Προς το περιεχόμενο

Insomnia....

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Είμαι καινούριος χρήστης/μέλος του insomnia και θα ήθελα να καταθέσω τις απόψεις μου, σχετικά με το insomnia.gr. Πρόκειται για ένα απίστευτο και κατατοπιστικό site σχετικά με θέματα, που αφορούν παντός επιπέδου χρήστες Η/Υ. Βρίσκεις σχεδόν ό,τι θέλεις, ενώ υπάρχουν πολλοί χρήστες έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση. Για παράδειγμα, μόλις ανακάλυψα περιηγούμενος στο insomnia το Pandora Internet Radio...Έβαλα και το extension του site στο firefox και ψάχνω για τα πάντα. Είναι φοβερό site...Μπράβο στα παιδιά, που το επινόησαν και πιο πολλά μπράβο σε εμάς όλους, που πραγματικά συμμετέχουμε!

Δημοσ.

Ωραιος για την επισημανση

Δηλαδη αν καταλαβα καλα εχεις extension και ακους τον σταθμο σου pandora ?

Προσπαθησα αλλα δεν το καταφερα , μπορεις να με κατατοπησεις ;

ευχαριστώ

Ασε που πολέμαγα μια ωρα να βγαλω ακρη, τελικα το site δουλευει μονο με ΙΕ [σε μενα τουλαχιστον]

Αν πρεπει , το post μου να παει στο topic του pandora

Δημοσ.

Τα μπερδέψαμε...Το Pandora το ακούω από την ιστοσελίδα http://www.pandora.com. To extension του site insomnia.gr πολύ απλά το βρίσκεις εδώ https://addons.mozilla.org/firefox/1331/ ή μπαίνεις στην τοποθεσία του firefox με τα extensions και κάνεις αναζήτηση, χρησιμοποιώντας τη λέξη insomnia...Αυτά!!!Πάντως ότι χρειάζεσαι στο insomnia θα το βρεις!

Δημοσ.

Αν ειχε περισσοτερο γυναικειο πλυθησμο καλα θα ηταν

Υπάρχουν πολλά μελη που εχουν γυναικεια φωτογραφια στο avatar αλλα δεν ειναι γυναίκες [θελει προσοχη μερικες φορες :mrgreen:]

Αν προσεχουμε τι γραφουμε στα posts θα ερθουν και οι γυναικες

Πολλες φορες μας παιρνουν για βαρεμενους κομπιουτερακιδες.:mrgreen:

Δημοσ.

Μεγάλη αλήθεια dimitrisg....αλλά πρέπει να κάνουν και αυτές ένα βήμα κατανόησης της τεχνολογίας!!

Δημοσ.
Πάντως το λύσαμε!!!Αυτό μετράει!!Εσείς τι βρίσκετε πολύ ενδιαφέρον στο insomnia.gr;

Ως προς τι το "Εσεις" [αν απευθύνεσαι σε μένα προσωπικά , ευχαριστω για την τιμή αλλα στον ενικό παρακαλώ] μην σε ξεγελάει το μούσι :mrgreen:

Δημοσ.

Βρε υπαρχουν γυναικες στο φορουμ! Εγω ειμαι μια! Απλα δεν κανουμε μπαμ!

Ασε που δεν το καταλαβαινουν οτι ειμαι, και οταν βοηθαω καποιον και θελει να με ευχαριστησει μου λεει "Ευχαριστω ρε φιλε εισαι φοβερος!"

Υπαρχουν γυναικες που εχουν γνωση τεχνολογικων θεματων, απλα και εσεις δεν τις εμπιστευεστε οπως εμπιστευοσαστε εναν αντρα! Ε?

Δημοσ.

Ίσως είσαι γυναίκα...δεν μπορούμε, όμως, να σε εμπιστευτούμε!!!!Μπορεί να λες ψέματα και να είσαι ο Danny de Vitto!!!Φυσικά και θα υπάρχουν κοπέλες και μάλιστα με γνώσεις, αλλά στο insomnia γενικά η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες.Κακά τα ψέματα...

Δημοσ.
Υπάρχουν πολλά μελη που εχουν γυναικεια φωτογραφια στο avatar αλλα δεν ειναι γυναίκες
Το συνήθιζα στο παρελθόν αυτό και psol ένας μου είχε στείλει u2u = pm (σε άλλο forum) και μου την έπεσε γιαυτό κι έβαλα το πρόθεμα Mr μπροστά από το nick! :mrgreen: :mrgreen:
Δημοσ.
Ίσως είσαι γυναίκα...δεν μπορούμε, όμως, να σε εμπιστευτούμε!!!!Μπορεί να λες ψέματα και να είσαι ο Danny de Vitto!!!Φυσικά και θα υπάρχουν κοπέλες και μάλιστα με γνώσεις, αλλά στο insomnia γενικά η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες.Κακά τα ψέματα...

το 95% των μελων του Insomnia ναι ειναι αντρες!

Λογικο! Πιο πολλοι τεχνικοι υπολογιστων ειναι αντρες!

Λογικο δεν ειναι να φοβομαστε λιγο να ποσταρουμε και να εκφραζουμε την γνμωμη μαε σε ενα ανδροκρατουμενο κυριως φορουμ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...