Προς το περιεχόμενο

Insomnia....

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι...Σε ένα φόρουμ, όπως του insomnia δεν έχει κανείς πρόβλημα να γράψει ή να απαντήσει.Καταλαβαίνω, όμως, ότι αν δηλώσεις και γυναίκα, ίσως δε σε πάρουν στα σοβαρά στα τεχνικά θέματα.Αλλά αυτό είναι η μειοψηφία.Όλοι θα σεβαστούν τη γνώμη σου.

Δημοσ.
το 95% των μελων του Insomnia ναι ειναι αντρες!

E μπορούμε να φτιαξουμε και ψηφοφορια να τον ριξουμε :mrgreen: ε τον ψηφο εννοω...

Καταλαβαίνω, όμως, ότι αν δηλώσεις και γυναίκα, ίσως δε σε πάρουν στα σοβαρά στα τεχνικά θέματα.
Πιο πολλοι τεχνικοι υπολογιστων ειναι αντρες!
Ναι υπαρχουν και κατι κριαρια εκ Θιβετ που ειναι οιδημονες της @@ριας (να μη δωσω links) :mrgreen: :mrgreen:

Λογικο δεν ειναι να φοβομαστε λιγο
Kακως γιατι ο φοβος δε φυλαει τα ερημα! :mrgreen: :mrgreen:
Δημοσ.

Λαθος το εθεσα δεν φοβοματσε, απλα ειμαστε πιο συγκρατημενες ειδικα οταν καποιοι το παιζουν ειδικοι (δεν αντιλεγω μπορει να εχει περισσοτερες γνωσεις και εμπειρια) που δεν δεχονται και ουτε λαμβανουν υπ'οψιν την γνωμη σου, και σου την λενε κι ολας.... Ετσι ειμαστε λιγο πιο επιφυλακτικες!

Τεσ/πα πλεον δεν ειμαι επιφυλακτικοι, οπου μπορω να βοηθησω και να δωσω μια συμβουλη (πανω σε πραγαματα που ξερω... οχι οπως αλλοι που μιλανε παντου και ξερουν τα μισα)!

Δημοσ.

ΟΚ το να ειναι καποιος/α συγκρατημενος/η γενικα δε βλαπτει την παρουσια του οποιουδηποτε σε καθε forum ωστε να μη φτανουμε σε τσακωμους οπου οντως πρωταστατουν οι θερμοαιμοι αρσενικοι.

Δημοσ.

Η μικρή μου προσωπική εμπειρία μέχρι τώρα στο Insomnia δείχνει ότι αυτοί, που πραγματικά μπορούν να επιλύσουν ένα πρόβλημα (τεχνικό κτλ), απλά σου δίνουν την απάντηση, δεν μπλέκουν σε διαφωνίες και άλλες τέτοιες καταστάσεις. Οπότε είναι και το καλύτερο!

Δημοσ.

Ετσι κανω και εγω, οταν γνωριζω κατι "καταθετω" απλα την γνωμη και την "χ" εμπειρια μου, το οτι καποιοι πολλες φορες ερχονται σε αντιπαραθεση ναι γινεται συνεχεια, ακαι απλα παυω να σχολουμε, αυτος που εθεσε την ερωτηση/ προβλημα ας κρινει ποια ειναι η πιο "βολικη" "προσιτη" λυση που εχει ειπωθει! Για αυτο και δεν τσακωνομαι με κανενα.

Οπος πριν ενα χρονο ημουν με μια παρεα (4 αντρες) η οποια προσπαθουσε να φτιαξει ενα δικτυο ωστε να παιζουν παιχνιδι μεταξυ τους, για καποιον λογο δεν τους δουλευε και εγω τους βρηκα την λυση (ετυχε να εχω περισσοτερες γνωσεις οσον αφορα δικτυα) οι 2 το δεχτηκαν και με ευχαριστησαν, ο 3ος ηταν ο κολλητος μου και ηξερε για τις γνωσεις μου και ο 4ος γυρναει και λεει σοτυς αλλους 3 "Μα καλα δεν νοιωθετε μειονεκτικα και ασχημα που μια γυναικα βρηκε την λυση σε δικο σας τεχνικο θεμα/προβλημα?"

Σοακαριστηκα οταν το ακουσα, αλλα ειναι λογικο να ειπωθει κατι τετοιο.

Δημοσ.

kattistt ετσι μια ερωτηση ηθελα να κάνω, πχ οταν ζουσα με γυναικα ειχα προβλημα να συμμετεχω αρκετα, στο αγαπημενο μου φορουμ.

Εσυ αντιμετωπιζεις παρομοιο προβλημα μα τον δικό σου ;

Δημοσ.

Οχι δεν αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα.

Και ουτε θα δημιουργουσα προβλημα στο ετερο ημισι μου, οπως και δεν κανω.

Αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια παντα ο χρονος που περνας σε ενα φορουμ.

Μην παραμελεις τον αλλον εντελως για το φορουμ.

Δημοσ.

Σωστα. Το μεγαλυτερο προβλημα με τους κομπιουτερακηδες ειναι οτι η κοπελια τα "παιρνει" να τον βλεπει ολη την ωρα στο pc.:mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...