geioannou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 μηπως υπαρχουν καποιοι drivers....... οι πως θα δω το motherboard για να δω την εταιρια του για να κατεβασω απο νετ drivers???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τι iMac κατά πρώτο λόγο, και κατά 2ο που τα έβαλες τα παράθυρα? BootCamp ή Parallels (ή πουθενά αλλού) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 οταν λες παραθυρα???μαλλον απο οτι καταλαινω ρωτας εαν λειτουργουν παραλληλα η οχι. λειτουργουν αυτονομα ....οταν ανοιγει ο υπολογιστης με ρωτα με ποιο λειτουργικο θελω να ξεκινησει..... βοηθησα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Οταν λεει παραθυρα εννοει τα Windows που εβαλες... Εσυ δε τα εβαλες? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιησες, ποιο μεθοδο? Απο αυτα που λες, μαλλον το boot camp εχεις χρησιμοποιησει, αλλα καλο ειναι να το διευκρινησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 BootCamp δηλαδή... Μπορείς να γράψεις ένα CD με τους drivers μέσα από την εφαρμογή BootCamp στο MacOS X. Έχει αναλυτικές οδηγίες στο site της μαμάς Apple... RTM... Αλλά ποιός iMac είναι ? Γιατί για τους Core 2 Duo έχω ακούσει ότι παρουσιάζονται κάποια προβλήματα στο BootCamp.. παράθυρα=windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 απο MAC δεν εχω και πολυ μεγαλη ιδεα... του κολητου μου ειναι το μηχανημα και εγω ασχολουμε μονο στα windows. η εγκατασταση και τω MAC αλλα και των WIN για πρωτη φορα εγιναν απο το καταστημα που το αγορασε..... εγω απο τοτε εκανα σημερα format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Dude...seriously...you are killing me Den gnoriso pos akrivos douleuoun ta Win se Bootcamp, apla ithela na kano post gia na rotiso giati ekanes format afou "den"? Anyways, sorry gia to off topic, alla den kratithika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 .....αφου δεν...τι? δεν καταλαβα τι ακριβος θελεις να πεις..........? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Αφού δεν ήξερες άνθρωπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Εγώ δεν μπορώ να καταλαβω πως έκανες φορμάτ... Μέσω του BootCamp? Τέσπα, δεν έχω κάνει ακόμα αυτή την ιεροσυλία, αν την κάνω ίσως καταλάβω.. Αν μπορείς να μπεις στο OSX, άνοιξε το BootCamp και γράψε τους Drivers σε ένα CD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ποιος σου ειπε οτι δεν ηξερα...... με το format δεν ειχα κανενα προβλημα,αλλα επειδη ειναι ΙΒΜ δεν του εχουν δωσει κανενα cd με τους rivers του μηχανηματος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spell1977 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ποιος σου ειπε οτι δεν ηξερα......με το format δεν ειχα κανενα προβλημα,αλλα επειδη ειναι ΙΒΜ δεν του εχουν δωσει κανενα cd με τους rivers του μηχανηματος..... ΙΒΜ και iMac δεν μας τα λες καλα φιλε μου.. μηπως σου περασανε κανενα hackintosh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 παει για hall of fame την βλέπω τη δουλειά. φίλε με όλο το θάρρος αν θέλεις βοήθεια θα πρέπει να μας πεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι υπολογιστή έχει ο φίλος, ακριβώς τι έκανες και με ποιο τρόπο το έκανες και ΑΚΡΙΒΩΣ το πρόβλημα που έχεις. Αλλιώς όσο ανακατεύουμε τα σκ@τ@ βρωμάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.