coolajami Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Παιδιά έχω ένα cd με τον Χάρτη της Θεσσαλονίκης απο την Omicron. Σε αυτό το χάρτη γίνεται το εξής κουφό. Αν και είναι δωρεάν το πρόγραμμα λειτουργεί για εναν χρόνο καθώς έχει ημερομηνία που λήγει η χρήση του(μεχρί 12/9/2002)! Δοκίμασα να το ξεγελάσω αλλάζοντας την ημερομηνία αλλά μάταια. Μήπως ξέρει κανείς κανένα crack το οποίο θα μου επιτρέψει να το παρατήνω την χρήση του για λίγο ακόμα μέχρι να βρώ την καινούρια εκδοση; Και ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ την καινουρια εκδοση;
Jastonas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 gia pes pou brhkes auto to xarth, k 8a to psaksw mhpws ginetai na to ksegelaseis kapws.... etsi sto asxeto den mporw na boh8hsw egw porswpika...
coolajami Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2002 Το cd με τον χάρτη το μοιράζουν δωρεάν στο Παπασωτηρίου,Πλαίσιο,Zeroone και σε κάποια άλλα καταστήματα. Πάνω στο cd γράφει "οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης" Είναι πολυ καλός χάρτης και κλάσεις ανώτερος απο τον Hellas Navigator που είναι μάπα και τον πληρώνεις. Βασικά από ότι ξέρω δεν κυκλοφόρησε ακόμα η νέα έκδοση αυτού του χάρτη από ότι φαίνεται και απο το Site της εταιρίας που το φτίαχνει (http://www.omicron.gr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.