poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μα ακους εκει 3η βδομαδα!! Αμα θελει να παει στην Σουηδια να ζησει. Και αφου τον λεει ποτε γιατι του δινει λεφτα? Να κοψει και το τηλεφωνο! Αιντε sto ote douleueis rodeliari kai se thixane?nai ine xeftila treis bdomades kai ena mina epidi den iparxei zitisi.giati otan thes kati pas kai to agorazeis kai den kaneis 100000 diagonismous gia na pareis sto telos to xirotero px marak dslam.kai oute dinei sintaxiodotiseis otan erxetai oli i douleia.
Isobitis_r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 rodeliaris xalarwse ligaki giati an se anaferei kaneis oyte ki edw den 8a mporeis na grafeis kai na ksespas.... Sth teliki to oti xrisimopoieis nickname kai oxi alh8ino den simainei oti kribese, kai na to allakseis an ksana petyxw analogo post soy mesa sto forum 8a katalabw poly eykola oti einai ekeino to asimanto an8rwpaki poy krybete pisw apo ena psebdonymo gia na poylisei ntabatziliki kai magkia. To paketo 8a einai poly apla oti enw esy 8a kaigese na ma8eis kati (kai gia to opoio 8a rwtas), egw prwsopika kai na to kserw den 8a soy apantisw. Dystixos omws gia sena mono magkia den poylas ayth th stigmh.... Fysika xwreis "filika panta" Rastafar koitakse na deis paizoyn diafores "faseis" me to timing gia thn energopoihsh ths grammhs, exw dei na perimenoyn kai mina alla epeiseis exw dei na energopoioyn grammi se 3 meres, apla kane ligo ypomonh... (oso mporeis)
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 rodeliaris xalarwse ligaki giati an se anaferei kaneis oyte ki edw den 8a mporeis na grafeis kai na ksespas.... exei ginei hdh ayto....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.