Προς το περιεχόμενο

ti leei pali autos o euagelatos?

Captain_Morgan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

molis tora eida tis apodei3eis k legane oti mporei na stelnei apo ena kinito minimata kai na fenetai allos apostoleas.

apo ta liga pou 3ero auto mporei na ginei apo kapia site pou exoun epilogi apostolea kai vazeis oti 8es.kano la8os i ginetai k me kinito?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα και μεσω σιτε να τα στειλεις δεν μπορει να μην φαινεται καποιο logo του σιτε. Ισως να μπορει να γινει αν περασεις καποιο προγραμμα ελεγχου στο ξενο κινητο και το χειριζεσαι απο το δικο σου. Παντως ειδα να παιζουν κολπα (πχ παρακολουθηση απο κλειστο) ακομα και σε κινητα χωρις symbian..

Δημοσ.

μια χαρά γίνεται να στείλεις και να φαίνεται αλουνού το κιν απλώς το καταλαβαίνεις από το διαφορετικό κέντρο μηνυμάτων.

Δημοσ.
μια χαρά γίνεται να στείλεις και να φαίνεται αλουνού το κιν απλώς το καταλαβαίνεις από το διαφορετικό κέντρο μηνυμάτων.

ennoeis oti mporeis na to kaneis meso site kai na to katalaveis apo to kentro minimaton.

oxi meso allou kinitou pou leei "autos"?

Δημοσ.

Που είναι το περίεργο;

Βασικά ξέρετε τι μου τη δίνει; Που αφήνει να εννοηθεί (νομίζω όμως πως το 'χει πει κιόλας) πως τα συγκεκριμένα "κόλπα" γίνονται σε ΟΛΑ τα κινητά!!

Ας του εξηγήσει κάποιος τι είναι το smart phone και τι symbian! Στα βίντεο του προσέξατε πως δίνει άλλο κινητό στα "θύματα" και καλά μην παγιδεύοσουν τα δικά τους; Ναι αλλά στο πρώτο βίντεο της προηγούμενης εκπομπής "παγίδευσαν" το δικό του (δεν θυμάμαι το όνομα του επιχειρηματία) γιατί; Επειδή τύχαινε και ήτανε smart phone;;

Τέλος πάντων...

Δημοσ.

Βασικά ξέρετε τι μου τη δίνει; Που αφήνει να εννοηθεί (νομίζω όμως πως το 'χει πει κιόλας) πως τα συγκεκριμένα "κόλπα" γίνονται σε ΟΛΑ τα κινητά!!

Και πέρα απο αυτό μαζεύει στο studio τύπους που δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο και τους εξαγρειώνει.

Και γιατι να έρθει η αδαε και τι να σας πεί? Γιατι το 6600 η οποιοδήποτε με symbian κάνει παπάδες?

Ήμαρτον ρεεεε.....

Δημοσ.

Ο τύπος είναι για σφαλιάρες, τους βάζει να μιλάνε σε δικά του πειραγμένα κινητά...δηλαδή πόσο ανίδεος πρέπει να είσαι για να ψαρώσεις. Πάλι αύριο στη δουλειά θα ακούω μαλακίες και θα κρατιέμαι να μη βρίσω...

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό σε κάποιο forum είχε ένα post για κάποια εταιρία στο εξωτερικό που παρέχει υπηρεσία υποκλοπής απλός θα πρέπει το τηλέφωνο που θέλουμε να παρακολουθήσουμε να υποστηρίζει symbian η java και να φορτώσουμε κάποιο προγραματακι . Γνωρίζει κανείς που βρισκόταν αυτό το post. Το 80 % που λεει ο ευαγγελατος είναι μα..κιες, αυτό όμως με τα sms με προβλημάτισαν αν και ίσως να είναι απλό όπως κάποια διαφημιστικά μηνύματα που παίρνω που αντί για αριθμό κινητού που το στέλνει έχουν την επωνυμία μιας της εταιρίας

Δημοσ.

Και πάλι mpenteris, πως μπορείς να γράψεις ένα πρόγραμμα υποκλοπέα σε ένα κινητό χωρίς λειτουργικό σύστημα; Πιστεύω πως μόνο σε smartphones μπορούν να τρέξουν εφαρμογές. Εκτός κι αν κάποιος φίλος ξέρει περισσότερα.

Προβλέπω να αρχίσουνε όλοι να πετάνε τα κινητά τους όπως πριν ένα χρόνο με τα στρώματα! Λέτε;;; Γιούπι!

Δημοσ.

sunligh2030 έχω στείλει πολλές φορές τέτοια μηνύματα μέσω ιντερνετ και υπήρχε και "κόλπο" από την εποχή των πολύχρωμων erickson (δε θυμάμαι μοντέλο) για να το κάνεις χωρίς προγράμματα κλπ. Δεν είναι τπτ το περίεργο.

Δημοσ.

βρηκα σιτε που κανει την δουλεια αυτη και βαζεις οποιο ονομα θες απλα πρεπει να αγορασεις μηνυματα που ειναι γυρω στη 1 λιρα αγγλιας το ενα!!!!αρκετα λεφτα μπορω να πω ετσι?

Δημοσ.

επισης πρεπει να ξερεις ο αλλος στο κινητο πως εχει γραψει ακριβως το ονομα, αλλο πχ να ειναι ΕΛΕΝΗ και αλλο ELENI.

sunlight το sharpmail ειναι δες στο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...