Creation Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Φίλτατοι, αντιμετωπίζω το εξής κουλό πρόβλημα. Ενώ έχω επιλέξει τον FireFox για προεπιλεγμένο browser, εν τούτοις σε μερικά προγράμματα όπως το OutLook επιμένει να μου ανοίγει τα links με τον Maxthon. Τί να του κάνω για να λογικευτεί το αλεπουδάκι; lol Thanx!
rallis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Έχω την εντύπωση οτι προγράμματα του στύλ msn messenger-outlook express και άλλα της microsoft δεν δέχονται για προεπιλεγμένους browsers άλλον από τον explorer.Τώρα εσένα γιατί σου τα ανοίγει με τον maxthon είναι ένα ερώτημα....
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Έχω την εντύπωση οτι προγράμματα του στύλ msn messenger-outlook express και άλλα της microsoft δεν δέχονται για προεπιλεγμένους browsers άλλον από τον explorer.Τώρα εσένα γιατί σου τα ανοίγει με τον maxthon είναι ένα ερώτημα.... Πιθανόν γιατί ο maxthon χρησιμοποιεί τη μηχανή του IE. Το ίδιο «πρόβλημα» έχω κι εγώ...
Eusebius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εδώ έχει διάφορα: http://www.google.com/search?q=firefox+default+browser+outlook Π.χ., How Do I Set Default Browser for Outlook
Cristina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Πιθανόν γιατί ο maxthon χρησιμοποιεί τη μηχανή του IE. Το ίδιο «πρόβλημα» έχω κι εγώ... Κι εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλά όχι μόνο με προγράμματα της MS. Τελικά το έλυσα με ένα προγραμματάκι. SetBrowser 1.4.
Creation Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Να 'σται καλά ρε παίδες. Έκανα δουλειά με το SetBrowser 1.4 και όλα πάνε ρολόι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.