boulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Mhpws gnwrizei kaneis: Pws kanoume import jar arxeia sto VS 2005?
djapal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Visual Studio και Java απλά δεν πάνε μαζί.... Καλύτερα JDeveloper, Eclipse Και γενικά τέτοια IDEs. Τι προσπαθείς να κάνεις εκεί;;;;
deker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Θέλεις να μετατρέψεις κάποιο αρχείο jar σε exe; Η απλά θέλεις να μπορέσεις να βάλεις τα jar να τρέξουν στο visual studio; Για την πρώτη περίπτωση υπάρχουν αρκετά εργαλεία που μπορούν να το κάνουν. Για την δεύτερη...ιδέα δεν έχω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μπορείς να κάνεις extract τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στο jar αρχείο και να αρχίσεις να φορτώνεις μία μία τις κλάσεις και τα λοιπά αρχεία που υπάρχουν.Δεν ξέρω μετά αν το VS θα τρέξει έτσι τα αρχεία.Αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι να φορτωθούν ένα ένα γίνεται.Πειραματίσου λίγο, ίσως βρεις κάποια λύση. Σε αυτή την περίπτωση το google είναι ο καλύτερός σου φίλος. Υ.Γ. Για κάνε μια επίσκεψη στο http://www.dotnetzone.gr , οι άνθρωποι εκεί θα σου δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του Visual Studio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.