Προς το περιεχόμενο

Rapidshare premium links τζάμπα!

BalDwin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά?

δοκίμασα το hide ip, k δεν κάνει τίποτα (έχω static ip που έχω κάνει setup μονος μου)

και επίσης το rapiddown δούλεψε μια φορα και πάνω που είχα ενθουσιαστεί σταμάτησε στο 3%

μπορείτε να βοηθήσετε?

thanks

Δημοσ.

Johnkat,premium λογαριασμο,2 ατομα απο μισα ο καθενας,και καθαρισατε.

κανεις για αρχη 1 μηνα με 6.99 ευρω +8000 premium points.στα καπακια κανεις extend το account σου για ενα χρονο με 56 ευρω, + 12000 ποντους.αρα εχεις με 63 ευρω,13 μηνες + 2 μηνες δωρεαν απο τα 20000 premium points. το μοιραζεσε με εναν αλλο,και τερμα και τα hide,τερμα και τα κολπακια τις 1 ωρας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η λυση ειναι το USD και μαλιστα μια εκδοση που εχει ποσταρει ενας φιλος εδω στο φορουμ.

κανει και αυτοματα update καθε φορα που αλλαζει η γραμματοσειρα.ισχυει μονο για χρηστες με δυναμικη ip.

ψαξτε το.σας εγγυωμαι οτι δουλευει 10000%!!!!

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι,οτι για τοσο ευτελη ποσα για premium,ειναι αναξιο λογου να σπαταλαμε τοσον χρονο στο πληκτρολογιο,για ενα θεμα αναξιο λογου,την ωρα που για αναβαθμισεις σπαταλαμε και το τελευταιο μας ευρω.Sorry εαν στεναχωρω καποιους.Απλα εκφραζω την γνωμη μου.

Δημοσ.
Η γνωμη μου ειναι,οτι για τοσο ευτελη ποσα για premium,ειναι αναξιο λογου να σπαταλαμε τοσον χρονο στο πληκτρολογιο,για ενα θεμα αναξιο λογου,την ωρα που για αναβαθμισεις σπαταλαμε και το τελευταιο μας ευρω.Sorry εαν στεναχωρω καποιους.Απλα εκφραζω την γνωμη μου.

F;iλε, είναι εντελώς ανάξιο λόγου να ψάχνεις τέτοιες λύσεις για να γλιτώσεις το ποσό. Όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα: 7 Ευρώ θα τα έδιναν όλοι πιστεύω για να κατεβάσουν από rapidshare. Το πρόβλημα είναι οτι λίγοι έχουν τον τρόπο να τα δώσουν, καθώς απαιτεί πιστωτική κάρτα. Αν υπήρχε άλλος τρόπος, όπως ο τηλεφωνικός που -ω, τι έκπληξη- δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα, τότε, πίστεψέ με, δεν νομίζω να έψαχνε κανένας τέτοια κόλπα...

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα τα 7 ευρω.ειναι θεμα νοοτροπιας.αν κατι μπορει να το κανεις δωρεαν και νομιμα παντα γιατι να πληρωσεις?και σας πληροφορω οτι περισσοτερη ωρα σου παιρνει να κανεις μια χρεωστικη στην τραπεζα,και να ανοιξεις εναν premium λογαριασμο,παρα να ρυθμισεις το usd να κατεβαζει αυτοματα.μετρημενο με το ρολοι ειναι ακριβως 3-5 λεπτα δουλεια.και οσο για καποιον φιλο που αναφερει περι warez τον ενημερωνω οτι το usd ειναι απολυτως νομιμο(και freeware) και το μονο που κανει ειναι να αυτοματοποιει μια διαδικασια που ετσι και αλλιως η rapidshare μας την παρεχει στους free users.

αυτα και ξανασκεφτειτο το.τα 7 ευρω που δινετε τον μηνα μπορειτε να τα ξοδεψετε αλλου.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν πιστεύω οτι ισχυει αυτο που λες.τοσο εγω οσο και οι φιλοι μ πληρωθηκαν(καποιοι 2 φορες).:rolleyes:

Δημοσ.

εμενα παντως δεν με εχει πληρωσει(μαζι με αρκετα ατομα).

Δεν ξερω τι να σου πω.

Δοκιμασε να ζητησεις πληρωμη τωρα και πες μας αν σε πληρωσουν.

Δημοσ.

Πάτησα στο παραπάνω site και λέει ότι πήρα 6$

Πατάω στο redeem money να τα περάσει στο Paypal, και λέει ότι μου λείπουν 69$ για να συμπληρώσω τα 75$ και να τα μεταφέρω. Υπάρχει κάτι άλλο να πατήσω που δεν το είδα?

Δημοσ.

ναι αν δεις εχει και καποια αλλα surveys να κανεις,αλλα μην ασχολησε και τρελα.

Δοκιμασε απλα να πας στα 75$ και δοκιμασε να δεις αν θα σε πληρωσουνε(αν και δεν το πιστευω),εγω εχω καμια 90αρια αλλα πληρωμη ακομα περιμενω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...