Paytor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα! Εχω μία εφαρμογή οπου αποθηκέυω εικόνες σε πεδίο image στον σέρβερ. Χρησιμοποιώ τα αντικείμενα Adodc και DBGrid και για να αποθηκεύσω τις εικόνες το AppendChunk και ADODB.Stream. Κάθε φορά που περνάω μια εικόνα μου βγάζει το DBGrid το εξής σφάλμα: Η λειτουργία πολλαπλών βημάτων δημιούργησε σφάλματα.Ελεγξε την τιμή κάθε κατάστασης Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ! Η εικόνα όμως αποθηκέυεται κανονικά!!!
CorfuVBProgrammer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Η μέθοδος που χρησιμοποιείτε στο δια-δίκτυο είναι η μετατροπή του αρχείο σε δυαδικό και μετά αποθηκεύετε στην βάση δεδομένων (στην MySQL σε LONGBLOB τύπο δεδομένων). Οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το διαβάσεις σειριακά και να αποθηκεύσεις το περιεχόμενο στην βάση δεδομένων. Αυτά για την αποθήκευση. . . Για την ανάκτηση θα πρέπει να κάνεις το ανάστροφο. Δηλαδή να ξανά δημιουργήσεις το αρχείο με κάποιο τρόπο. Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο αλλά θέλει και λίγο ψάξιμο. Καλή δουλεία . . .
Paytor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πως θα το κάνω αυτο? Εικόνα θέλω να αποθηκεύσω και οχι κάποιο αρχείο πχ txt. Οπως είπα και στο post επάνω, ολες τις λειτουργίες (αποθήκευση, ανάκτηση και σβήσιμο εικόνας) τις εκτελώ κανονικά. Απλα πριν απο κάθε λειτουργία μου βγάζει αυτο το σφάλμα (λειτουργία πολλαπλών βημάτων δημιούργησε σφάλματα. Ελεγξε την τιμή κάθε κατάστασης !). Πατώ ok και συνεχίζω κανονικά! Καμία Ιδέα?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.