Προς το περιεχόμενο

ti leei pali autos o euagelatos?

Captain_Morgan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια ο ανθρωπος κανει οτι θελει αφου ξερει να εκμεταλευεται πολυ καλα οτι του προσφερει η τηλεοραση...

Επισης ξερει οτι ολα αυτα δεν τα γνωριζουν πολλα ατομα και ετσι ειναι ευκολο να πεισει το κοινο του...

Τωρα το θεμα ειναι γιατι το κανει....

Δημοσ.
επισης πρεπει να ξερεις ο αλλος στο κινητο πως εχει γραψει ακριβως το ονομα, αλλο πχ να ειναι ΕΛΕΝΗ και αλλο ELENI.

sunlight το sharpmail ειναι δες στο

ναι αλλα αν στειλεις μηνυμα και αντι για αποστολεα ELENI η ΕΛΕΝΗ, βαλεις τον αριθμό της ελένης, τότε θα σου εμφανίζεται η κανονική καταχώρησή σου, πχ ζουζούνα, ξέκωλο κλπ κλπ κλπ

δοκιμασμένο,δουλεύει.το είχα δοκιμάσει σε ένα φιλικό ζευγάρι πριν πολύ καιρό, έστειλα σε αυτόν μήνυμα απο το κινητό της κοπελίας του και εγραφα "ελα μωρο μου, ο λαλακας εφυγε για την δουλεια". φυσικα, εγινε οταν ηταν και οι 2 μπροστα μου, και κατόπιν συνεννόησης, και οπως είναι λογικό, φρίκαραν!

υπάρχει και site που σου δίνει 10 δωρεαν μηνύματα για αρχή, αλλά δεν το αναφέρω, γιατί όσο αστείο και αν το βρίσκετε, κλείνει σπίτια σε χρόνο dt......

Δημοσ.
ναι αλλα αν στειλεις μηνυμα και αντι για αποστολεα ELENI η ΕΛΕΝΗ, βαλεις τον αριθμό της ελένης, τότε θα σου εμφανίζεται η κανονική καταχώρησή σου, πχ ζουζούνα, ξέκωλο κλπ κλπ κλπ

δοκιμασμένο,δουλεύει.το είχα δοκιμάσει σε ένα φιλικό ζευγάρι πριν πολύ καιρό, έστειλα σε αυτόν μήνυμα απο το κινητό της κοπελίας του και εγραφα "ελα μωρο μου, ο λαλακας εφυγε για την δουλεια". φυσικα, εγινε οταν ηταν και οι 2 μπροστα μου, και κατόπιν συνεννόησης, και οπως είναι λογικό, φρίκαραν!

υπάρχει και site που σου δίνει 10 δωρεαν μηνύματα για αρχή, αλλά δεν το αναφέρω, γιατί όσο αστείο και αν το βρίσκετε, κλείνει σπίτια σε χρόνο dt......

χαχαχα ξεκωλο χαχα αν θες στειλε μ πμ το σιτε.Μπορεις να βαλεις αποστολεα το νουμερο του παραληπτη και να φαινεται οτι το λαμβανει απο τον εαυτο του?

Δημοσ.
απο την υπογραφή μου :)

καλο αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα, δεν ξερω για greeklish γιατι το δωρεαν το εφαγα με ελληνικη δοκιμη. Παντως οντως βγαινει το ονομα. Πρεπει να μαζεψεις μπολικα κρεντιτς αυτες τις μερες:)

Δημοσ.

Οριστε άλλο ένα site . http://www.hotfreesms.com/in.php?id=prwtos Δίνει και καποια free μηνυματα . Μπορεις στον αποστολέα να βάλεις ότι νουμερο θέλεις . Σε αυτον που το παίρνει το μηνυμα , αν το νουμερο είναι αποθηκευμένο στον τηλεφωνικό καταλογο θα εμφανιστεί το όνομα του αποστολέα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...