεβάζεις την εικόνα και μετά στην απάντησή σου βάζεις το λινκ με το thumbnail που σου έδωσε. Βάλε καμία, είναι ενδιαφέρον...
nikostz9 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 πολυ καλο το review σου αν μπορεις βαλε και καμια φωτο της οθονης.
nik7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά θα συμφωνήσω απόλυτα όντας κάτοχος μίας τέτοιας... μαμάει... και δέρνει αφήστε που είναι πολύ φτηνή για 22άρα... φωτογραφίες τι να σας ανεβάσει???πηγέντε στο σίτε της viewsonic.. : http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2235wm/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.