jesE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Γεια χαρα. Κατ'αρχην συγχαρητηρια για το επιπεδο και το activity του forum. Θα ηθελα μερικες αποψεις και πληροφοριες. Θελω απο την PSTN γραμμη μου να ενεργοποιησω μια ADSL γραμμη. Τι Hardware χρειαζομαι? Τα διαφορα πακετα των Providers (πχ Forthnet-ADSL in a box) μπορουν να με εξυπηρετησουν? Καθε πληροφορια ειναι χρησιμη. Ευχαριστω προκαταβολικα.
RastaFar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 xreiazesai ena paketaki opos in-the-box con-x klp. pou periexei modem, filter, drivers.... xreiazesai ena antigrafo prosfatou logariasmou tou OTE.. xreiazesai 117 euro (gia forthnet) kai PARA MA PARA POLY YPOMONI MEXRI NA SIKOSOUN TA KOULA TOYS KAI NA PATISOUN TA KOUBAKIA NA SOU ALLAKSOUN TI GRAMMI APO TON pOTE.
kattistt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Η ενεργοποιηση απο PSTN -> ADSL συνηθως γινεται αυτοματα απο τους ISP's. Με εξαιρεση την Otenent και τα Office πακετα τους (πριν 2 χρονια που καναμε για τηνε ταιρια μου). Αλλιως ενα πακετακι με ADSL Internet συνδεση ειτε θες προπληρωμενο ειτε θες με μηναιο παγιο! Φωτοτυπια λογαριασμου ΟΤΕ και αν το τηλεφωνο ειναι σε αλλο ονομα απ' οτι το ονομα στην αιτηση για την ADSL συνδεση θα χρειαστεις και μια υπευθυνη δηλωση (ας με διορθωσει καποιος αν ειμαι λαθος). Και οπως ειπε και ο φιλος μας RastaFar πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ με τον Οτε!
doc1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 θυμάστε τις εποχές που για να βάλεις σταθερό τηλέφωνο έπρεπε να πας σε βουλευτή για να επισπεύσει τη διαδικασία διαφορετικά θα ήθελες χρόνια? Κάτι ανάλογο (περίπου δηλαδή) γίνεται με τις καθυστερήσεις για να σου βάλουν adsl. Βεβαια το μονοπώλιο θα το χάσει ο ΟΤΕ πολύ σύντομα με τους εναλλακτικούς που βάζουν ήδη τα δικά τους dslams. Έτσι, όπως τώρα σε παρακαλάνε να βάλεις σταθερό τηλ, σε κανα χρόνο θα σε παρακαλάνε να βάλεις adsl από τον ΟΤΕ... (γιατί θα τους ξεμείνουν όλες οι πόρτες απ' αυτούς που θα φύγουν) Απ' ότι κατάλαβα βάζεις πρώτη φορά adsl. Άρα δε τίθεται θέμα αλλαγής πακέτου. Πάντως σίγουρα να βάλεις πακέτο και όχι ξεχωριστή γραμμή απ' τον ΟΤΕ και ISP σύνδεση από provider γιατί τότε θα σου βγει 2πλάσια! Δες επίσης αν είσαι ΑΘήνα αν καλύπτεσαι από κανα ιδιωτικό δίκτυο (TELLAS Ζήστο, Vivodi) γιατί διαφορετικά θα σέρνεσαι κι εσύ αλλύπητα όπως και οι υπόλοιποι... Α, και μην ψαρώνεις απ' τις διαφορετικές ταχύτητες. Όλες τα ίδια σκ@τ@ κατεβάζουν... Είτε πάρεις 768, είτε 2048 το πολύ κανα 512 να βλέπεις με το υπέροχο δίκτυο του ΟΤΕ... Αυτά...
jesE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, με καλυψατε, θα ενημερωθω για τα πακετα, δεν σας ζαλιζω αλλο.
harkouts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Παιδια και εγω καινουργιος στον χωρο του Adsl πηρα το πακετο Adsl in a box στα 768 εστειλα την αιτηση στην Forthnet προχτες , τωρα διαβαζοντας οσα κολακευτικα γραφετε για να υποθεσω οτι θα ενεργοποιηθει χριστουγεννα? Περιοχη Παλληνη Αττικης Ευχαριστω
RastaFar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 harkouts... Join the Club. Pire til simera enas gnostos poy exei gnosto ston OTE kai tha to energopoihsoun tis 20 toy mina peripou.. eno to evala tis 20 toy proigoumenou. opote katalavaineis. kouragio
patrickdrd Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Κι εγώ ένα μήνα υπομονή έκανα... Δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε τον πΟΤΕ...
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Η ενεργοποιηση απο PSTN -> ADSL συνηθως γινεται αυτοματα απο τους ISP's. Με εξαιρεση την Otenent και τα Office πακετα τους (πριν 2 χρονια που καναμε για τηνε ταιρια μου).Αλλιως ενα πακετακι με ADSL Internet συνδεση ειτε θες προπληρωμενο ειτε θες με μηναιο παγιο! Φωτοτυπια λογαριασμου ΟΤΕ και αν το τηλεφωνο ειναι σε αλλο ονομα απ' οτι το ονομα στην αιτηση για την ADSL συνδεση θα χρειαστεις και μια υπευθυνη δηλωση (ας με διορθωσει καποιος αν ειμαι λαθος). Και οπως ειπε και ο φιλος μας RastaFar πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ με τον Οτε! Στο ADSL in a box, δε θελει εξουσιοδοτηση, αλλα αν η γραμμη του ΟΤΕ ειναι σε αλλο ονομα απο του προσωπου που κανει την αιτηση, τοτε το προσωπο αυτο οφειλει να υπογραψει πως εχει την εξουσιοδοτηση του ιδιοκτητη της γραμμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.