didimas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 γεια σας Αγορασα προχτες ενα noname. το εγκατεστησα σε μια abit bh6 slot 1 και τα xp sp2 εβαλαν αυτοματα τους drivers. η καρτα αναγνωριστηκε απο το συστημα κανονικα. εβαλα πανω το στικακι 4gb, αλλα τιποτα. εβαλα τους οδηγους που ειχε στο κουτι, τα ιδια. κατεβασα απο τη via τους τελευταιους, τζιφος. δοκιμασα σε ολες τις pci με ενα σκληρο εξωτερικο, ενα pda και ενα εκτυπωτη, ξανα τιποτα . δεν αναγνωριζει καμια συσκευη. απο τη διαχειριση συσκευων εκλεισα την επιλογη να σταματαει το ρευμα στα usb hubs αυτοματα για οικονομια. ολες οι παραπανω συσκευες δουλευουν παντου αλλου, ακομα και στο ιδιο pc αλλα στις usb 1. μπηκα και σε safe mode απεγκαταστησα ολους τους οδηγους και τους εβαλα απο την αρχη, τιποτα παλι. ξεχασα να πω πως ο δισκος εχει δικο του τροφοδοτικο οποτε δεν παιζει το θεμα του ρευματος. πηρα την καρτα και πηγα στο καταστημα να μου την αλαξουν αφου μανουριασα πρωτα και εκει δουλευε. τι μπορει να συμβαινει;
dpolal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 - Aσυμβατότητα h/w ίσως???? - Κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση των χρ????? - Κάτι άλλο????? Διαλέγεις και πέρνεις, αφού στην άλλαξαν από το κατάστημα τότε πάλι καλά να λές.
didimas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 οχι δεν καταλαβες καλα δεν μου την αλλαξαν. δεν τους αφορουσε το οτι σε μενα δεν δουλευει, τους αφορουσε μονο οτι δουλευε σ' αυτους. μαλιστα στην αρχη μου ειπαν οτι θα την τσεκαρουν, αλλα αν ειναι ενταξη θα εχει χρεωση.
gioannou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Kaka ta psemmata...An douleuei h karta den ypoxreountai na sthn alla3oun! Alla na thn eleg3oun kai an einai enta3ei na se xrewsoun...ANTE GEIA! Klasikes emporikes mp***ties...Gia na mhn bgoun zhmiwmenoi, zhtane kai ta resta!! H katastash einai oti otan bazeis p.x. to stikaki sou, einai san na mhn symbainei tpt?Oute mhnyma sta win, oute to lampaki tou na anapsei, oute kati ston Device Manager ?
didimas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 τελικα δεν μου χρεωσε τιποτα, αφου τους ειπα πρωτα πως τους την χαριζω. το πραγματικο θεμα ομως ειναι πως δεν εκανα την δουλεια μου. δεν πηγα να αγορασω απλα ενα κοντρολερ, πηγα να αγορασω ενα κοντρολερ που θα μου εκανε τη δουλεια μου. εφαγα τουλαχιστον τεσσερις ωρες ψαχνοντας στο ιντερνετ και αλλη μια ωρα για να παω στην αθηνα και να γυρισω απραγος. το λαμπακι του αναβει αλλα κατα τ' αλλα τιποτα
gioannou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Κάτσε ρε συ... Το λαμπάκι του ανάβει, αλλά στον Device Manager δεν βλέπεις ούτε κάν κίτρινα "?";Δεν παίζει ρε συ... Στον Event Viewer βλέπεις τίποτα κόκκινα "X";
didimas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 λοιπον θαυμαστικο εχω στο device manager στα ports στη συσκευη: OX16C95x Communications port (COM3) στο event viewer βρηκα ενα error την ημερα πρωτης εγκαταστασης της καρτας: oxser event 8 και στα properties του: user configuration for parameter\Device\oxer0 must have a base address.
masteripper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μυρίζομαι κατι σε hardware conflict.....για δοκίμασε απο το BIOS να απενεργοποιήσεις τις COM θύρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.